פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים לי זאת נשמעת כמו יריית הפתיחה של עופרת יצוקה 2.הגיע הזמן שנחזיר את ההרתעה.ד"א, גם בנו היה איתו ברכב. השמאל אומר "נחסל ואז יבוא אחד חדש"? אני אומר "נחסל גם אותו".
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים לכנות את רב המחבלים הזה רמטכ"ל, בטח שבאותה פסקה (בכתבה) בה מתייחסים לרמטכ"ל שלנו ובכך בעצם לשימם במעמד שווה זה להפריז לחלוטין בכבוד הניתן לאותו ארכי-רוצח ובהקבלה להמעיט בכבודנו.רצוי מאוד שהתקשורת הישראלית תחדול ממנהגים נלוזים אלו וגם אם לא יקרה מיד שאנו לא נחזור על כך.
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים לכנות את רב המחבלים הזה רמטכ"ל, בטח שבאותה פסקה (בכתבה) בה מתייחסים לרמטכ"ל שלנו ובכך בעצם לשימם במעמד שווה זה להפריז לחלוטין בכבוד הניתן לאותו ארכי-רוצח ובהקבלה להמעיט בכבודנו.רצוי מאוד שהתקשורת הישראלית תחדול ממנהגים נלוזים אלו וגם אם לא יקרה מיד שאנו לא נחזור על כך. זה לא במקרה.
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים זה לא במקרה.ברור שלא.זה חלק ממתן הלגיטימציה שהשמאל עושה לכנופיות המחבלים והערב-רב של ההאנשים הרוצים בחיסולנו. אם כיחידים, כעם או כמדינה.
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים ד"א, גם בנו היה איתו ברכב. השמאל אומר "נחסל ואז יבוא אחד חדש"? אני אומר "נחסל גם אותו". מעתה אמור: "האחמד מת, יחי האחמד"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.