עבור לתוכן

נפילה בת"א..

Featured Replies

פורסם

אני לא מאמין שיכנסו לעזה. חוץ מזה שפעולה כזאת היא בעדיפות אחרונה זה יסכן גם את החיילים וגם את התמיכה היקרה שלה זוכה ישראל מבחוץ.

כניסה כזאת תהיה רק בעקבות ארוע חמור יותר מהמצב עכשיו. אז לכל המייחלים, תחשבו גם על סיכון החיים של החיילים והסכנה מחטיפות שגרועה לא פחות. המבצע הזה מנוהל הרבה יותר חכם עם הרבה יותר אחריות ומטרות ברורות הרבה יותר מעופרת יצוקה. וגם יש פחות הרוגים ופצועים משני הצדדים מה שנותן את מרחב הפעולה הגדול יחסית שלה זוכה ישראל.

חבל שאתה טועה, אני בטוח שאכן יכניסו לשם כוחות קרקעיים.

מטריד אותי שמכניסים לשם חיילים למרות שאין כאן מטרה אמיתי להשיג, יחרימו להם קצת נשק ייקחו כמה חבר'ה לאכול בבתי המלון שלנו כמה שנים אבל זאת לא תהיה התקדמות, את כל אלה החמאס יכול לחדש בקלות.

רק משימה (בדיונית) שאומרת "חיסול החמאס וירייה בראשו של כל מיליטנט ברצועה" יכול להצדיק כניסה קרקעית, כרגע סתם מסכנים לנו אנשים וחבל.

• תגובות 113
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתם כל כך רוצים הרוגים בתל אביב, תעשו את זה בעצמכם, למה להפיל את התיק על מישהו אחר?

קשה לי לתאר כמה דוחה לקרוא את התגובות שלכם - ברור לי שאתם סובלים, ברור לי שבתור מישהו שגר בגוש דן אני לא חוויתי את החרא שאתם אוכלים, אבל לאחל מוות לאנשים רק כי הם רחוקים יותר מהאש מכם - כמו שאמרתי קודם - אתם פשוט דוחים.

אם אלו הדעות שלכם, במה אתם טובים יותר ממי ששולח את הרקטות?

זה מכוון אליך ואל כל השאר שאיחלו לי דברים כולל הרחקות ושאר דברים.

איחלתי למות הגיס החמישי. אותם אנשים שמפגינים באוניברסטאות כנגד הכיבוש, אלה שפוגעים הן במורל והם בלכידות.

מפאת חוסר זמן (נחש לאיפה אני מכין את התיק?) אני לא אתחיל לצטט פה ציטוטים מתוך התקשורת ולהביא דוגמאות אבל לא חסר אנשים

שבכ למדינה נורמטיבית היו מוצאים להורג על בגידה.

לא יודע כמה זמן המבצע ימשך, לא יודע כמה עמוק אם בכלל נכנס לעזה.

אני רק יודע שכמו בפעם האחרונה המבצע יגמר הרבה לפני הזמן וכמו פעם אחרונה אחרי ש*אני* אצא משם ואדליק טלוויזיה או אפתח עיתון

אבין שהכל היה לחינם כי

העם שלי תומך במחבלים

לא יודע מה איתכם אבל אני ממש מקווה שכבר מחר יצא לי להרוג כמה מחבלים לוחמי חופש.

דרך צלחה לכולנו

פורסם

תהיה בריא.

על כל המשתמע מכך.

פורסם

לא מגייסים 75 אלף חיילי מילואים בשביל רצועת עזה. במלחמת לבנון השנייה גייסו 60 אלף. לדעתי מצפים להתפתחות מאוד חמורה. מקווה שאני טועה.

פורסם

רק רוצה לציין שלא כמו מערכות קודמות הפעילות של דובר צהל ברשתות החברתיות (פייסבוק,טוויטר ויוטיוב) שופרה ממש

עידכונים שוטפים, סירטונים מהשטח, סירטונים מקוריים ושיתוף מדיה במספר שפות

זה בהחלט שיפור עצום מהפעמים הקודמות ונראה שהתחילו לטפל בעיניין ההסברתי והתקשורתי באופן רציני

פורסם

אני מניח שלא כל המגוייסים הם חיילים קרביים. אני גם מניח שבמקרה של כניסה קרקעית לא יוכנסו כל המגויסים הקרביים.

כמו כן אני מניח שחלק מזה נועד להרתעה והצהרת כוונות.

אבל אני מניח שאין לסמוך כל הנחות.

פורסם

או שבימים הקרובים נשמע על תקיפה באיראן, פתיחה חזית בצפון ושאהבים על גוש דן.

פורסם

בוודאי...

פורסם

הגיע הזמן.

פורסם

ומה תביא כניסה של כוחות קרקעיים לעזה חוץ מסיכון חיי חיילינו לשווא?

כרגע ההתקפות האוויריות די נקודתיות וחסרות פורפורציה לעומת מה שאנחנו סופגים.

לצערי, אני לא מאמין שהתוצאות של "עמוד ענן" תהינה שונות מהתוצאות של "עופרת יצוקה". אז לפחות שיהיה עם מינימום נפגעים מהצד שלנו.

פורסם

איזו פירוטכניקה! כמה עלה?

פורסם

50,000$ לזיקוק, לא חסכו.

פורסם

זה מכוון אליך ואל כל השאר שאיחלו לי דברים כולל הרחקות ושאר דברים.

איחלתי למות הגיס החמישי. אותם אנשים שמפגינים באוניברסטאות כנגד הכיבוש, אלה שפוגעים הן במורל והם בלכידות.

דרך צלחה לכולנו

אני מבין שאתה מכיר אותי הרבה שנים, ויודע שאני פעיל שמאל קיצוני שמפגין נגד הכיבוש.

אז למען הסר ספק; זה לא נכון. הדבר היחיד שהתקוממתי נגדו הוא איחולי המוות של אידיוטים כמוך לעם שלהם.

ואני עומד מאוחורי שאמרתי, אתה נשמע לא פחות מוגבל, צר מוחין וצמא דם ממי שיורה עלינו טילים.

אני מאחל לך רק בריאות נפשית.

פורסם

העיקר לעוות את הדברים נכון? ישנם מספיק אנשים שמיחלים לטילים על ישראל ולפעילות טרור נגד ישראל. אני אומר שהם יחטפו את הטילים להם הם מייחילם.

ואין לי בעיות עם תגובות כמו שלך, אני אשרוד את המילואים האלה וגם את הבאים. בסופו של דבר אעזוב את החור הזה ובכך תסתיים המחוייבות שלי למדינה. אתה זה שתאר לחיות פה עם כל החרא שאתה מבשל לעצמך.

העם שלי מורכב מיהודים ולא מערבים, מיהודים. העם שלי מורכב מיהודים שחרדים לנפשם ולנפשם של חבריהם, שמבינים שמי שנמצא בעזה הוא לא חבר אלא אויב.

אדם שמתיר את מותם של אחרים ומעדיף שוויון ואחווה עם מרצחים, אינני רואה כל בעיה בכך שיתפגר.

אם אתה רואה את עצמך כאחד כזה, קפוץ לי. אם אינך כזה, אינני מבין למה כה נפגעת מדבריי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים