עבור לתוכן

HPNA 3200 של בזק - זועק לעזרה בתסכול...

Featured Replies

פורסם

שךלום לחברי הפורום

לפני יומיים קניתי את ה- HPNA 3200 של בזק. הראוטר שלי יושב בחדר ואני מנסה לחבר את הנקודת קצה בסלון. כשאני מחבר את הנקודת קצה בסלון (לשקע בזק + פילטר כמובן) זה לא עובד. נדלקת רק הנורה האדומה של ה- POWER. מה שמוזר הוא שאם אני מחבר את הנקודת קצה לשקע בזק אחר (במטבח לדוגמא) הכל עובד חלק, כל שלושת הנורות נדלקות. יש לציין שבשקע שבסלון, הטלפון של בזק עובד ללא בעיה. מה הבעיה שיכולה להיות בסלון?? די מתוסכל...

פורסם

שלום,

אם הבנתי נכון שכשאתה מחבר לסלון זה לא עובד אבל כאשר אתה מחבר במטבח הכל פיקס

יכול להיות שני דברים

1. יכול להיות שאולי הפילטר שנמצא בסלון לא תקין - אני ממליץ לקחת את אותו פילטר שמחובר בסלון ולהעביר אותו למטבח על מנת לבדוק

האם מדובר בפילטר תקול

אפשר לעשות יותר מזה ואפילו לנתק את כל מה שמחובר בבית בשקעים של בזק מלבד הפילטר של הנתב והפילטר שבסלון ולבדוק אם עובד.

2. במידה וזה לא עובד יכול להיות שיש בעיה בכבילה בארון (השקעים לא משורשים אחד לשני ולכן לא מוגיע מהחדר לסלון)

או שהשקע אולי תקול.

במידה ואתה מנוי לשרות תמיכה בבזק (שרות בתשלום) אתה יכול לבקש שיגיע טכנאי שיבוא לבדוק את הכבילה והשקע בבית

(כמובן שהנציג יגיד לך שהוא צריך לעשות איתך בדיקות וכו') פשוט תגיד לנציג מה בדקת

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב, ותודה על העזרה..

כשאני מעביר את הנקודת קצה בין הסלון (שלא עובד) לבין הנקודה במטבח (שכן עובד), אני משתמש באותו פילטר מה שלמיטב הבנתי שולל את האפשרות כי הפילטר תקול.

חשבתי להסתייע בעזרתכם משום שאכן תואם לי טכנאי אבל רק לשבוע הבא, בינתיים המצב מעיק..

ובכל מקרה, מה יכול להיות לא בסדר בכבילה שהארון תקשורת למיטב הבנתך?

פורסם

אולי 3 פאזות וסלון על פאזה אחר ?

פורסם

מה הקשר - הוא מדבר על מוצר HPNA - כלומר שימוש בקווי הטלפון להעברת תקשורת.

פורסם

שבוע טוב, ותודה על העזרה..

כשאני מעביר את הנקודת קצה בין הסלון (שלא עובד) לבין הנקודה במטבח (שכן עובד), אני משתמש באותו פילטר מה שלמיטב הבנתי שולל את האפשרות כי הפילטר תקול.

חשבתי להסתייע בעזרתכם משום שאכן תואם לי טכנאי אבל רק לשבוע הבא, בינתיים המצב מעיק..

ובכל מקרה, מה יכול להיות לא בסדר בכבילה שהארון תקשורת למיטב הבנתך?

כדאי לוודא שטלפון רגיל עובד בשתי הנקודות ושהן מחוברות לאותו קו טלפון.

פורסם

ע"פ מה שהוא רשם הוא בדק טלפון ועובד תקין.

תנסה לבדוק האם כשאתה מחבר את הנתב בשקע שבו לא עובד ה HPNA האם הנתב מסתנכרן שם

במידה ולא זה אומר שהנקודה לא משורשרת לאינטרנט וזה יכול לפעמים להפריע ב HPNA אבל זה לא תמיד הסיבה

מבחינת הכבילה יכול להיות שאין "סגירת מעגל" בין השקעים בעצם בארון יוצאים כמה זוגות חוטים שונים שלא עוברים אחד עם השני - בדומה לתל פאזי בחשמל

יכול גם להיות שיש פשוט רעשים על בזוג שמגיע לסלון או שקע תקול כמו שכבר ציינתי

בכל מקרה טכנאי של בזק אמור לפתור את זה ברוב המקרים - למרות שיכול להיות 2 מצבים שונים כשטכנאי יגיע

1. הטכנאי יהיה עצלן ולא יהיה לו כח לעבוד יותר מידי וימליץ לך על HomePlug

2. שיהיה בעיה באינסטלציה הפנימית בבית (חוטים שצריך להחליף בקירות) ופה קורה 2 דברים

או שטכנאי יגיד לך לפנות ל 199 - שרות לקוחות - ולקבוע טכנאי לחידוש אינסטלציה בעלות של 179 עד 200 ש"ח

או הזמנת חשמלאי פרטי - שכנראה יקח לך יותר כסף

יש מצב שטכנאי יסביר לך שבזק לא יכולה לעזור לך בזה והפתרון הוא רק חשמלאי פרטי

מקווה שעזרתי

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום

חווה בעייה דומה

אשמח לדעת איך נפתרה, אם בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים