פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים התוכנה מאפשרת להקליט או לצלם את המסך שלכם לקובץ jpg או videoכמו כן ניתן באמצעות התוכנה לשמור את רזולוציית המחשב הנוכחית שלכם ובהמשך לשחזר אותה.איך זה עובד:1. לחיצה על כפתור Auto save תשמור תמונה של המסך שלכם ב c:\temp, ניתן לשנות את נתיב השמירה של הקבצים באמצעות לחיצה על כפתור options2. לחיצה על כפתור save to directory תאפשר לכם תמונה של המסך שלכם בתקייה בתבחרו באותו רגע.3. לחיצה על recording תתחיל הקלטה של המסך שלכם לקובץ וידאו, על מנת להפסיק הקלטה יש ללחוץ על F10, הסרטון יישמר ב c:\temp כבררת מחדל אבל תמיד ניתן לשנות את הנתיב ע"י לחיצה על כפתור options4. לחיצה על כפתור file explorer מאפשרת פתיחה של קבצים בתוך חלון topmost5. תחת כפתור options ניתן גם לשמור את הרזולוציה הנוכחית של המסך, ולאחר מכן לשחזר אותה.אשמח לקבל פידבקיםעל מנת להפעיל את התוכנה יש להתקין לפני :microsoft expression encoderhttp://www.microsoft.com/expression/products/Encoder4_Overview.aspxו framework 4.0 http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים מחבר היא נכתבה לצרכיים אישיים במסגרת העבודה, לצורך בדיקות QA עבור תוכנה אחרת וגם בישביל לימוד עצמי ובעיקר בישביל הכיף.מה שעוזר בתוכנה זה שהיא רצה במצב top most , זה מאפשר להפעיל אותה ביחד עם תוכנות נוספות שגם הן top mostאני יודע שיש המון תוכנות כאלה שאפשר להוריד חינם מהרשת, ניסיתי את כולם אבל אף אחת לא באמת נתנה לי את מה שאני צריך ולכן החלטתי לבנות אחת בעצמי.
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים כאשר יהיה לי זמן, אני אשמח להתקין אותה ולנסות אותה כדי לתת חוות דעת רק חבל שהיא דורשת frameworks שאין על המחשב. הא, ואם לא ידעת, וגם סתם ככה לפרוטוקול, בנית את Snipping tool שמגיע עם וין 7 (אני הכרתי רק לא מזמן אותה!) למה התכוונת בטופמוסט?
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים כאשר יהיה לי זמן, אני אשמח להתקין אותה ולנסות אותה כדי לתת חוות דעת רק חבל שהיא דורשת frameworks שאין על המחשב. הא, ואם לא ידעת, וגם סתם ככה לפרוטוקול, בנית את Snipping tool שמגיע עם וין 7 (אני הכרתי רק לא מזמן אותה!) למה התכוונת בטופמוסט? סניפינג טול שו? אני משתמש בFastStone Capture. יש תוכנה כזאת מובנת בווינדוס?
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים מחבר topmost זה אומר כשאתה מריץ את התוכנה היא תמיד תהיה ב"פרונט" של המסך, לא תוכל להסתיר אותה אותה עם תוכנה אחרתכמו למשל מנהל המשימות ב ווינדוס אם תפעיל אותו (ctrl+shift+delete) תראה שהחלון שנפתח הוא topmost הוא תמיד יהיה מעל כל שאר החלונות שפתוחים.אני מכיר את מה שאתה מדבר עליו ב win7 הוא לא top most ולכן לא עוזר לי אבל תודה בכל מקרה.
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים מחבר כן יש את זה מובנה ב win7 זה נקראה snipping tool תחת accesoriesאבל כמו שאמרתי לא topmost
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים אז מה זה שווה..העניין הוא לדעתי תוכנה שבלחיצת כפתור מצלמת + שומרת.בפסטסטון יש את זה + לחיצה של הכפתור וכפתור אחר לבחירה של אזור מסויים/חלון מסויים וכו'.. זה כבר פיצ'רים ממש נחמדים שטוב שיש אותם.
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים שווה לעשות INSTALLER MSI מסודר שמתקין לבד את התלויות.יש סוג פרוייקט כזה בפרוייקטים נוספים ב VISUAL STUDIO
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים Snipping tool לא מסוגל להקליט וידאו, רק תמונות.תוכנה חביבה מאוד, הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שבגלל חוסר בהרשאות, לפחות אצלי, ברגע שמתקינים אותה בתיקיית program files אז אי אפשר לשמור את ההגדרות כי אין לתוכנה הרשאות כתיבה(צריך להריץ כאדמיניסטרטור כדי לקבל אותן), אז אם זה משהו שחשוב לך, אתה יכול לשנות את ה manifest של התוכנה שתבקש הרשאות כתיבה כל פעם, או לבדוק אם יש הרשאות ורק אם לא אז לבקש אותן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.