עבור לתוכן

SSD RAID 0 לא מתפקד כמצופה

Featured Replies

פורסם

היי

רכשתי שני SSD Intel 520 ועשיתי להם RAID 0 (פעם ראשונה שלי) מהביוס של הלוח אם - GA-EX58-EXTREME

התקנתי ווינדאוז 7 64bit וציפיתי להגיע ל1000 MB\s אבל ע"פ בנצ'מרק של ATTO אני מגיע עד 500 MB\s ולא כפי שמצופה מRAID 0.

התקנתי את הדריברים של אינטל ונוספה לי תוכנה שהציעה לי לאפשר write back cache.. אישרתי, אני לא רואה הבדל..

עזרה?

מה עשיתי לא נכון?

דבר נוסף.. הData Strip Size הוא 128KB.

פורסם

תעלה תמונה של ATTO.

פורסם
  • מחבר

הוספתי

פורסם

עכשיו הבנתי שפיספתי את דגם לוח האם שלך, אתה עם SATA2 והתוצאות בהתאם.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבנתי שפיספתי את דגם לוח האם שלך, אתה עם SATA2 והתוצאות בהתאם.

מה אז הוא מוגבל ל256MB/s?

SATA 2 צריך להגיע עד 3GB/s

וSATA 3 מגיע עד 6GB/s

פורסם

זה 3 גיגה ביט ולא בית.יש לחלק ב8.

כאמור הבעייה כאן היא סטה 2.

פורסם
  • מחבר

זה 3 גיגה ביט ולא בית.יש לחלק ב8.

כאמור הבעייה כאן היא סטה 2.

אם מחלקים 3000 ב8 יוצא 375 - בRAID של 2 כאלה צריך לצאת 750, לא 500. (?)

בכול מקרה,

האם אני יכול להוסיף כרטיס SATA 3? כמה זה עולה? מה מומלץ?

אולי עדיף לקנות כרטיס RAID?

תודה

פורסם

זו מהירות תאורטית מרבית.אתה לא תקבל אותה כל הזמן.

בקר סטה זול לא יעזור למהירויות הללו.אתה צריך בקר שעובד על כמה ערוצי PCI-E והוא יעלה יותר יקר מלוח אם חדש.

פורסם
  • מחבר

זו מהירות תאורטית מרבית.אתה לא תקבל אותה כל הזמן.

בקר סטה זול לא יעזור למהירויות הללו.אתה צריך בקר שעובד על כמה ערוצי PCI-E והוא יעלה יותר יקר מלוח אם חדש.

איך אני בודק איזה PCIe יש לי? אני רואה בWIKI שאם זה 3 או 4 אז זה יכול להגיע..

בטח יש לי2..

פורסם

הבעיה היא לא הלוח שלך אלא המחיר של הבקר שעובד על יותר מערוץ אחד.למיטב זכרוני הם מתחילים מ150 דולר בחו"ל .אתה מוזמן לבצע חיפוש על בקר SATA 3 בפורום.

היו כמה דיונים מעניינים בנושא לפני כחצי שנה ויותר.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא לא הלוח שלך אלא המחיר של הבקר שעובד על יותר מערוץ אחד.למיטב זכרוני הם מתחילים מ150 דולר בחו"ל .אתה מוזמן לבצע חיפוש על בקר SATA 3 בפורום.

היו כמה דיונים מעניינים בנושא לפני כחצי שנה ויותר.

150$ זה לא נורא...

ביצעתי חיפוש לא מצאתי משהו ברור, אני ממש אשמח לעזרה בנושא.

פורסם

אני זוכר שדנו פה על בקרי HighPoint (אתה מוזמן לחפש).המינימום הוא בקר שעובד על 2 ערוצים ועדיף שיהיה עם 2 בקרי SATA.

אז בקר כזה (למשל HighPoint RocketRAID 640 PCI-Express 2.0) עלה יקר מאוד.אני רואה שהמחירים ירדו וכיום הוא מתחיל מ100 דולר.

תחפש סקירות של HighPoint RocketRAID 640 PCI-Express 2.0 כדי לוודא שהוא לא יגביל אותך ברייד 0.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16816115077

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שדנו פה על בקרי HighPoint (אתה מוזמן לחפש).המינימום הוא בקר שעובד על 2 ערוצים ועדיף שיהיה עם 2 בקרי SATA.

אז בקר כזה (למשל HighPoint RocketRAID 640 PCI-Express 2.0) עלה יקר מאוד.אני רואה שהמחירים ירדו וכיום הוא מתחיל מ100 דולר.

תחפש סקירות של HighPoint RocketRAID 640 PCI-Express 2.0 כדי לוודא שהוא לא יגביל אותך ברייד 0.

100$ זה לא נורא.. הבעיה היא שאני לא חושב שיש לי מקום להוסיף כרטיס בכלל.. אני צריך לבדוק את העניין.

תודה על כול המידע.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע רגע... אני הבנתי שהבקר הזה צריך לעבוד על כמה ערוצי PCIe... עכשיו הבאת לינק לאחד שתופס רק סלוט אחד..

שכבר ככה מגיע רק עד 500MB/s (אם קראתי נכון את מה שדיברו עליו בWIKI)

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים