עבור לתוכן

הזמנתי מחנות באינטרנט גלקסי 3

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את המכשיר בצבע שחור , אחרי שבוע קיבלתי את המוצר אבל בצבע כחול ,מאוד התעצבנתי ויצרתי קשר עם החנות והם הבטיחו לי שיחליפו לי את הצבע (יישלחו מכשיר בצבע שביקשתי) .

אני כבר מחכה כבר כמה ימים ולא מקבל כלום! :(

ביצעתי את ההזמנה בהעברה בנקאית (לא בכרטיס אשראי)..אני רוצה לדעת מה יקרה כאשר יגיע המכשיר בצבע השחור עליי אבל אני לא אחזיר להם את המכשיר שקיבלתי בצבע הכחול (כמו שהם מצפים ממני)

מה המדיניות ? הם ממשששש עצבנו אותי :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

המדיניות היא לא לרמות ולגנוב.

פורסם

המדיניות היא להחזיר את מה שלא שייך לך.

אם אתה "ממש עצבני", אז תוכל לבקש בנימוס החזר כספי או פיצוי הולם אחר על עלות המשלוח של המכשיר שנשלח אליהם בחזרה.

אני לא מבין איך אתה לא מתבייש בכלל לשאול שאלה כזו ברצינות.

פורסם
  • מחבר

כבר שבוע שאני מנהל איתם מאבק (מנומס :facepalm: ) הם אומרים שיחזרו ולא חוזרים אליי ,אני לא יודע מה לעשות ... אז שאלתי מכעס את השאלה הזאת .

פורסם

בכלל מייבאים את השחור? (יש כזה, אני כבר לא זוכר)...

פורסם
  • מחבר

יש שחור לבן כחול חום כסוף ואדום....

פורסם

לי יש לבן.

פורסם
%D7%A9%D7%A7%D7%9C.jpg
פורסם

קודם כל תירגע ותנשום עמוק.

א. ערוך את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי ותמציתי, כך שכל מי שיקרא את הכותרת יבין בדיוק את מהות הדיון, כנדרש ע"פ חוקי הפורום. למשל:

"קיבלתי SGS3 בצבע לא נכון- החנות לא חוזרת. מה לעשות עכשיו?"

ב. זה לא הפורום המתאים. אם נישאר בקטגוריית פורומי הגאדג'טים, הדיון שייך לפורום "סמארטפונים", כמו שהיית יודע אם היית קורא את הדיון הנעוץ שבכותרתו מופיעות המילים "חובה לקרוא!". אולם היות ומדובר בבעייה צרכנית רגילה, שלא באמת קשורה למוצר (אותה הסוגייה יכולה לצוץ גם עם מקרר), ולפיכך הדיון מועבר לפורום "צרכנות".

עכשיו- בראש ובראשונה, אל תחשוב אפילו לא להחזיר להם את הכחול. אם לא מסיבה מוסרית, אז לפחות כי תסתבך בהרבה צרות אם לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים