עבור לתוכן

האינטרנט מתנתק באופן רנדומלי וחוזר לפעול רק לאחר הפעלה מחדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא מזמן קניתי לוח אם חדש מסוג Gigabyte H77M-D3H. הוא מגיע עם כרטיס קשת Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20). מאז שאני מתחבר לרשת (עם כבל) עם כרטיס הרשת החדש שלי האינטרנט מתנתק כל כמה זמן ומופיע הסימן קריאה הצהוב המקולל הזה על הסמל של הרשת למטה ורשום "Unidentified Network" עם סמל של רשת ציבורית. גם אחי קנה אותו לוח אם והוא חווה אותה בעיה. שאר המחשבים בבית שמחוברים עם כבל עובדים, כמו גם כרטיס הרשת הקודם והישן יותר שלי שעבד. גם אם מתחברים בצורה אלחוטית הכל עובד, כרגע אני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. עדכנתי דרייבר, עדכנתי גרסה לראוטר (|D-link 2650U של בזק), ניסיתי דרייבר אחר של Atheros, חזרתי לדרייבר המקורי, החלפתי כבל רשת וזה עדיין לא עובד. אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט. אני חושב שהבעיה היא בכרטיס הרשת כי כאמור במחשב הקודם זה עבד ובמחשבים אחרים זה גם עובד, אבל גם הראוטר הוא לא הכי חדש ואולי הוא לא מתרים לכרטיסי הרשת החדשים? אשמח לעזרה, תודה רבה.

פורסם

אם בשאר המחשבים זה תקין זה לא נשמע כמו הראוטר.

לפי מה שאתה מתאר זה נשמע שהייצור של הכ.רשת בלוח אם הזה פשוט דפוק. הפתרון הכי פשוט יהיה לקנות כ.רשת אחר שלא מובנה בלוח אם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, גם אני חושב שזה מה שכדאי לי לעשות, השאלה איזה כרטיס רשת יעבוד במאה אחוז עם הראוטר של d-link 2650u שלא יצא מצב שאני אקנה כרטיס רשת חדש שגם הוא לא יתאים?

פורסם

אין סיבה שתהייה בעיה. התקנת את הדרייבר העדכני ביותר מאתר החברה, או שהתקנת את כל הדרייברים מהדיסק (שבא עם הלוח)?

פורסם
  • מחבר

קודם התקנתי את הדרייבר מהדיסק, אחר כך עדכנתי לדרייברים העדכניים ביותר מאתר החברה, איתם הבעיה חזרה באופן יותר שכיח, ואז חזרתי לדרייבר מהדיסק התקנה והבעיה עדיין נמשכת.

פורסם

איך מחקת את הדרייבר הקודם לפני התקנת החדש/ישן?

פורסם

ניסית להחליף פורט בראוטר? (לחבר את הכבל רשת לשקע אחר בראוטר)

הגדרת את הרשת המזוהה כ"home network"?

פורסם
  • מחבר

OR2000: עשיתי Uninstall.

amitbl: כן, החלפתי פורטים בראוטר. כשזה מגיע למצב של Unidentified Network הסמל מתחלף לסמל של רשת ציבורית ואין אפשרות לשנות זאת. עד שזה קורה הרשת מופיע כרשת ביתית כמו שהגדרתי אותה.

פורסם
  • מחבר

טוב,

בינתיים קניתי והתקנתי כרטיס רשת חדש TP-LINK TG-3468 עם הדרייברים העדכניים.

עכשיו ברוב הזמן האינטרנט עובד חלק, מדי פעם כתוב שהרשת לא מזוהה למשך דקה או שתיים, ואז זה מסתדר מבלי שאני צריך לעשות ריסט. זו כבר התקדמות אבל זה עדיין לא 100 אחוז, מה עושים?

פורסם

יצא לי להיתקל בכרטיס רשת OB עם בעיה שנראית חומרתית.

אם הכל עובד טוב עם כרטיס רשת אחר באותו מחשב על אותה מערכת, כנראה שהבעיה בכרטיס OB.

עם זאת כדאי לנסות לעדכן דריוור לכרטיס OB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים