עבור לתוכן

איך לחמם כלב בחורף

Featured Replies

פורסם

הכלב אמור להיות מחוץ למארז. הקטע של המארז הוא שהוא מתפקד כמו בלוק גדול וחם (לא חם ממש, פשוט חם כמו רדיאטור על טמפ' נמוכה)

עכשו המארז עומד בתוך קופסה גולה יותר שהיא הבית של הכלב - פשוט עומד שם כמו רדיאטור

החימום של המארז הוא אם מנורת ליבון ש 40W בתוך המארז - כך שהמנורה בפנים חמה מאוד אבל הגודל של המארז גודם לכך שהטמפ' מבחוץ לא גבוהה כזאת שיהיה מסוכן

כמו כן כל מה שיכול להישרף / לקצר / וכו נמצא בתוך מארז מתכתי מוארק לכן אין בעיה שהדבר הזה יעמוד גם בתוך קופסאת קרטון (כמו שהיה אצלי) וכדומה - הוא פשוט לא יכול לגרום לשריפה או משהוא

• תגובות 70
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכלב אמור להיות מחוץ למארז.

אני שוקל לפתוח ת'רד של ציטוטים מהפורום שהוצאו מהקשרם.

פורסם

הכלב לא יכנס במארז.

תמצא לו משהו גדול. רוב הכלבים יכנסו בDF-85 למשל (אם תוציא את כל הברזלים מבפנים כמובן)

פורסם
  • מחבר

ממש מגעיל אותי שיש כאן כאלו שמספימים ולא אומרים להם כלום, אבל כשאני שמתי איזה מעקב ישר כולם קפצו עלי.

לעניין.

לא חשבתי על זה ככה, הייתי בטוח שהכלב נכנס בתוך המארז.

אני אראה מה עושים מכאן, קודם כל אני חייב למצוא מארז.

יש מניעה שהכלב ישב על המארז במקום לידו?

פורסם

שאלה- התאורה מן הנורה לא עשויה להפריע לכלב במנוחתו?

פורסם

יש הרבה חיות שצדות בלילה ויושנות ביום.

זאבים לדוגמה(שמהם התפתחו הכלבים).

חוץ מזה שאם הנורה במארז האור לא יהיה ישיר או חזק במיוחד.

המארז רק משמש קופסת מתכת בתפקיד רדיאטור.

דווקא החלק האטום לגמרי במארז הוא זה שעדיף להפנות למטה מטעמי בטיחות, ולכן המעט אור שיוצא אינו ישיר.

פורסם

ממש מגעיל אותי שיש כאן כאלו שמספימים ולא אומרים להם כלום, אבל כשאני שמתי איזה מעקב ישר כולם קפצו עלי.

הפוך גוטה, הפוך.

כל אלו שאתה מספים את האשכולות שלהם באו לעזור לך פה להספים.

לעניין; בכל הכלבים שבדקתי לא הייתה בעיה עם Full Tower. מקסימום הזנב יצא לפעמים מחריץ 5.25.

פורסם

או שפשוט הכלב צריך בית חם ואוהב שיטפל בו כמו שצריך במקום לקשור אותו בחוץ בקור..

מלונה בינונית עם שמיכת פוך לדעתי יהיה לו חמים ונעים.. גם הרעיון של המנורה בתוך המארז נשמע טוב.

פורסם
  • מחבר

כלב אמור להיות בחוץ כדי להגן על הבית...

פורסם

ה "הגנה על הבית" שכלב יכול לתת מאוד בספק. רוצה להגן על הבית תתקין אזעקה ואל תנצל לזה את הכלב (דיי בודד במלונה גם אם חם שם אתה לא חושב ?)

פורסם

כמו שהבנתי מדובר בכלב קטן... על איזה הגנה אפשר לדבר... לא חושב שפורץ יבתר בגלל כלב בגודל כזה.

בקשר לחימום מארז אם נורה נשמע ממש מדליק. ומאוד אהבתי את שמיכה חשמלית שמחוברת לתיקרת המלונה גם נשמה טוב... במיוחד אם לחבר לבקר חום כך שיתפשר שמירה על חום יחיד +- 5% בתוך המלונה.

פורסם

לא אהבתי את הקטע של השמיכה - כלב יכול לנשוך

חוצמזה בקר חום : בחורף יש ברקים. אם קפיצת מתח דופקת את הבקר הוא יכול להישאר "תקוע" אם השמיכה על 100%....

פורסם
  • מחבר

כלב קטן שנובח וגם נושך.

אני אתחיל בזה שאבנה לו מעין מסדרון כזה שהוא יוכל להתכרבל בתוכו.

כרגע יש לו גג של מעין קופסת קרטון והוא בכלל לא רועד.

פורסם

למה אתה חושב שהוא הגנה טובה או משהוא ? מי שבאמת רוצה לפרוץ לבית יסתבך יותר אם המנעול ולא אם הכלב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים