עבור לתוכן

השתלבות בעולם הIT?

Featured Replies

פורסם

כמו מה ?

זכור לי שחיפשתי במהלך כמה חודשיים טובים , ואפילו ל Help Desk דורשים ניסיון ..

פורסם

מוקדי תמיכה טכנית (אם יש לך מספיק עצבים). אפילו חנות מחשבים שכונתית.

אם התחום מעניין אותך כל כך, מה עשית עד היום?

פורסם
  • מחבר

מזתומרת?

עשיתי תיכון ואז צבא.

בזמן הצבא הבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות, ומה שעשיתי בצבא לא קשור לזה בכלל...לא קשור לשום דבר. 3 שנים מבוזבזות מהחיים שלי....

פורסם

לא הרבה מרוויחים מה3 שנים האלה, וזה לא הכוונה בכל מקרה.

תלמד לאהוב את התחום, תראה את זה בראיונות (לא בצורה מוגזמת) ואתה תצליח.

אל תלך בחיים למוקד תמיכה של אחת הספקיות או החברות הגדולות או משרדי ממשלה, אתה רק תלך אחורה.

פורסם

אני יכול להביא דוגמא אישית פה:

בתיכון למדתי עיצוב תעשייתי והצלחתי להעסק במחשבים.

בצבא לא רק שלא התעסקתי במחשבים, אפילו נשארתי שנה וחצי בקבע. עדיין הצלחתי להתעסק במחשבים רק בגלל שאני אוהב את זה.אחרי הצבא אחרי אחרי הצבא מצאתי את עצמי מטפס במדגרות של המקצוע לבד (מוקד תמיכה/הלפ דסק/צוות סיסטם/אינטגראטור) - שוב בגלל שאני אוהב וחי את התחום.

פורסם

מזתומרת?

עשיתי תיכון ואז צבא.

בזמן הצבא הבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות, ומה שעשיתי בצבא לא קשור לזה בכלל...לא קשור לשום דבר. 3 שנים מבוזבזות מהחיים שלי....

ואיך בדיוק הגעת למסקנה הזו? איך החלטת שאתה רוצה לעסוק במקצוע שאתה אפילו לא מכיר?

פורסם

אם לא מנסים, אז לא יודעים...

פורסם
  • מחבר

ואיך בדיוק הגעת למסקנה הזו? איך החלטת שאתה רוצה לעסוק במקצוע שאתה אפילו לא מכיר?

אחת הקצינות שהיו לי בצבא אמרה לי שנפתח תקן למנהל רשתות במפקדה שלנו- היא אמרה לי את זה כי ידעה שיש לי 5 יח"ל במדעי המחשב (מקצוע שאני יודע שאני לא רוצה לעסוק בו, פשוט שונא את זה!)

ואני שמתתי לצאת מהחור שהייתי בו כמובן שאמרתי כן.

ואז התחלתי לקרוא מה צריך לדעת לזה, פתחתי כאן פעם דיון...

מצאתי אותו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495551.msg4242146#msg4242146

פתחתי משתמש חדש כי חשבתי שהמשתמש שלי הוא dor961 לא הבנתי למה זה לא נותן לי להכנס -__-, לאמשנה.

קיצר, הבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות.

אגב, בסוף לא קיבלתי את המיון לתפקיד של ניהול רשת בגלל שהייתי בכלא על טעות טכנית שעשיתי. ספרו לי איך הלכו לי החיים :)

פורסם

שוב, למה הגעת למסקנה הזו? הרי לא נגעת בתפקיד, ואמרת בעצמך ששנאת מדמ״ח (חלק מ IT).

פורסם

גם כיוון ראשוני זה טוב. לא עדיף לו לנסות מאשר להרים ידיים ולוותר מראש?

פורסם
  • מחבר

שוב, למה הגעת למסקנה הזו? הרי לא נגעת בתפקיד, ואמרת בעצמך ששנאת מדמ״ח (חלק מ IT).

אני שונא לתכנת ואוהב מחשבים.

זה מה שאני רוצה לעשות, בכל מקרה צריך לנסות את זה, לא?

התלבטתי כל כך הרבה בקשר למקצוע אין לך מושג בכלל...עד ששמעתי על זה והבנתי שזה זה. זה מה שאני מחפש.

פורסם

אם אתה מעוניין לנסות - תנסה .

גם אני לא מבין את הניסיון להניא אותך מזה :nixweiss:

פורסם

קח בחשבון - יש הרבה אנשי IT טובים בארץ שלא נוגעים בכלל בקוד.

אבל המבריקים מבניהם הם אלה שכן מתעסקים עם קוד - לדעת איך אפליקציות וממשקים עובדים ברקע, לדעת לקרוא קוד, לכתוב סקריפטים (אפילו פשוטים וקצרים בשביל אוטומציה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים