עבור לתוכן

מדינה פלסטינית

Featured Replies

פורסם

כיוון שהעולם מתייחס למצב כאל סכסוך בין שתי מדינות..

אם פלסטינאים רוצים עצמאות-לתת להם. שיהיו מדינה עצמאית.

אבל.

צריך לפעול פה בכמה מישורים: הבטחוני והכלכלי.

להכריזה כמדינה עוינת (על תנאי, נגיד 25 שנה) עם כל המשתמע מכך. ז"א בין היתר לא לאפשר לאזרחי ישראל לעבור על מה שכתוב להלן.

לנתק כל קשר עמה, כולל הספקה (חינמית) של חשמל, מים וגז, חומרי גלם למיניהם ולנתק עמם כל קשר כלכלי. אם רוצים-שישלמו במלוא המחיר.

לא לתת להם לעבוד בישראל. מי שרוצה לעבוד-חייב להשבע לנאמנות. כל אחד החפץ לעבוד בישראל חייב לעבור תחקיר בטחוני.

כל מעסיק המפר תנאי זה, נחשב כמסייע לאוייב בשעת המלחמה.

להשביע כל התושבים של ישראל, לנאמנות. כל מי שאינו רוצה להשבע- לגרשו למקום שיבחר עם הכרזתו persona non grata לצמיתות.

כל המפר שבועתו- להתייחס כאל בגידה שעת מלחמה (שנמשכת ממאי 1948).

כל תקיפה מצדה-לחשוב כהכרזת מלחמה ולפעול בכל אמצעי המבטיח את בטחונם של כל תושבי ישראל.

כל התהליך מוכרח להיות מלווה בהסברה של כל צעד, היסטוריה של מדינת ישראל וסיבות תחילת הסכסוך.

פספסתי משהו?

פורסם

שוב ההגיון הטיפשי הזה.

נצא משם, נתן להם עוד, ואז!!!! תהיה לנו לגיטימציה ::) להיכנס בהם אם הם לא יתנהגו יפה.

שטויות במיץ קוקוס.

אתה רוצה שתהיה להם תנועה חופשית מלאה עם שדה תעופה ומעברי גבול ללא פיקוח?

שיבת "פליטים"(לוחמי ג'יהאד) מרחבי העולם המוסלמי?

יבוא נשק שאפילו לעזה אין?

הרי יש להם מטרה(השמדת ישראל), ואין להם קוים אדומים.

אם רק תאפשר להם הם יקחו עוד צעד קדימה.

ומה תעשה אז?

תפציץ אותם?

ראינו איזה יופי זה עובד... :s07:

הם לעולם לא יהיו מדינה.

הם תמיד יהיו הפלסטינים המסכנים שישראל טובחת בהם וזאת הסיבה ::) שהם "נלחמים" בחזרה עם חטיפת חיילים אוטובוסים מתפוצצים וטילים.

פורסם

אני חושב שהחלט צריכה "לקום" מדינה פליסטינית.

אחת הסיבות:

אני מעריך שבסופו של דבר, יום אחד, זה יקרה. הם פה - והם לא יעלמו. זו עובדה שאנחנו צריכים לחיות איתה. אין טעם לחכות עם זה, אני לא חושב שזה נותן לנו משהו.

לא צריך להכריז עליה כאל "מדינה עוינת". מה הכרזה כזו בכלל אומרת? אתה משחק במשחק מחשב? אם הם יעשו משהו "עוין", נגיב בהתאם. לא צריך "הכרזה" בשביל זה.

לנתק כל קשר - לא יודע אם צריך. להפסיק לדאוג לתשתיות שלהם - בהחלט. שיסתדרו בעצמם וישלמו על זה.

איך אתה בדיוק יכול ל"השביע על נאמנות" אזרח של מדינה זרה? :lol: אתה ממש חי במשחק מחשב. כל אזרח זר שחושדים בו גם ככה עובר תחקיר בטחוני....

ואם אני לא רוצה "להשבע לנאמנות"? אני צריך להיות מגורש? דיי עם השטות המפגרת הזו. אזרח לא צריך להשבע על נאמנות למדינה שלו. מעבר לזה, לא הבנתי מה כל כך קשה להבין שאם זה יהיה קיים, לצורך העניין, הרי שזה יהפוך לחותמת גומי מפגרת. זה לא כזה מסובך ל"להשבע" ואז פשוט להפר את השבועה.. :lol:

אם מישהו מבצע פעולה בלתי חוקית או פעולת "בגידה" - לא צריך שום שבועה בשביל לטפל בו. יש חוק בשביל זה, עליו הוא עבר...

פורסם

אל תדאגו, הפלסטינים תכף מסיימים את ההשתלטות שלהם על ירדן, ואז תהיה להם אחלה מדינה...

פורסם

יש מדינה פלשתינית, היא קיימת כבר עכשיו על 80% משטח האדמה שהובטח למדינת היהודים. היא נקראת כיום ירדן. מה ההיגיון בלתת להם עוד? איך זה הוכיח את עצמו עד עכשיו?

פורסם

לא זכור לי שזה קרה בעבר.

פורסם

לא זכור לי שזה קרה בעבר.

מה לא קרה? לא נתנו להם שטחים? רצועת עזה אומר לך משהו? אפילו שטחי A ברשות הפלשתינית היו בעיתיים אם לא היינו נכנסים מפעם לפעם כדי לעצור את מי שצריך.

פורסם

יש מדינה פלשתינית, היא קיימת כבר עכשיו על 80% משטח האדמה שהובטח למדינת היהודים. היא נקראת כיום ירדן. מה ההיגיון בלתת להם עוד? איך זה הוכיח את עצמו עד עכשיו?

השטח בשליטת הרוב הבדואי שיובא ע"י הבריטים מסעודיה, והספיק להפוך למיעוט של 10% ששולט במדינה.

להזכירך, הערבים שייכים אמנם לאתנוס אחד, אך הלאומיות שלהם שונה לחלוטין וכל עניין ה"אחדות הערבית" או ה"לאומיות הערבית" הן בלוף אחד גדול שאינו קיים בפועל, ושמו קיים היום כעלה תאנה לכיסוי המלחמות הפנים-ערביות מפני העולם בלבד.

בכל אופן, השלטון ההאשמי בירדן יופל בשנים הקרובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים