עבור לתוכן

נפילה בת"א..

Featured Replies

פורסם

אל תקווה.מספיק שתושבי תל אביב ישמעו את ההזעקה והבום של הרקטה הקטלנית,ויבינו שכבר לא משחקים איתם והתחת שלהם חשוף.

ואני מתכוון ליפי נפש השמאלנים שהביאו את זה עלינו ועל עצמם.

הלוואי שזה יגרום להם לחזור למציאות. אבל אני חושש שעוד יקרה להם להפך: חבורת האפסים הזו תהיה מוכנה לתת לחמאס מה שהם רוצים העיקר שלא יירו על תל אביב.
  • תגובות 113
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני דווקא מקווה לעוד אזעקות בתל אביב.*חובה* עם הרוגים, במיוחד בכל אותם מעוזי גיס חמישי שם.

שירגישו על התחת שלהם מה זה לחיות כל יום באימה.

פורסם
  • מחבר

הלוואי שזה יגרום להם לחזור למציאות. אבל אני חושש שעוד יקרה להם להפך: חבורת האפסים הזו תהיה מוכנה לתת לחמאס מה שהם רוצים העיקר שלא יירו על תל אביב.

לא שמעתי אפילו אדם אחד שהדעה שלו היא כזאת, למעט כאלו שזו הייתה הדעה שלהם לפני.

הדעה בינתיים היא דווקא להפך, לתקוף.

אני דווקא מקווה לעוד אזעקות בתל אביב.*חובה* עם הרוגים, במיוחד בכל אותם מעוזי גיס חמישי שם.

עדיף שתסתום.

פורסם

אם אתם כל כך רוצים הרוגים בתל אביב, תעשו את זה בעצמכם, למה להפיל את התיק על מישהו אחר?

קשה לי לתאר כמה דוחה לקרוא את התגובות שלכם - ברור לי שאתם סובלים, ברור לי שבתור מישהו שגר בגוש דן אני לא חוויתי את החרא שאתם אוכלים, אבל לאחל מוות לאנשים רק כי הם רחוקים יותר מהאש מכם - כמו שאמרתי קודם - אתם פשוט דוחים.

אם אלו הדעות שלכם, במה אתם טובים יותר ממי ששולח את הרקטות?

פורסם
  • מחבר

לא זכור לי שבתקופת האינתיפאדה איחלנו מוות לתושבי שאר הארץ.

פורסם

היסטוריה מלמדת שברגע שהחמאס מגדיל את טווח הירי הוא מצליח לשמור עליו. שדרות -> אשקלון ->אשדוד->ראשון לציון->תל אביב. אני מאמין שתל אביב תספוג לא מעט. מצד שני עכשיו המדינה יותר לא תוכל להבליג או להסתפק בחצי מבצע.

לא זכור לי שבתקופת האינתיפאדה איחלנו מוות לתושבי שאר הארץ.

תושבי תל אביב מרגישים כאילו הם חיים במדינה נפרדת. הירי אולי יזכיר להם שהם חיים בסך הכל 60 ק"מ מעזה.

פורסם
  • מחבר

היסטוריה מלמדת שברגע שהחמאס מגדיל את טווח הירי הוא מצליח לשמור עליו. שדרות -> אשקלון ->אשדוד->ראשון לציון->תל אביב. אני מאמין שתל אביב תספוג לא מעט. מצד שני עכשיו המדינה יותר לא תוכל להבליג או להסתפק בחצי מבצע.

תושבי תל אביב מרגישים כאילו הם חיים במדינה נפרדת. הירי אולי יזכיר להם שהם חיים בסך הכל 60 ק"מ מעזה.

לגבי המשפט הראשון אתה לצערי צודק.. למזלי לא רע אתה יודע את זה.

"תנו לצה"ל לכסח" כמו שאומרים.

לגבי המשפט השני אתה גם כן צודק, טוב ש"התפוצצה הבועה" (שונא את המשפט הזה),

אבל זאת לא סיבה לאחל מוות לאף אחד.

פורסם

הבן אדם הבא שיאחל כאן מוות למישהו יורחק מהאתר.

פורסם

קשקשנים כולכם. "יפי הנפש" התל אביבים ספגו פי כמה וכמה אבדות בתקופת פיגועי ההתאבדות.

פורסם

תל אביבים לא חיים אחד עשרה שנים במתקפת טילים יומיומית.

פורסם

אתם אנשים עלובים.

תל אביב תמשיך להיות תל אביב בגלל שהיא תל אביב, אין לזה שום קשר לרקטות, טילים או פיגועים. אנשים פה ימשיכו בחיים שלהם גם עם הטילים, כי זו עיר שמקדשת את ה"נורמליות". צריך גם מקום כזה במדינה שלנו.

אני לא מבין מה "פיצוץ הבועה" בדיוק יעזור למישהו. במה תושבי ת"א והמרכז אשמים? יש פה ממשלה (ואני מאמין שבדרום דווקא הצביעו לליכוד הרבה יותר) והיא מחליטה מה לעשות. למיטב ידיעתי, לא לתושבי ת"א ולא לרון חולדאי יש מילה בנושא.

יש פה מספיק אנשים שילכו למילואים עכשיו או ששירתו בצבא בעבר. אדם איננו "פושע" בגלל שהוא גר בת"א. אז פה הרבה היפסטרים? טוב, אז יש. אני גם לא מת עליהם, אבל הם לא עשו לך כל רע. לאחל להם למות בגלל שלך לא טוב - זה פשוט עלוב.

נגיד שהירי "הזכיר לי שאני גר 60 ק"מ מעזה". אוקיי - הזכיר. מה הלאה? מה בדיוק אתה רוצה שאני אעשה? מה זה ישנה לעזאזל?

פורסם

ולבינתיים, במצרים...

פורסם
  • מחבר

יופי, אולי סוף סוף נחזיר את חצי האי סיני.

פורסם

זה מאוד פשוט. כשהפגיזו את שדרות לאף אחד לא היה אכפת. אז כמה רוסים ומרוקאים בלי כסף סובלים. למי אכפת. כשהפגיזו את אשקלון ואשדוד אז עוד יותר מרוקאים ורוסים בלי כסף סובלים. למי אכפת. אבל עכשיו שמפגיזים את תל אביב כבר אי אפשר להבליג. עכשיו האליטה האשכנזית סובלת. אולי יתחילו לעשות משהו בנדון.

פורסם
  • מחבר

זה מאוד פשוט. כשהפגיזו את שדרות לאף אחד לא היה אכפת. אז כמה רוסים ומרוקאים בלי כסף סובלים. למי אכפת. כשהפגיזו את אשקלון ואשדוד אז עוד יותר מרוקאים ורוסים בלי כסף סובלים. למי אכפת. אבל עכשיו שמפגיזים את תל אביב כבר אי אפשר להבליג. עכשיו האליטה האשכנזית סובלת. אולי יתחילו לעשות משהו בנדון.

למה אתה אומר שלאף אחד לא היה אכפת?!

המבצע הזה התחיל לפני שתקפו את ת"א,

וכך גם המבצע הקודם..

ולמרות הכל אתה לא יכול להתעלם שברגע שנוספים עוד מיליון תושבים (!!)

לטווח פגיעה צריך לפעול ביותר תוקפנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים