עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחפש כרטיס מסך תומך 3D

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך הNvidia GTX 560T?

כדאי ללכת עליו או על משהו אחר?

פורסם

הכרטיס תומך (3D), תפסיק לחפש דברים אחרים.

פורסם

חבר את הכרטיס ישירות לטלויזיה (HDMI) וקודם תוודא שעובד עם תוכנה מסחרית עם תמיכה מוצהרת כמו:

PowerDVD

WinDVD

TotalMedia Theatre

Stereoscopic Player

לפני שאתה מנסה להגדיר תוכנות חינמיות עם פלאגינים וכו'...

פורסם
  • מחבר

SyndromESyndromE

חבר את הכרטיס ישירות לטלויזיה (HDMI) וקודם תוודא שעובד עם תוכנה מסחרית עם תמיכה מוצהרת כמו:

PowerDVD

WinDVD

TotalMedia Theatre

Stereoscopic Player

לפני שאתה מנסה להגדיר תוכנות חינמיות עם פלאגינים וכו'...

תודה על העזרה חברים.

אני אנסה את זה.

רשמתי בAMD הודעה וענו לי:

The HD5000 series products are not HDMI v1.4a compliant so BluRAY 3D movie playback is not possible, unfortunately.

3D-gaming is possible, though you may need to use middle-ware software like TriDef for those games that do not natively support it.

Also keep in mind the display and glasses need to be compatible with compatible drivers too.

;Marc

ps. Lots of information here: http://www.amd.com/us/

SyndromE, מה בנוגע למשחקים? אני יכול להפעיל אותם ללא tridef?

האם גם לכרטיס הכי טוב שיש לati ולnvidia צריכים את הtridef או ערכת nvidia או שבהם פשוט מפעילים את המשחק וזה עובד ב3d?

אין לי בעיה להשקיע ולקנות כרטיס מסך חדש יותר טוב, אבל אני מחפש את האיכות הטובה ביותר למשחקים וסרטים בתלת מימד, ללא המרות וכו', שיהיה הדבר האמיתי כמו דיסק בבלוריי...

פורסם

יש מעט מאוד משחקים שמאפשרים הגדרת 3D מתפריטי המשחק (תמיכת native).

ברוב המשחקים יש צורך להשתמש ב-tridef (עם amd/ati). חשוב לציין שלא מדובר בהמרת 2D ל-3D, אלא התוכנה\דריבר ממש מקבלת נתוני עומק מהסצינה התלת מימדית. אבל לא הכל תמיד וורוד, ייתכנו בעיות כמו הצללה \ אפקטים \ אלמנטי HUD וכו' שלא נלקחים בחשבון (למשל חסרים נתוני עומק כי המשחק פותח ללא מחשבה תחילה על הצורך בנתונים אלו למטרת S3D).

אצל nvidia יש תמיכה דומה כבר מובנית בדריבר. גם שם לא הכל מושלם, אך כל המשחקים מקוטלגים לפי איכות תמיכה, וכאשר התמיכה לא טובה בדרך כלל הדריבר ממליץ לך לכבות הגדרה גראפית כזאת או אחרת במשחק שיכולה להרוס את החוויה. בעקרון כשהמשחק מוגדר כ-"3D Vision Ready" אתה יכול לצפות לתמיכה מושלמת. זה אגב לא מתייחס רק למסכי PC בשימוש ערכת המשקפיים 3dvision, אלא גם לחיבור טלויזיה עם המשקפיים שלה, דרך 3DTV Play שהזכרתי קודם.

כאמור, כאלטרנטיבה ניתן להריץ tridef גם עם nvidia, במקום הפתרון המובנה שלהם (אם למשל נתקלת במשחק שנתמך יותר טוב דרך tridef)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לי יש בסלון טלויזיה תלת מימד של lg פאסיבית (נראה לי) זאת שהמשקפיים שלה בלי סוללות וכו...

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך כבל hdmi פשוט וראיתי סרטי תלתמימד ללא בעיה ! הכרטיס מסך ממש פשוט משהו של אינטל מובנה. מהישנים לא הhd3000 או 4000 אפילו...

הסרט הופיע במחשב ב״שני חלקים״ ובטלויזיה הגדרתי לו לעשות חיבור בינהם

אני מאמין ששה אותו העיקרון במשחקים. תנסה במידה וזה אפשרי אצלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.