עבור לתוכן

SSD נפגע בPERFECT DISK ומתמלא במהירות

Featured Replies

פורסם

שלום,

עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה?

דבר נוסף אני שם לב שהכונן מתמלא במהירות אני לא מתקין עליו שום דבר והוא מתמלא איכשהו הוא עומד היום על 80 GB מתוך 119 GB

ובדקתי את כל התקיות שלו וספרתי הכל כולל מוסתרות ויצא לי 20 GB בסך הכל וזה לא מסתדר

פורסם

שלום,

עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה?

עשית אופטימיזציה שאין לך שום מושג מהי, ובגלל שינוי בערך כלשהוא שאין לך מושג משהו, שמציג אחוזים שמייצגים משהו שאין לך מושג, אתה הגעת למסקנה שהתוכנה עשתה נזק?

והתגובה שלך למה שאתה לא מבין שנדמה לך היא גועל?

ואתה רוצה להחזיר את הגלגל אחורה כדי שמה שאין לך מושג משהו יחזור למשהו שאין לך מושג מהו?

אתה יכול להיות יותר ספציפי?

דבר נוסף אני שם לב שהכונן מתמלא במהירות אני לא מתקין עליו שום דבר והוא מתמלא איכשהו הוא עומד היום על 80 GB מתוך 119 GB

ובדקתי את כל התקיות שלו וספרתי הכל כולל מוסתרות ויצא לי 20 GB בסך הכל וזה לא מסתדר

שוב דבר שאתה לא מבין בו, וקופץ למסקנות על בסיס מה שאתה לא יודע.

יש קבצים בכונן שאתה לא רואה עם SELECT ALL + PROPERTIES.

כבר פתחת על זה דיון ואמרו לך להשתמש בתוכנה TREESIZE כדי לסרוק את הכונן.

רוב הסיכויים שמדובר בקבצי גיבוי כלשהם של הוינדוס.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהתוכנה פגעה במחשב כי אני רואה שהווינדוס נדלק עכשיו יותר מאוחר ונכבה ביותר זמן

פורסם

איזה הבדל?

במקום 10 שניות 12 שניות?

הבדל ממתי? מלפני חודש?

מאז העדכונים האחרונים לוינדוס והתקנת תוכנות?

אין לי מושג מה בדיוק קרה ועל מה אתה מסתמך כשאתה קופץ למסקנות.

אני כן יודע שיש לך נטיה לקפוץ למסקנות שגויות, לא להבין את מכלול הגורמים, ולהגזים בתגובה.

אתה מחפש תשובה מדעית לתהליך שגוי חלקי ונמהר.

התשובה היא שכדי להגיע לתשובה מדעית צריך תהליך תקין מדויק ושקול.

"מרגיש" ו"נדמה לי" אי אפשר למדוד במחשבים.

בנתיים אין לי שום עובדות ושום נתונים לעבוד איתם.

אין לי מושג אפילו אם AHCI מופעל אצלך והאם TRIM עובד.

בוא נתחיל בזה.

אחר כך תמדוד בדיוק כמה זמן לוקח לוינדוס לעלות ולהיכבות(לא כולל הPOST של הלוח).

ותמדוד 3 פעמים אחרי שתעשה את כל העדכונים החשובים בWINDOWS UPDATE כדי לשלול מצב שעדכון וינדוס אוטומטי עושה פעולה שכמובן "מעכבת" את זמן העלאה והכיבוי.

איזו גירסת PERFECTDISK השתמשת?

יכול להיות שזו גירסה ישנה?

האם בדקת כבר בTREESIZE את כונן C?

מה התוצאה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים