עבור לתוכן

זה נכון שבמהירות של 100 מגה ללא חייגן אני לא יקבל 100 מגה ?

Featured Replies

פורסם

Definitely Maybe

איך אתה מחובר לבזב"ל ? חייגן או בלי חייגן? האם אתה ב-100 מגה?

האם הרגשת שיפור לעומת הוטנט?

אני פשוט גם עובר לבזב"ל מהוטנט ומעניין אותי

פורסם

100 מגה בלי חייגן

לא מרגיש שינוי מהותי לעומת הוטנט

שניהם עובדים מצויין

פורסם

אני אסביר לך..

ברגע שאתה מחובר בלי חייגן זה אומר שהספק לא יכול לזהות אותך ולכן לא יכול גם לנטר את המהירות שלך ובעצם אתה מתחבר בצורה "שקופה" דרך הוט.

הם מגדירים לך את הספק דרך המערכות שלהם באמצעות קובץ שהספק שולח להם לשיוך ללא חייגן. זאת אומרת, ייתכן מצב ובו אתה תגלוש על ספק מסוים ולא יהיה לך שם בכלל מנוי.

כמו כן, מהירות הגלישה שלך נקבעת לפי התשתית במקרה שאתה מחובר בלי חייגן ועל התחזוקה של השרתים האלה אחראית הוט ולא הספקית שלך.

בחיבור 100 מגה לא ניתן להתחבר עם חייגן ולכן אני ממליץ שתפנה להוט ותבקש מהם לשייך אותך לספק אחר לכמה רגעים לצורך בדיקה (או שתעשה זאת מול הספק שלך)- עדיף לך מול הוט כי הספק לא ישמח לעשות זאת.

פורסם

כנס לכאן ותוריד קובץ משרת מהארץ (עדיף עם מנהל הורדות).

212.179.191.175

להוריד מחו"ל תנסה להוריד משהו מ-ubuntu.com השרתים שלהם טובים וייתנו לך אינדקציה טובה למהירות שאתה מקבל לחו"ל.

אם רק בארץ בסדר אתה יודע שיש תקלת מהירות לחו"ל, אם בשניהם בסדר אתה כנראה מוריד בטורנט וצריך לפתוח פורטים.

פורסם
  • מחבר

שימו לב להבדלים ! בבזק (ספק שלי) מהירות 100 מגה . בהוט (תשתית שלי) 100 מגה . בכל שאר האתרים שלא קשורים אליי מהירויות נמוכות והם הכי אוטנטיות ! הם המהיריות שאני באמת מגיע אליהם !

בזק:

bezeq.th.png

012:

012w.th.png

הוט:

hotg.th.png

SPEED TEST:

2325597983.png

פורסם

הספק שלך זה בזק בינלאומי, לא בזק

פורסם
  • מחבר

כן . זה משנה ? הם לא טובים ?

פורסם

כל הבדיקות שביצעת היו לארץ.

כאן הגורמים המשפיעים על המהירות שתקבל הם התשתית ורוחב הפס של השרת אליו אתה בודק.

פורסם
  • מחבר

קיצר לא משנה

פורסם

הוא אומר שהספק שלך זה בזק בינלאומי.

את בדיקת המהירות עשית באתר של בזק, חברת התשתית. שזה בסדר, אבל זה אתר שלא קשור לחברות שאליהם אתה מחובר.

בספידטסט, חוץ מהשרת של פתח תקווה, גם אני מקבל תוצאות הזויות. לא הייתי מסתמך עליו. תלך לאתר שנתתי לך ותוריד קבצים. לא המחשה.

פורסם
  • מחבר

הורדתי .. המהירות היא 2 מגה לשנייה .

אולי ההגדרות של הראוטר שלי לא טובות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים