עבור לתוכן

קנייה מארה"ב דרך BUY2USA..שאלה קטנה.

Featured Replies

פורסם

רוצה להזמין את זה:

http://www.amazon.com/gp/product/B008FC8FJ8/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=usaddressco07-20&linkCode=as2&camp=217145&creative=399369&creativeASIN=B008FC8FJ8

עכשיו שאני רושם תלינק באתר..הוא מחשב לי ויוצא 197 שקל דרך משלוח ימי. שאני לומץ לו קנה עוברי זה קופץ ל- 209 ש"ח..למה זה? אם אני קונה לבד ואז משתמש בכתובת זה זול יותר?

שאלה שנייה האם מוצר שעולה 60 דולר ייתקע במכס?

פורסם

שרות קניה בשבילך עולה כסף, לכן המחיר עולה.

בתאוריה מוצר בעלות 60$ לא אמור לעצור במכס.

פורסם
  • מחבר

סבבה..עשיתי עם קנה בשבילי. יצא עוד 10 ש"ח.

בקטנה.

פורסם

אם במחשבון שלהם לא רשום מיסים אז אין לך מיסים. כל היופי זה שהמחשבון מראה את המחיר הסופי. לא יהיו הפתעות אחרי זה.

פורסם
  • מחבר

מצוין תודה.

עכשיו גם שמתי לב שזה מגיע עם שליח עד הבית..נחמד! רק באסה שמשלוח ימי לוקח בין 30-40 ימי עסקים :-[

פורסם

תוסיף כסף ותקח משלוח אוויר. תאמין לי שהזמן שלך שווה יותר מההפרש. הם גם בכוונה עושים הפרש יחסית קטן. מי רוצה לחכות 40 יום? פשוט טמטום. :facepalm:

בקיצור, משלוח אוויר עדיף פי אלף וזה מגיע תוך 2-5 ימי עסקים עם שליח עד הדלת.

פורסם

ההפרש הוא לא תמיד קטן, זה תלוי מה אתה מזמין.

נסה להזמין מוצר גדול או כבד, נניח סתם לדוגמה רמקולים ששוקלים 20-30 ק"ג... ואז נראה אם תגיד שההפרד בין משלוח ימי (שישאר בערך אותו דבר באיזור ה-20$) ובין משלוח אווירי (שיקפוץ למשהו מעל 150$ לדעתי) הוא יחסית קטן..

אגב, זה לא בהכרח 40 יום, זה *עד* 40 יום.

אם יש לך מזל החבילה שלך תהיה מוכנה בדיוק יום לפני שהספינה יוצאת, ויהיה עליה מקום בשביל החבילה שלך - ואז כל העסק יהיה הרבה יותר מהיר.

פורסם
  • מחבר

וואלה הפרש של 30 שקל במקרה שלי...לא יודע, לא כזה בוער לי העסק.

אבל נראה יש מצב שאני באמת ישנה את זה כאשר אקבל הודעה מהאתר שהחבילה אצלם במחסן בארה"ב...נראה כמה זמן החלק הזה ייקח.

לבנתיים עשיתי טעות של מתחילים וסתם שילמתי 15 שקל עבור האופציה הזו של קנה עבורי :P חבל זה חצי ממשלוח אווירי.

פורסם

לא הית

ההפרש הוא לא תמיד קטן, זה תלוי מה אתה מזמין.

נסה להזמין מוצר גדול או כבד, נניח סתם לדוגמה רמקולים ששוקלים 20-30 ק"ג... ואז נראה אם תגיד שההפרד בין משלוח ימי (שישאר בערך אותו דבר באיזור ה-20$) ובין משלוח אווירי (שיקפוץ למשהו מעל 150$ לדעתי) הוא יחסית קטן..

אגב, זה לא בהכרח 40 יום, זה *עד* 40 יום.

אם יש לך מזל החבילה שלך תהיה מוכנה בדיוק יום לפני שהספינה יוצאת, ויהיה עליה מקום בשביל החבילה שלך - ואז כל העסק יהיה הרבה יותר מהיר.

צודק, אבל לא מסוג הדברים שרובנו מזמינים. אני מסתכל ככה על המקרה הממוצע.

פורסם

גם אם משלוח אווירי גורם לך לעבור 75$...

פורסם

גם אם משלוח אווירי גורם לך לעבור 75$...

זה לא משנה. המיסים שאתה משלם מחושבים מעלות המוצר בארה"ב כולל עלות המשלוח בתוך ארה"ב. אגב, איך אני יודע את זה.. נכנסתי לפייסבוק שלהם ושאלתי "למה לעזאזל גובים ממני מס כולל עלות המשלוח בתוך ארה"ב?" אז זאת הייתה התשובה שלהם, שזה בגלל שהם מחשבים את המיסים על סמך העלויות בחו"ל בלבד. כנראה שזה מושתת על קומבינה שלהם עם המכס פה בארץ או משהו בסגנון אבל who cares, אם זה משתלם לי בתור הלקוח הסופי אז אחלה. :)

פורסם
  • מחבר

קיצר יצרתי איתם קשר והם עושים לי שכדי לשנות למשלוח אוורי זה קודם כל 7 דולר עמלת שינוי ועוד 7 דולר תוספת על המשלוח...כאילו אחרי הזמנה לא חשוב מה משנים אז משלמים 7 דולר. אמרתי לה שנעמיד פנים כאילו לא שמעתי מה היא הרגע אמרה לגבי ה-7 דולר עמלת שינוי ושתשנה לי את זה לאווירי בתוספת 7 דולר. היא ניסתה בהתחלה להסביר לי על תקנון וזה..אמרתי לה אוקי הבנתי, בטלי הכל ואין לי עניין להזמין אצלכם אם השירות כזה וזו רק ההזמנה הראשונה שלי. כמובן היא התקפלה ישר ובסוף אני מוסיף עוד 27 שקל למשלוח אוורי על פני ימי (זה ה-7 דולר).

מספיק התבאסתי ששילמתי להם סתם עוד 15 שקל (כמאט המשלוח!), על זה שלחצתי קנה עבורי ולא קניתי לבד עם הכתובת שלהם.

לא יודע פתאום מרגיש לי לא משתלם כבר אחרי שאני קונה מוצר ב- 240 ש"ח מחול בלי אחריות בעוד שבארץ הוא עולה 280 ש"ח. מצד שני זה עם משלומ לבית ויש מצב שזה מוצר איכות...מקווה לטוב ובעיקר שאנלא אצתרך אחריות.

פורסם

בשביל 40 שקל לא הייתי טורח. הפרש שמצדיק זה מ 200 שקל ומעלה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאתה צודק אבל המוצר הזה ספציפית אין בארץ (אותו הדגם) ופשוט זה נראה לי ממש בהנחה של BF ומוצר איכותי. הנה זה מה דעתכם על המסגרת הזו:

http://www.amazon.com/gp/product/B008FC8FJ8/ref=s9_simh_gw_p421_d3_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0E9QJ75CZ2XJ0FQEZ3BG&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846

היא מאוד דקה ורזולוצייה של 800X600 למסך 8" 4:3 נראה לי סבבה. בארץ אומנם יש גם ב- 280 ש"ח אבל יודע לגבי הדקיקות והרזולוציה.

פורסם

לגבי המשלוח הימי, מניסיון של כאלה שבחרו בו, לוקח כחודשיים עד שהמוצר מגיע ללקוח. מדובר ב- 40 ימי עסקים ולא עד 40 יום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים