פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים ולא, זה לא נקיון רגיל. לא מדובר בפירורים אלא במשקאות ממותקים שנשפכו מספר פעמים ועכשיו המצב הגיע שחלק מהמקשים (לשמחתי מדובר במקשי המספרים, ובהם לא משתמשים הרבה) לוקח זמן להשתחרר, ועד שזה קורה המקש עובד בערך 10 פעמים רצוף.א מה אפשר לעשות? להוציא את המקשים לא בא בחשבון כי מקלדת חדשה עולה גרושים. חשבתי אולי אפשר להטביל אותה בדלי עם מים וסבון ולתת לה להתייבש בשמש. מותר לעשות דבר כזה?
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים תפרק לגמרי - תיקח את הפלסטיק הקדמי וגם תוציא ממנו את המקשיםתנקה את החלקים אם ממיס כלשהוא - תנסה ספריי קצף ניקוי, מים+סבון, מסיר שומנים... משהוא מהם כנראה יקח את הלכלוך כמו שהוא (בלי להתחיל לנגב כל מקש), אם לא אז תטבול את המקשים בתוך חומר ניקוי ותנגב אותם בקטנה ידניתתייבש + תרכיב מחדש
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים מחבר אבל כתבתי שאני לא רוצה לעשות את זה.האם יש בעיה אם כל המקלדת תהיה בתוך דלי עם מים+סבון?
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים אם אתה רוצה לנסות בלי לפרק מקשים אז תשים מסיר ומנים ואז תנסה לשטוף אותו אם צינור - לא יודע עד כמה זה יגיע לאיפה שצריךותפרק אותה ותכניס רק את הפלסטיק, לא את כולה
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים רק לפני שבוע קניתי ממישהו מקלדת bluetooth ב50 שקל מפוצצת בלכלוך ואבק.פרקתי את המקלדת ואת כל הכפתורים ושטפתי בזרם חזק של מים באמבטיה.המקלדת נראית כמו חדשה.
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים מחבר מדובר במקלדת שחורה פשוטה של לוג'יטק. אני אנסה לשים אותה בדלי עם מים וסבון, אבל רק ביום ראשון כדי שאם יהיו בעיות והיא לא תעבוד אני אוכל לקנות אחת חדשה באותו יום.מקלדות יש היום בעשרות שקלים ולכן אני לא מתכוון להוציא את הנשמה
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים אם זו מקלדת זולה לא סיפור להחליף בחדש.אם המקלדת בעלת ערך, מפרקים את הכפתורים ועוברים על פנים המקלדת עם מברשת ומטלית, ואת הכפתורים מנקים אחד אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.