עבור לתוכן

הנפקת כרטיס רב קו לסטודנטים, איך משלבים בין נסיעות עירוניות ובין ערוניות ?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לא יצא לי בחיים להשתמש ברב קו.

הייתי רוצה להנפיק רב קו סטודנט, במה זה כרוך ? אילו אישורים צריך להציג ?

לכמה הנחה זכאים סטודנטים ?

נסיעות היום יום שלי מערבות 2 חברות אוטובוס: חברת ויוליה (קונקס) ואגד (באזור גוש דן), האם זה משנה איפה אני מנפיק את הכרטיס ?

הבנתי שיש גם כרטיס "חופשי סימסטריאלי" שמאפשר נסיעה חופשית כל הסמסטר, האם יש אפשרות להשתמש בזה כשזה מערב 2 חברות אוטובוס שונות ?

פורסם

בשביל להנפיק רב קו סטודנט אתה צריך להגיע לתחנת הנפקה עם: 1. אישור לימודים 2. תעודת סטודנט 3. תעודת זהות/רשיון

מרגע שאתה משנה את הרב קו לרב לפרופיל "סטודנט" אתה מקבל הנחה של 33 אחוז במקום 20 אחוז (את ההנחה מקבלים בתוספת כסף,

כלומר אם תטען את הרב קו ב 100 שקל אז יטענו לך 133, ולא 120 כמו ללקוח רגיל שמקבל 20 אחוז הנחה)

יש לך מעבר חופשי של 90 דקות בין כמה אוטובוסים שתרצה ועם כל החברות שמכבדות את הרב קו (אני לא יודע אם יש חברות שלא היום..)

אם אתה עובר בין איזורים, אתה צריך לשלם כ10 שקלים (לא זוכר במדוייק את הסכון) ואם אתה נוסע באותו אזור צריך לשלם 6.60, ויש לך מעבר חופשי בין כמה קווים שתרצה.

זה לא משנה איפה אתה מנפיק את הכרטיס אם אתה רק טוען אותו בכסף, בשביל חוזה אני גם מאמין שזה לא משנה אם אתה טוען בתחנת הנפקה ולא באוטובוס עצמו.

יש חופשי חודשי לסמסטר, ויש שנתי (לי יש שנתי) וזה נותן מעכבר חופשי בכל החברות באותו אזור שקנית לו את החופשי חודשי.

אתה יכול להסתכל באתר של דן/אגד (לכל אחד יש חוזה קצת שונה שכולל בתוכו ערים שונות אבל החוזה מכובד בכל החברות)

כביכול אם אתה צריך אתה יכול להטעין כמה חוזים, אבל אם אתה נוסע רק בגוש דן אז אין סיבה לא לקנות חוזה "גוש דן מרחבי".

החוזים של דן

http://www.dan.co.il/template/default.asp?catid=46

החוזים של אגד

http://www.egged.co.il/main.asp?lngcategoryID=4489

פורסם
  • מחבר

כפי שציינתי אני לא נוסע רק באזור גוש דן, אלא מאשדוד לאזור גוש דן ב2 אוטובוסים: קו אשדוד תל אביב של חברת ויאוליה (קונקס לשעבר) וקו אגד באזור גוש דן.

השאלה העיקרית היא איך אפשר לשלב חופשי סימסטראילי גם במסלול אשדוד - תל אביב וגם בתוך תל אביב ?

באתר של חברת ויאוליה לא מצויין שום פרט לגבי המחיר עבור חופשי סימסטריאלי, מצויינים מחירים לכל מיני קודי נסיעה שאין פירוט או פירוש לכל קוד.

(ניראה לי שזה הזמן לשלוח מייל לויאוליה)

פורסם

לי יש סטודנט מורחב לגוש דן. זה עולה בערך 580 לסמסטר, או 1400 (או 1200, לא זוכר בדיוק) לשנה שלמה.

אתה מקבל 50% הנחה על בין-עירוני (כולל רכבת) במקום 33% בלי זה, ונסיעות באוטובוסים בתוך גוש דן בלי הגבלה. וכן, זה אשכרה עובד. אני משתמש בזה מתחילת הסמסטר ובאופן מפתיע בינתיים לא נתקלתי בבעיות (חוץ מברגע ההנפקה כי כבר היה לי רב-קו מאיזור אחר).

יש לא מעט תחנות הנפקה באיזור המרכז, אני הנפקתי ליד רכבת מרכז (מאחורי המודיעין של דן), בימינו כבר אין כמעט תור כי הרוב כבר הוציאו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים