פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים אני חושב לקנות כונן קשיח מאמזון, אבל אספקת החשמל שלו היא ככל הנראה אמריקאית. (110V, שקע שונה וכו')בהנחה שאני מעוניין להשתמש בו בישראל - מה עליי לעשות?
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים בהנחה והמוצר תומך אך ורק ב110 אמריקאי יש לך שתי ברירות:[list type=decimal] [*]אם אתה בעל ידע באלקטרוניקה, תוכל לבצע הסבה של המתח ע"י שינויים פיזים במכשיר [*]לקנות ממיר מתחים
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים מחבר כנראה שאני לא אעשה את זה בעצמי, לא מבין בזה מספיק.אבל מה זה אומר ממיר מתחים?מה שמכונה בד"כ "שנאי"?האם ניתן להניח שהקונקטור סטנדרטי, ואוכל למצוא ממיר מתאים בכל טמבוריה / חנות אלקטרוניקה?
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים ממיר מתחים, שנאי, משהו בסגנון הזה: http://www.newline-el.co.il/topics.php?topicId=23שים לב שכל שנאי נועד לעבוד עד הספק מסויים שזה פקטור גדול במחיר שלו.הקונקטור הוא קונקטור אמריקאי ותוכל למצוא מתאם בכל חנות אבל לא לחבר לחשמל אם אתה לא בטוח שהוא יכול לעבוד במתח של הארץ.
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים מחבר תודה.בסופו של דבר מצאתי שכלכלית עדיף לי לקנות כונן פנימי של 2TB, שיהיה פטור ממיסים, אז הבעיה נפתרה. (המחשב כבר יספק לו חשמל)
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים להבא תדע שאין צורך בשום ממיר מתחים והתעסקות מיותרת - קונים סה"כ ספק כח מתאים בכ 50 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.