עבור לתוכן

נפילה בת"א..

Featured Replies

פורסם

אני באמת לא מבין מה אתם עושים סיפור. נפלו שלושה טילים בסהײכ באזור המרכז, ליד תל אביב, בשטחים פתוחים. האוכלוסיה לא רגילה לזה ויש קצת יותר בהלה. לאחל ײמזל טובײ על פיצוץ הבועה זה עלוב, כי לחיות מאזעקה לאזעקה ולהיות תקוע בממײד זה הדבר האחרון שכל תושב רוצה. אז תפסיקו עם התגובות העלובות האלה, כולנו חיים באותה מדינה.

אני לא חושב גם שאם ייפלו טילים בעיר עצמה, התושבים ימשיכו בחיים הרגילים וגם אם כן זה יהיה באופן מצומצם כפי שקורה בערי הדרום.

דײא, אני נמצא בבאר שבע שבה האזעקות כבר מזמן חלק מהשגרה.

• תגובות 113
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא צריך לומר מילים יות מידי רחוקות (מוות וכדו'). ברגע ..שיש נפילות באיזור ..גוש דן ..המכות מצה"ל היו חזקות יותר ולטווח הארוך. מי שרוצה להמשיך לשקר לעצמו-מוזמן.

פורסם

אני מרגיש כאילו אני במחלקת הטוקבקים של ווינט, בחיי!

352. הגיע הזמן שגם ה0מולנים האנטישמים יסבלו

רוצים הרוגים בתל-אביב!

שנים אנחנו אוכלים חרא, עכשיו התור שלכם- ניראה אותכם נישארים יפי נפש!

ציוני, אשקלון

>חתיכת נבלה אתה יודע כמה הרוגים אכלו פה בתל-אביב באינתפאדה?!

מאחל לך סרטן, חתיכת אשקלוני מזרחי מטומטם

רודף צדק, תל אביב

אתם בטח שמים לב כמה התראד הזה קרוב לזוועה הקצרה הזו שמייצגת את הטוקבקיסט הישראלי...

בחייכם, אל תאחלו מוות לאזרחים חפים מפשע!

פורסם

הנשיא המצרי אמר גם כי "מצרים לא רוצה להילחם וקוראת תמיד לשלום, אולם

[table] [tr][td][/td][td][/td][td]

[/td][/tr][/table] השלום האמיתי אינו רק לצד אחד על חשבון צד אחר, כך שצד אחד נהנה מחיי רווחה, בעוד האחרים סובלים מהתקפות והרג מתמשך".

איך זה מסתדר עם שאר דבריו ,החד צדדים :nixweiss: ... עם טיפש...גם עם צבא חזק -יפול.

פורסם

זה מאוד פשוט. כשהפגיזו את שדרות לאף אחד לא היה אכפת. אז כמה רוסים ומרוקאים בלי כסף סובלים. למי אכפת. כשהפגיזו את אשקלון ואשדוד אז עוד יותר מרוקאים ורוסים בלי כסף סובלים. למי אכפת. אבל עכשיו שמפגיזים את תל אביב כבר אי אפשר להבליג. עכשיו האליטה האשכנזית סובלת. אולי יתחילו לעשות משהו בנדון.

אתה פשוט מסכן.

אתה שטוף מוח של התקשורת המפגרת הזאת וכמו פודל אתה קונה את התמונה שהם מנסים לצייר בשביל לצבור קצת רייטינג.

הפגיזו את ת"א הרבה לפני שהיה דבר כזה קסאם,בת"א התפוצצו אוטובוסים הרבה לפני שהפגיזו את הדרום.

בלי לבדוק אני אומר לך שמתחילת האינתיפאדה מתו יותר אנשים בת"א מאשר בכל עוטף עזה ביחד.

גם כשנפלו טילים באשקלון היתה תגובה שונה מטילים בכפר עזה.למה?כי היא יותר חיונית מבחינה אסטרטגית.כמו שאשדוד יותר חיונית מאשקלון,ות"א יותר חיונית מכולן.כל כך קשה להפעיל את הראש?

מה עשית כשהתפוצצו אוטובוסים?היה לך אכפת?

כל הכבוד לתושבים שם שממשיכים בשגרת החיים,זה משדר חוסן הרבה יותר הרבה יותר גדול ממיליון איש במקלטים.

אז יש כמה הזויים שהפגינו נגד הפעולה.30 איש מתוך מיליון.ואו.הזוייים אני אמצא לך גם בדרום.

פורסם

אני מרגיש כאילו אני במחלקת הטוקבקים של ווינט, בחיי!

352. הגיע הזמן שגם ה0מולנים האנטישמים יסבלו

רוצים הרוגים בתל-אביב!

שנים אנחנו אוכלים חרא, עכשיו התור שלכם- ניראה אותכם נישארים יפי נפש!

ציוני, אשקלון

>חתיכת נבלה אתה יודע כמה הרוגים אכלו פה בתל-אביב באינתפאדה?!

מאחל לך סרטן, חתיכת אשקלוני מזרחי מטומטם

רודף צדק, תל אביב

אתם בטח שמים לב כמה התראד הזה קרוב לזוועה הקצרה הזו שמייצגת את הטוקבקיסט הישראלי...

בחייכם, אל תאחלו מוות לאזרחים חפים מפשע!

אף אחד פה לא מאחל מוות לאף אחד... בסה"כ הכוונה הכללית היא שגם ב"מדינת תל אביב" נכנסו לטווח - ועכשיו אפשר כבר להחשיב אותם לחלק ממדינת ישראל (סוף סוף תושבי הפריפריה יכולים להתנחם בכך שלא רק הם סובלים).

פורסם

אנשים כאן אחלו מוות לאנשים אחרים (לא אעלה ציטוטים, תחפש לבד).

פורסם

אף אחד פה לא מאחל מוות לאף אחד... בסה"כ הכוונה הכללית היא שגם ב"מדינת תל אביב" נכנסו לטווח - ועכשיו אפשר כבר להחשיב אותם לחלק ממדינת ישראל (סוף סוף תושבי הפריפריה יכולים להתנחם בכך שלא רק הם סובלים).

אתה מוזמן לקרוא את עמוד 2.

פורסם

צפי ללחימה - שבעה שבועות.

פורסם
  • מחבר

צפי ללחימה - שבעה שבועות.

מקור?

פורסם

כל הכבוד לתושבים שם שממשיכים בשגרת החיים,זה משדר חוסן הרבה יותר הרבה יותר גדול ממיליון איש במקלטים.

אז יש כמה הזויים שהפגינו נגד הפעולה.30 איש מתוך מיליון.ואו.הזוייים אני אמצא לך גם בדרום.

אתה משווה שלוש נפילות ביומיים, בשטח פתוח לעומת שלוש ארבע אזעקות ברצף כל כמה שעות, שכוללים חמישה שישה טילים ואף יותר בכל מתח... אתה באמת חושב שאפשר לנהל ככה שגרת חיים? אני לא מאחל לך לנסות.

פורסם

זה לא אומר שהמבצע באמת יארך 7 שבועות, תמיד לוקחים אקסטרה.

אבל זה אומר שזה לא יגמר מהר...

פורסם
  • מחבר

אתה משווה שלוש נפילות ביומיים, בשטח פתוח לעומת שלוש ארבע אזעקות ברצף כל כמה שעות, שכוללים חמישה שישה טילים ואף יותר בכל מתח... אתה באמת חושב שאפשר לנהל ככה שגרת חיים? אני לא מאחל לך לנסות.

אף אחד לא משווה ואני גם ממש לא רוצה להגיע למצב של השוואה..

ובכל זאת ההבדל בין 0 טילים לגוש דן לטיל אחד הוא עצום.

עצם העובדה שהם מסוגלים לזה היא בעייתית..

כל הארץ מכוסה מבחינת תקיפה שכזאת ובמלחמה אנחנו נהיה בבעיה.

פורסם

ידחו את המע"מ שלי שלושה חודשים? יש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים