פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל יש לי מחשב חדש שעובר כבר מס' ימים, עם התקנה נקייה של חלונות 7התקנתי בערב את התוכנה שבאה עם דיסק הSSD של אינטל, הSSD Toolbox היה רשום שם שמומלץ לבצע אופטימיצזיה מדי שבוע והאם אני מעוניין לבצע כעת, לאחר דקה המחשב חטף BSOD > BAD_POOL_CALLERכשהוא עלה, הוא היה ריק לחלוטין - לא תוכנות, לא דרייברים, כאילו מערכת ההפעלה עלתה מ0!אפילו RollBack RX נעלמה כליל (למי שמכיר), שהיא בכלל מוסתרת על הדיסק ויושבת על הMBR ואמורה לעלות לפני שהווינדוס עולה.מישהו נתקל? האם אני עשיתי משהו לא בסדר? ???
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים מחבר כמו שאמרתי, אחרי הblue screen עשיתי ריסטהווינדוס חזר לעבוד כאילו עכשיו הותקן בלי תוכנות דרייברים כלום כמה תיקיות שהיו על C נעלמו כלילוRollback גם כן (שזו תוכנה שמותקנת על הMBR בנפרד מחלונות) שגם אם הווינדוס הלך תוך 10 שניות ניתן לבצע שחזור מטרום עליית חלונות
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים תנסה לשחזר את הקבצים עם recuva למשל.בכל מקרה הבעייה כנראה תוקנה (מדובר בבעייה חומרתית של גישה ל-data pool).
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים מחבר לא היו קבצים חיוניים אבל מדובר על זמן שהשקעת בשביל להתקין תוכנות וכו'. מה זאת אומרת הבעייה תוקנה? אתה יכול לתת לי לינק הסבר לבעייה שאתה מתאר שאני אלמד? תודה רבה
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים יכולים להיות הרבה סיבות: רג'יסטרי, קשיח, לוח - מה לא.כאן יש איזשהו הסבר:http://ezinearticles.com/?Bad-Pool-Caller---How-to-Fix&id=2626460
פורסם 2012 בנובמבר 1713 שנים מחבר מדובר על מחשב חדש - לוח חדש, זיכרון חדש, מערכת הפעלה חדשה, דיסק SSD תקין... הרצתי בדיקת זכרונות בלילה - גם תקיןאני אמנע מלהתקין את התוכנה של intel בשנית וגם אבצע Clone לדיסק נוסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.