עבור לתוכן

כדאי לשדרג 22" ישן (E228WFP) ל24" חדש ? לכבוד BF.

Featured Replies

פורסם

היי

המסך משמש למשחקים ואינטרנט.

כרגע יש לי DELL E228WFP שהיה נחשב לאיכותי מאוד בזמנו. אני בדיוק קונה מחשב חדש עם 3570+GTX660 אז מבחינת ההבדל ברזולוציה לא תהיה לי בעיה.

השאלה היא בעצם, האם יהיה באמת שיפור גדול ומורגש באיכות התמונה בין המסך שלי ל24" איכותי חדש ? או שעדיף לי לשמור את הכסף ? מה גם שאם אני אשאר עם ה22" אני אוכל להעלות הגדרות משמעותית במשחקים בעתיד לעומת 24" בגלל ההבדל ברזולוציה, אז אם השיפור באיכות לא כ"כ מורגש זה יצא לא כדאי בכלל.

תודה :D

פורסם

לא יודע מי בדיוק החשיב את הE228WFP לאיכותי מאוד בזמנו, אבל אם אתה מבסוט מהמסך - אני לא רואה סיבה להחליף.

למרות שטיעון "אוכל להעלות את ההגדרות במשחקים משמעותית בעתיד" הוא טיעון טיפשי. כי עדיף לשחק ברזולוציה גבוהה עם "הגדרות" קצת יותר נמוכות ב99% מהמקרים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבסוט, לא מאוכזב.... המסך עובד, אבל אם אני אראה שיפור גדול במסך 22-24 חדש עם IPS אז למה לא ??

ודווקא בעבר הייתי מוריד משחקים מ1680X1050 ל1280X800 בשביל להעלות הגדרות, ולמרות הדיעה המקובלת שעדיף רזולוציה על הגדרות, הייתי רק רואה בעיה של ALIASING אבל לא ירידה באיכות מעבר לזה. מבחנית שאר ההגדרות הויזואליות אני רואה את ההבדלים בלי בעיה ככה שזה לא אני.

בכל אופן אל תתמקדו ברזולוציה אלא באיכות התצוגה הסופית, האם השדרוג שווה את זה ?

פורסם

בכל אופן אל תתמקדו ברזולוציה אלא באיכות התצוגה הסופית, האם השדרוג שווה את זה ?

רק אתה יכול לענות על השאלה הזו לעצמך. אם לא יצא לך לעבוד מול מסך שאינו TN, תנסה למצוא איזה מכר שתוכל להתנסות קצת אצלו.

פורסם
  • מחבר

יש לי דל 19" עם IPS, האיכות מעולה (אני מאמין יותר מאצלי) וכמובן שאין הרבה שיוניים בתמונה לפי הזווית שזה מעולה גם כן. אבל הוא די ישן ומסדרה פשוטה יחסית לכן התמונה שלו לא "מרגשת" אלא פשוט בסדר גמור, אין על מה להתלונן. אבל אם כבר אני מוציא 1000 שקל אני רוצה לדעת האם תהיה איכות תמונה ברמה שבאמת תרשים והשיפור יהיה מורגש לזמן ארוך (ולא ליומיים של ההתלהבות)?

בקיצור חברה מישהו שידרג מTN 22" איכותי (ביחס לTN) בסגנון ה226BW למסך בסגנון הדל 23 עם הIPS ??

פורסם

השיפור הוא חד משמעי ולדבריך גם אתה מבחין בו. אבל מסך זה מסך. זה לא ספר/סרט/הצגה ולא בחורה, אז אני לא ממש יודע לאילו "ריגושים" אתה מצפה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים