עבור לתוכן

הדואר סגור, מה עם חבילות?

Featured Replies

פורסם

החברה הבזיונית כל פעם מוצאת תירוץ למה לא לעבוד או לסגור מוקדם, יש לי חבילה מחו״ל שהגיעה בזמן שהייתי בבסיס ויצאתי רק היום אחרי שבועיים. עברו בערך 7 ימי עבודה, ועם המצב הזה אין לי מושג מתי אאסוף את החבילה (דואר סגור עד הודעה חדשה)

מה יעלה בגורל החבילות שלי? החשש הוא שברגע שהם יחזרו לעבוד, הם יפעלו מאוד ביעילות ויחזירו חבילות שהיו בטווח ה14 יום בזמן שהם היו סגורים (זה בערך למה שאפשר לצפות מחברה מזעזעת שכזאת).

פורסם

אני גם מחכה ל3-4 חבילות מEBAY..נראה לי שהם לא יתייחסו לתאריך וכל אחד יקבל את מה שהוזמן..מצד שני, אולי אני חולם.

פורסם

הם לא מחזירים חבילות כ"כ מהר

קיבלת כבר הודעה שניה?

למה שלא תשלח אחד מהמשפחה עם יפוי כח?

פורסם

היום קיבלתי כמה דברים שהזמנתי מeBay לפני שבועיים..

פורסם

תבקש מהוריך או מאחים לאסוף את החבילה עם תעודת זהות שלך.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שלא תמיד יש להורים את השעה וחצי הללו לעמוד בתור בשביל חבילה של 20$ מאיביי...אני מקווה שהעניין הזה ייפתר בהמשך השבוע אחרת אני אאלץ לפתוח דיספיוטים על חבילות שכביכול לא הגיעו.

פורסם

מאוד מקווה שלא תעשה את זה, כי מעבר לעובדה שהחוקיות של זה לא לגמרי קיימת - זאת גם רמאות וזה מגעיל ודוחה.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא קל עם האצבע על הכפתור, אבל במקרים כאלה החבילות במילא נשלחות חזרה למוכר ואני נדפק בלי חבילה ובלי כסף (אחרי מסגרת ה-45 יום).

פורסם

תאסוף את החבילה ביום שישי.

פורסם

ואם אתה שולח את ההורים שלך בשבילך (ו-20 דולר זה לא מעט כסף.. לא הרבה אבל לא מבוטל, בטח לא עם משכורת צבאית), תדאג שהם לא ילכו בשעות השיא.. אפשר ללכת גם ב5 בערב...

פורסם

חבילות מחו"ל חוזרות אחרי 30 יום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים