עבור לתוכן

קנייה מארה"ב דרך BUY2USA..שאלה קטנה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עידכון:

אני פשוט חסר מילים...שירות שחבל על הזמן! החבילה הגיעה היום (רק שבוע שעבר הזמנתי!!) והייתה ארוזה עם כרית אוויר כזו למניעת מכות..אני ממש מרוצה מ- BUY2USA. מומלץ בחום ואפילו ב- BF עשו משלוח יותר מהיר מהארץ.

לגבי המוצר..מוצר פשוט מדהים. מסגרת בעובי של כמה מילימטרים עם תאורת LED ומסך 8" 600X800 בהחלט מראה תמונות חדות מאוד והכי חשוב הוא פשוט לא מרצד כזה כאילו זו באמת תמונה ולא מסך גם מקרוב...מומלץ!

פורסם

אני גם הייתי מאד מאד מרוצה מהחבילה הראשונה ששלחתי איתם. היה טעות במחשבון, הודו ותיקנו בלי תירוצים מטופשים, החבילה הגיעה צ'יקצ'ק עד הבית ! פשוט תענוג. :)

פורסם

לגבי המשלוח הימי, מניסיון של כאלה שבחרו בו, לוקח כחודשיים עד שהמוצר מגיע ללקוח. מדובר ב- 40 ימי עסקים ולא עד 40 יום...

הפלא ופלא, קיבלתי עכשיו הודעה שהחבילה בארץ בפריקה, ועוד 8 ימי עסקים (אחרי שחרור מהמכס), היא תגיע לידי. על זה מגיע ל- B2U כל הכבוד.

הדבר היחיד שמטריד אותי זה הערכה של המחשבון שלהם (אמזון), מול סכום משלוח סופי של פי 2 מסכום הערכה. לעיתים יוצא לא משתלם.

פורסם

לא בטוח שזה באשמתם, תבדוק אצל מי הטעות. הם מחשבים את ההערכה שלהם לפני נתוני הגודל והמשקל שמופיעים בעמוד המוצר באמזון. כנראה שהנתונים שהוצגו שם פשוט לא היו נכונים.

פורסם

האמת שזה מוצר שהם גם מוכרים בחנות שלהם, אז הוא מוכר להם.

בכל מקרה זה מטריד שיכולים להיות מקרים שמוצר באריזה מקורית קטנה ישלח באריזה פי 2-3 יותר גדולה, זה דופק את כל הערכה המקורית של ההוצאה והכדאיות של הקניה, בעצם הופך את הקניה להימור. אני רואה על זה תלונות במספר פורומים, אך החברות מתעלמות מהבעיה.

הפלא ופלא, קיבלתי עכשיו הודעה שהחבילה בארץ בפריקה, ועוד 8 ימי עסקים (אחרי שחרור מהמכס), היא תגיע לידי. על זה מגיע ל- B2U כל הכבוד.

סעמק! מה נסגר איתם. עכשיו קיבלתי עוד מייל שטוען שהמייל הקודם הוא טעות, והחבילה שלי עוד לא יצאה מארה"ב, "תצא בימים הקרובים..."

וחבילה שהם קיבלו מאמזון לפני כ- 4 ימים עוד לא עודכנה אצלם במערכת :/

פורסם

האמת שהחבילה שלי כבר יצאה מהמכס בארץ וככל הנראה מחר על הבוקר כבר תהיה אצלי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים