עבור לתוכן

מבקש המלצה בין שתי זוגות נעלי ריצה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, הייתי אתמול בחנות prosport בת"א ברחוב החשמונאים ולאחר כל המדידות והבדיקות נשארתי עם שתי אפשרויות והן:

saucony powergrid triumph 9 או brooks ghost 5 ושניהן היו נוחות לי באותה המידה ולכן אני שואל פה מה עדיף לדעתכם?

דרך אגב ראיתי בכל מיני אתרי קניות שיש כבר triumph 10 אבל לא היה להם בחנות ואולי כדאי לי בכלל לקחת את זה במידה וזה כמו triumph 9 רק מתקדם יותר?

נ.ב יש לי רגל neutral ואני מתכוון לרוץ על הכביש אבל אני מניח שאתם יודעים את זה בגלל סוגי הנעל שציינתי פה.

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

מה זה מתקדם יותר? ה-10 זה כנראה קולקציה חדשה עם אותה טכנולוגיה ומחיר גבוה יותר, אין סיבה לקנות את החדש ביותר אם ה-9 זול יותר.

פורסם

כל הטכנולוגיות של כל החברות נקראות בשמות שונים אבל עושות אותו דבר, קח מה שזול יותר ויושב לך טוב על הכף הרגל(עדיף לקחת חצי מידה יותר שיהיה רווח בין האצבע הגדולה לנעל).

בין דגמים ישנים לחדשים יש הבדל לפעמים בין גובה עקב כף הרגל לכריות שיכול להשפיע על העומס שיגיע לך לעצם השוק וגם מצמצמים במשקל של הנעל אבל רוב הסיכויים שזה לא ישנה לך או לרוב האנשים יותר מדי.

פורסם

לדעתי חבל על הכסף. לשים סכומים של 500-900 שקל על נעל ריצה זאת מטורף לדעתי, במיוחד אם אתה אומר שאתה הולך לרוץ על כביש.

אני בכלל הייתי ממליץ לך לקרוא קצת על הרעיון של ריצה בלי נעליים, ולבדוק כמה דגמים של נעליים מיוחדות שמדמות ריצה יחפה.

אם זה בכל זאת קצת מוזר לך, נסה לבדוק נעליים כדוגמת הנייק free.

אני אומר לך בתור אחד עם בעיות די קשות בקרסול כולל שני ברגים, ובמשך שנים השתמשתי בנעליים שהיו לי נוחות (ניו באלאנס 991\992\993) אבל בסוף זה היה נחמד להליכה. ריצה עם נעליים כאלה "מכריחה" אותך לדרוך על העקב ולרוץ בצורה לא טבעית. אז נכון שזה עזר לי לייצב את הרגל והקרסול החלש, אבל עכשיו אחרי כמה שנים אני מבין שהגיע הזמן לשנות גישה. אם כבר אתה רץ, למה שלא תרוץ בצורה שתחזק לך גם את הרגליים באמת?...

בהצלחה.

פורסם

אם אתה רץ מתחיל אל תרוץ יחף, אתה תעשה לעצמך פציעות, קודם תרוץ כמה חודשים עם נעליים מתאימות ואם אתה מרגיש בנוח ואין פציעות אז תתחיל לשלב ריצה יחפה.

פורסם

לא חייב ישר להתחיל לרוץ יחף אבל ללכת בהחלט כן, בריא וגם כיף

פורסם

TRIUMPH10 עוד לא יצא לפי הידוע לי, כל מה שיש זה רק SNEAKPEAKS

טרייומף 9 נעל מעולה. אני מחזיק בזוג כבר קרוב לארבעה חודשים ונהנה מכל רגע איתו :)

כמוכר נעלי ספורט אני אגיד לך ככה-

אם אתה מתכוון רק לרוץ בנעליים ושתיהן נוחות לך- לך על הזול מביניהן

אם אתה מתכוון ליהיות בנעליים גם ביום יום, והיום יום שלך כולל עמידה סטטית ממושכת- לך על הברוקס

הבולם של סאקוני מתחיל להכאיב כשאתה במצב סטטי דיי הרבה זמן

לעומת זאת הוא מעולה כשאתה רץ;)

ועל הדרך, אם תרצה להתחיל לרוץ מינימליסטי אז הטרייומף יכול לשמש אותך בתור המדרגה הראשונה לכיוון כי יש לה OFFSET של שמונה מ"מ

(הבדל הגבהים בין העקב לבהונות) דבר שעוזר להתחיל להבין את הקונספט של הריצה היחפה;)

בהצלחה ותהנה!

** הערה קטנה-

אם אתה הולך על הסאקוני, תוודה שיש רווח בנעל אבל הרגל לא "שוחה" בפנים, הרבה לקוחות (ובינהם אני) התלוננו שהרצועה של הSAUCE-FIT שיש בצד משפשפת את הרגל בזמן הריצה, דבר שגרביים עבות יותר פותרות אבל לא לכולם נוח)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור בשל התעניינות ב Saucony Omni Walker - אני מחפש נעלי Allaround שישמשו גם לריצה מזדמנת. יצא לי למדוד את ה Grid Ignition 3 אך המידה היתה די על הגבול (לא היה ממש מרווח) ולא היתה להם מידה אחת מעל (49), אך למרות חוסר המרווח, עושה רושם כנוחה בטירוף.

יש סוקוני אחרות שהייתם יכולים להמליץ לדרישות שלי?

תודה.

פורסם

הנעליים שלי הם סוקוני Ignition 3

אני מאוד מרוצה מהם, נעלי ריצה נוחות בטירוף, נושמות טוב, מתאימות לריצות בעיקר בקיץ כמובן. (מידה 47)

פורסם

הOMNI WALKER הן לא נעלי ריצה בכלל, הן בלתי גמישות בעליל, וניבנו למטרות הליכה ספורטיבית במקרה הטוב

יש לך את הדגם שניקרא פשוט 11 OMNI, עכשיו במבצע במגה ספורט ב450 שקלים

הבעיה זאת המידה, חוץ משלושה דגמים (COHASION IGNITION ו OMNIWALKER) לא מביאים לרשת נעלי סאקוני במידה מעל 46.5

מציע לך לפנות לחנות היבואן של סקוני ברמת גן, אם איפושהו קיימות הנעליים במידה הנחוצה- אז זה שם

וגם IGNITION 3 יהיה להם שם :)

יכול ליהיות והם יוכלו להזמין לך נעליים אחרות במידה שלך:)

אישית, הייתי ממליץ לך על הRIDE 4 שירד לטווח מחיר של 300-400 שקלים

בהצלחה :)

פורסם

תודה, אנשים :xyxthumbs:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למה לא לנסות מנעלי ASICS לדוגמא, מהנחות סוף עונה ב-300 ש''ח?

נוחות בטירוף, נהנה מהן המון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים