עבור לתוכן

שאלה בנושא אחריות..

Featured Replies

פורסם

בעניין תיק גב הבא:

http://ksp.co.il/?select=.268..1070..351.&list=1&sort=3&glist=1&uin=14160&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

בעמוד של KSP מצויין חודש אחד אחריות

באתר היצרן, שהגעתי אליו דרך הלינק בעמוד של המוצר בKSP

http://www.caselogic.com/en-US/US/Products/Laptop-Cases/View-All/DLBP_-_116_-_BLACK_-__-_16LaptopBackpack

מצויין 25 שנים אחריות.

KSP לא אמורים להביא את אותה האחריות??

פורסם

-- ^ --

לא. (ספציפית זה תלוי בהסכם בינם לבין היצרן [אם בכלל הם מפיצים רשמיים שלו], אם יש כזה. אם הם יבואן "אפור" אז אין להם כל מחויבות אפילו לא כלפי היצרן).

אם תקנה באתר היצרן - תקבל 25 שנות אחריות. כמובן שעליך יהיה לשלם עבור הובלת התיק לארה'ב ובחזרה כשיתקלקל

אם תקנה ב KSP תקבל חודש אחריות. ברר עם היצרן עם האחריות של 25 שנה תקפה גם אם אתה קונה לא ישירות ממנו. אם כן, אז מצבך אותו דבר כאילו רכשת בארה'ב (עדין תצטרך לשלם הובלה הלוך חזור). אם לא, אז לא.

פורסם

יש לקייס לוג'יק יבואן רשמי בארץ שנותן 25 שנות אחריות למוצרים שהוא מפיץ, תברר איתו אם הם יטפלו בתיק שנקנה מKSP.

פורסם

גם אני שקלתי לקנות תיק שלהם עכשיו.

לא שמתי לב למשך האחריות.

שלחתי כעת מייל ליבואן ונראה מה הם יענו בעניין.

פורסם
  • מחבר

גם אני שקלתי לקנות תיק שלהם עכשיו.

לא שמתי לב למשך האחריות.

שלחתי כעת מייל ליבואן ונראה מה הם יענו בעניין.

גם אני שלחתי מייל ליבואן לגבי זה,

בנוסף רשמתי להם הודעה על הוול בפייסבוק...התשובות ממש מצחיקות

"

שלום, לגבי תיקי גב של CASELOGIC...באתר היצרן מצויין אחריות 25 שנים, בחנויות אחרות המוכרות את הדגמים של היצרן הנ"ל בארץ, הם גם מציינים כי יש אחריות של 25 שנים אצל היבואן הרשמי בארץ . אפשר לדעת מדוע אתם מביאים אחריות רק לחודש ולא ל25 שנים?"

[/]Ksp[]לא ניתן לתת אחריות על מוצר כמו תיק

:kopfpatsch::bash: !?@#?!@#

אז איך אתם מביאים חודש, הרי אמרתם שאי אפשר? איך רוב החנויות האחרות שמוכרות את התיקים הללו כן יכולים לתת אחריות 25 שנים דרך היבואן הרשמי בארץ?"

Kspאנחנו מיבואים אותם ישרות נשמח לבדוק לך לגבי ה25 שנה

אם ככה ,אז אתם צריכים להביא אחריות כפי שהיצרן נותן והיא ל25 שנים.

אני כבר רכשתי אותו אתמול, יותר נכון שילמתי עבורו והוא אמור להגיע בשבוע הבא כי נגמר המלאי- מה אתם אומרים, לבטל את ההזמנה בגלל העניין של האחריות?

פורסם

אז הם מייבאים את התיקים בעצמם ככל הנראה, ולא דרך היבואן הרשמי ולכן האחריות הנמוכה במיוחד.

אני עדיין שוקל לקנות, כי אחרי הכל, זה 40% הנחה ואם קורה משהו אחרי שנה, לפחות זה עלה קצת יותר מחצי מהמחיר המקורי.

לא ראיתי חנות אחרת שמוכרת בפחות מ300 ש"ח, והתיק שאני רוצה עולה 177 אחרי הנחה (295 לפני).

זו סוג של נחמה.

פורסם
  • מחבר

אז הם מייבאים את התיקים בעצמם ככל הנראה, ולא דרך היבואן הרשמי ולכן האחריות הנמוכה במיוחד.

אני עדיין שוקל לקנות, כי אחרי הכל, זה 40% הנחה ואם קורה משהו אחרי שנה, לפחות זה עלה קצת יותר מחצי מהמחיר המקורי.

לא ראיתי חנות אחרת שמוכרת בפחות מ300 ש"ח, והתיק שאני רוצה עולה 177 אחרי הנחה (295 לפני).

זו סוג של נחמה.

אני כבר חושב לקחת אולי את הדגם הבא מBUG :

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12640

TIMBUK 2 Q..איך החברה הזו?

המחיר שלו לפני הנחה 329,

אבל אחרי 50% ולאחר גרופון של 30 תמורת 60..יוצא שהמחיר שלו הוא 134. יוצא יותר זול מאשר הדגם שהזמנתי כבר מKSP.

הטימבוק הזה בנוסף כולל יותר תאים ובוני קצת יותר חכם, לדעתי.

מה אתם אומרים?

פורסם

איפה כתוב כמה אחריות יש עליו?

פורסם
  • מחבר

איפה כתוב כמה אחריות יש עליו?

אין לי מושג.

נ.ב

במידה ורכשתי דרך כרטיס אשראי - ואני רוצה לבטל הזמנה, KSP אמורים לבצע זיכוי של התשלום בחזרה, נכון?

פורסם

אז צריך לברר עם באג. זה די מוזר שאין.

ואם אין בכלל אחריות "כי זה תיק" אז מה הטעם..

ולגבי KSP, ממה שאני זוכר אתה תקבל החזר פחות 5% מערך העסקה (כתוב בתנאי עסקה שלהם מאחורי החשבונית).

אולי שינו את זה מאז.

פורסם
  • מחבר

אז צריך לברר עם באג. זה די מוזר שאין.

ואם אין בכלל אחריות "כי זה תיק" אז מה הטעם..

ולגבי KSP, ממה שאני זוכר אתה תקבל החזר פחות 5% מערך העסקה (כתוב בתנאי עסקה שלהם מאחורי החשבונית).

אולי שינו את זה מאז.

באתר היצרן של טימבוק מצוין אחריות לכל החיים,

אני כנראה בסוף אשאר עם דגם הCASE LOGIC שלי, שקניתי מKSP. נראה עמיד יותר ובנוי יותר טוב . נראה רציני יותר :).

היתרון היחיד של הטימבוק הזה זה מקום האחסון הרב.זה הכל. אולי גם התא הנפרד ללפטופ עם ציפוי הפליז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים