עבור לתוכן

החידון של הזון #23

Featured Replies

פורסם

מזה 7 מאוזן?

• תגובות 57
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שבלבו=באמצע זה ברור. אבל להגיד שטוב=ט זה אבסורד, אלא אם כן יש לך איזו מכניקה להגיע לזה.

נראה לי ש7 מאוזן זה מגנטו. קוסם = מג, אך ורק = נטו. זו דמות מקומיקס דווקא, אבל מן הסתם מופיעה בכל מיני משחקים.

פורסם

לקחת מילה ולהתייחס רק לאות אחת ממנה זה דווקא די נפוץ בתשבצי הגיון.

פורסם

זה שבלבו=באמצע זה ברור. אבל להגיד שטוב=ט זה אבסורד, אלא אם כן יש לך איזו מכניקה להגיע לזה.

נראה לי ש7 מאוזן זה מגנטו. קוסם = מג, אך ורק = נטו. זו דמות מקומיקס דווקא, אבל מן הסתם מופיעה בכל מיני משחקים.

אני בעד הדעה הזאת, לכמה אנשים זה ברור שלוקחים אות אחת אבל לרוב האנשים, לא

פורסם
  • מחבר

למיטב ידיעתי מדובר במוסכמה של תשבצי היגיון.

פורסם

אין דבר כזה. קוראים לזה תשבצי היגיון, כי אמור להיות אפשר להגיע לפיתרון בעזרת היגיון (וידע כללי רלוונטי) בלבד. אם בכל זאת יש איזשהו סט כללים או "מוסכמות" שעוקפים את ההיגיון הפשוט, הם צריכים להיות כתובים באיזשהו מקום ברור שכל הפותרים מודעים אליו. לא נראה לי סביר שיהיה איזשהו כלל אקראי (שלא מבוסס על היגיון) שרק קבוצה סגורה של "פותרי תשבצי היגיון" מודעת אליו, ובלעדיו האדם הפשוט לא יוכל לפתור.

פורסם

תחפש בגודל אתרים שמסבירים איך לפתור תשבצי היגיון. זה א'-ב'.

פורסם

יצאה לי הנשמה בתשבץ הזה ובסוף ניחשתי ראש בטוח(:

מישהו יכול להסביר לי את 7 מאוזן?

משטח מגע - איפה הים, ואיפה קבוצת הסירות? אני הבנתי רק את ה- לוהט = משגע.

פורסם

קוסם = מג, אך ורק = נטו. זו דמות מקומיקס דווקא, אבל מן הסתם מופיעה בכל מיני משחקים.

קבוצת סירות זה משט. ואני הנחתי שלוהט זה חם, ולא הבנתי את ה'גע' (אולי זו התשובה ל'תרגיש').

פורסם

למרות שלא הצלחתי אני חושב שבגדול זה טוב רמת קושי גבוהה..

ככה למי שבאמת שובר את הראש ומצליח יש יותר סיכויים.

פורסם

קבוצת סירות זה משט. ואני הנחתי שלוהט זה חם, ולא הבנתי את ה'גע' (אולי זו התשובה ל'תרגיש').

אוקיי הבנתי. משט-חם-גע. תודה.

פורסם

אני פתרתי אבל לא זכיתי :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים