עבור לתוכן

נפילה בת"א..

Featured Replies

פורסם

תושבי הדרום, ברגע זה ממש אני חושב שאני יכול לדמיין איך אתם חיים.

פאק :s07:

• תגובות 113
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובזאת הכניס חמאס כוחות רגליים של צה"ל לרצועה.

עריכה: למען הסר ספק, מדובר בספקולציה אישית.

פורסם

תושבי הדרום, ברגע זה ממש אני חושב שאני יכול לדמיין איך אתם חיים.

פאק :s07:

לא אתה לא... אתה יודע כמה אזעקות ונפילות שמעתי היום?

פורסם
  • מחבר

ממש לא היה בקטע רע.. כתבתי "לדמיין".

פורסם

אזעקות בערב כשכל אחד מהם כוללת כמה גראדים, אזעקות בלילה שכל אחת מהם כוללת כמה גראדים בו זמנית ,כ"נל גם כמה פעמים בבוקר ,בצהריים ובערב וזה רק מאתמול בערב (אני מדבר על באר שבע במקרה הזה) ממש לא משתווה לאזעקה אחת במרכז , וזה בלי עופרת יצוקה שבא לא היתה שום כיפת ברזל ..

פורסם

האמת שזה לא רק הכמות. בדרום יש הרבה פחות זמן להתכונן ככה שרמת הלחץ הרבה יותר גבוהה.

פורסם

אזעקות בערב כשכל אחד מהם כוללת כמה גראדים, אזעקות בלילה שכל אחת מהם כוללת כמה גראדים בו זמנית ,כ"נל גם כמה פעמים בבוקר ,בצהריים ובערב וזה רק מאתמול בערב (אני מדבר על באר שבע במקרה הזה) ממש לא משתווה לאזעקה אחת במרכז , וזה בלי עופרת יצוקה שבא לא היתה שום כיפת ברזל ..

אם זה מנחם אותך, תיהינה עוד אזעקות (במרכז).

פורסם
  • מחבר

אני מרגיש צורך עז להודות לאדם שהמליץ לי לקנות את האוזניות Shure SRH750DJ,

שגורמות לכאבי אוזניים אחרי איזה שעה שמשתמשים בהם.

אם לא הייתי מוריד את האוזניות דקה לפני לא הייתי שומע את האזעקה :facepalm:

פורסם

אנחנו בב"ש כבר התרגלנו לגראדים...

פורסם

ברוכים הבאים למועדון.

לא זה שאני שמח לאיד

פשוט קובע עובדה מצערת על כך שלא גמרו את המלאכה בפעם הקודמת, ועכשיו להידרה צמחו עוד ראשים.

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים... באשקלון שיגרה כרגיל, קניות לשבת...בישולים... גראדים וצבע אדום...

אני רק מקווה שעכשיו במרכז הארץ יתמכו בנו והפאגר ששיגרו פוצץ את הבועה הזו.

וללא כול קשר אני תומך בתושבי המרכז [בלי צניות]. אני מקווה שזהו הטיל האחרון שיהיה משוגר לכול אזור בארץ, לא משנה אם לאשדוד, שדרות או תל אביב

פורסם
  • מחבר

ושוב.

לפחות נכנסים לעזה עכשיו, נכון?

פורסם

אני מקווה שיפול טיל על בית קפה ברוטשילד. לא חובה הרוגים, אבל לא אתנגד למספר היפסטרים פצועים. אחד עשרה שנים תושבי הדרום ספגו טילים ובתל אביב חשבו לא יגעו בהם. אני מאוד שמח שהחמאס פוצץ את בועה הזאת.

פורסם

אני מקווה שיפול טיל על בית קפה ברוטשילד. לא חובה הרוגים, אבל לא אתנגד למספר היפסטרים פצועים. אחד עשרה שנים תושבי הדרום ספגו טילים ובתל אביב חשבו לא יגעו בהם. אני מאוד שמח שהחמאס פוצץ את בועה הזאת.

אל תקווה.מספיק שתושבי תל אביב ישמעו את ההזעקה והבום של הרקטה הקטלנית,ויבינו שכבר לא משחקים איתם והתחת שלהם חשוף.

ואני מתכוון ליפי נפש השמאלנים שהביאו את זה עלינו ועל עצמם.

פורסם
  • מחבר

אל תקווה.מספיק שתושבי תל אביב ישמעו את ההזעקה והבום של הרקטה הקטלנית,ויבינו שכבר לא משחקים איתם והתחת שלהם חשוף.

ואני מתכוון ליפי נפש השמאלנים שהביאו את זה עלינו ועל עצמם.

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים