עבור לתוכן

אפשר לחבר בין לפטופ לבין TV עם כבל VGA ל HDMI ?

Featured Replies

פורסם

הייתי בטוח שאתה עובד עלינו, מסתבר שעבדו עליך.

נדמה לי שהשאלה שלך כבר נענתה, וגם אתה הגעת למסקנה.

אני גם לא ממליץ לך לבדוק אופציות בחיבור USB או כל חיבור אחר שקיים בלאפטופ שלך.

פורסם

הי,

התגובות שקיבלת נכונות, על מנת ליצר אות ל HDMI צריך אות דיגיטלי, וזה לא האות שיוצא מיציאת VGA.

כדי להמיר תזדקק לממיר אקטיבי (כזה המתחבר לשחמל) שעולה לא מעט ואני לא אמליץ עליו.

קיימים כבלים כאלה מהסיבה שישנם יציאות דיגיטליות (במחשב) אשר יודעות לשלוח ביציאה אות אנלוגי, שלומר בהנתן כבל המחווט נכון תוכל לקבל אות יוצא VGA מכבל שראשו DVI או HDMI.

לצערי, זה לא עובד ההפך מחוסר יכולת של הבקר וגם לא מספיק מוליכים.

השאלה האמיתית היא מה אתה רוצה להשיג ולמה אתה רוצה לחבר ל HDMI במסך, אין לך כניסה של VGA ? או שיש ואתה מצפה לאיכות טובה יותר?

האחרון לא יקרה כי איכות האות טובה כמו איכות המקור. *** ראיתי שאין לך כניסת VGA

אילו כניסות יש? איזה דגם הלפטופ? לפעמים למחשבים מסויימים יש dock station עם יציאה דיגיטלית, לא פתרון זול אבל פחות ממחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

אין לי חיבור VGA בטלויזיה, רק HDMI

אני יקנה לפטום חדש.

רק לדעת באופן כללי אם יש לי מחשב DVI בDESKTOP אני יוכל לחבר בינו לבין HDMI לטלויזיה ? כי שניהם דיגיטלי

פורסם

כן, כבל שבקצה אחד HDMI ובשני DVI יעבוד ללא בעיה מאחר והשוני בין החיבורים הוא פיזי בלבד (צורה).

משהו שכדאי לחשוב עליו, הaudio לא יעבור ביציאת DVI רגילה ותיאלץ להעביר כבל אופטי כדי לשמוע (DVI אינו מעביר Audio).

* יש יציאות DVI המעבירות גם צליל ואף כבלים מתאימים אבל מעולם לא ניסיתי את זה וזה תלוי בכרטיס מסך שלך.

פורסם

אני לא מכיר את הסידור שלך ואת הסיבות למחשב חדש, אבל אם רק חשוב לך לצפות בוידאו איכותי במסך, תמיד תוכל לקנות סטרימר פשוט בפחות מ 500 שח שיהיה (לטעמי לפחות) נוח בהרבה מלחבר מחשב נייד.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. תודה גבר.

פורסם

סתם שאלה - מה דגם הטלוויזיה? פשוט לא יצא לי להיתקל בטלוויזיות ללא VGA.

ייתכן כי אם הלפטופ מספק אותך, יעלה לך יותר זול להחליף טלוויזיה :P

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה הדגם בדיוק אבל החברה היא Insignia

פורסם

אולי היה צריך לכתוב את שם החברה באותיות עוד יותר גדולות, ולצבוע בצבעים שונים - כדי להיות בטוח שלא נפספס.

פורסם
  • מחבר

אולי היה צריך לכתוב את שם החברה באותיות עוד יותר גדולות, ולצבוע בצבעים שונים - כדי להיות בטוח שלא נפספס.

אל תוציא עלי את התסכול שלך בחיים, יאללה לך תעשה ביד למה בחורה בטוח לא הייתה לך בשנים האחרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים