עבור לתוכן

ההארדיסק המומלץ ביותר כיום הוא...?

Featured Replies

פורסם

הייתה/יש לי בעיה, נדפק לי ההארדיסק הנוכחי שלי (IBM 60GXP 60 GB) והוא עובד על מצב PIO במקום UDMA... מה שאומר שהוא פועל נורא לאט (משהו כמו פי 7 יותר לאט ממה שהוא עובד על UDMA), בכל אופן עוד 8 שעות אני הולך לחנות של המחשב שיעהירו לי את כל החומר להארדיסק זמני, אח"כ יחזירו את ההארדיסק IBM הדפוק שיש לי עכשיו לחברה ואז יביאו לי הארדיסק 60 GB 60 GXP חדש ויעבירו לי אליו את החומר, עכשיו, קראתי פה שאני לא היחיד עם בעיות ב-60GXP... אז אני לא חושב שיהיה כדאי לקחת שוב 60GXP אז האם מומלץ לי להוסיף כסף (במקרה הצורך) ושיביאו לי הארדיסק של חברה אחרת? ואולי באותה הזדמנות אני אקח הארדיסק בנפח גדול יותר ;D

אם כן אז על איזה חברה אתם ממליצים? וראיתי שההארדיסק שיש לי עולה כיום בסביבות ה-900 שקל אז נא לא לעבור את המחיר הזה בהרבה כדי שאני לא אצטרך להוסיף הרבה :)

תודה מראש.

פורסם

אני הייתי ממליץ לעבור חברה בהחלט !!!

תעבור לאחת מהשניים:

Seagte

Or

Maxotor

לא משנה איזה חברה והמחירים שלהם אותו דבר כמו ה - IBM או אפילו זולים יותר...

נראה לי ש - 60GB של MAXTOR 7200 RPM עולה בסביבות 900 שקל.

תבדוק בחנויות

פורסם

הנה, אני קניתי מאקסטור חדש, בתוספת לאי בי אמ המגמגם...

הוא שקט, עובד מהר פי כמה, ואני מאד מרוצה ממנו...

(30 ג'יגה 7200 ATA100...)

פורסם
  • מחבר

תודה thumbup.gif

פורסם

לך על מקסטור.

זה מה שאני אקח ברגע שאני אפסיק להיות עצלן ואחליף את הIBM הגוסס לחלוטין שלי.

פורסם

בעע גם ה60gxp ibm שלי גוסס...

אי אפשר לתבוע את ibm או משהו? :s05:

פורסם

אמממממ....... אין על זה שום וויכוח.

אחרי שהדיסק החדש של מקסטור הגיע לארץ, ממש אבל ממש אין על זה שום וויכוח.

כך את הדיסק הקשיח החדש של מקסטור שעומד בתקן ATA133, הכי אמין מהיר ויציב שיש.

seagate גם מעולים אבל קראתי בפורומים בחו"ל שלפעמים הם קצת איטיים.

בקיצור לך על המקסטור החדש...

אבל הקטע הוא שהמקסטור החדשים הגיעו לארץ בדגמים של עד 40GB (בינתיים...). אז או שתיקח 40GB+20GB או שתקנה שיגיע לארץ הדגם של 60GB. אבל אל תחזור לIBM... קח מקסטור בכל מקרה.

פורסם

גם המקסטורים הישנים יותר, היו מהירים יותר מ-IBM

פורסם

אכן לאחרונה יש תקלות רבות בכוננים קשיחים של יבמ מהסידרה הנ"ל

מתחילים לחזור אחר שנה וחצי כמות גדולה של כוננים קשיחים

מניסיון קנו סיגייט

שיש שרות של גלובל (טקדטה) יש להם שרות מעולה ובמקרה של תקלות גם משדרגים למעלה ללא תוספת

גם מקסטור מומלץ - זה קואנטום ןתבדקו שי לו אחריות של CRG יש להם שרות מעולה

היזהרו מקניה משוק אפור

זה בא ללא תמיכה, יכול להיות משופץ, מתוקן ואפילו גנוב (תשאלו כמה מאנשי הפורום שבאו אלי והתברר שהסחורה שקנו במקום אחר היתה גנובה והינו צריכים להחרים להםולהחזיר ליבואן ממנו נגנבה הסחורה וזאת כדי שלא יסתבכו)

פורסם

אתה בטח יודע, קואנטום ומקסטור התאחדו (יותר נכון, מקסטור קנתה אותה) כך שהמקסטור החדשים הם מן שילוב של כל התוכונות הטובות בשניהם מה שנתן תוצר איכותי ומהיר... הסידרה החדשה.

Seagate בהחלט מצויינים, הייתי הולך עליהם בדיסקים של SCSI אבל בדיסקים IDE הייתי הולך על המקסטור החדשים.

שמתם לב דרך אגב שבמבחנים, הביצועים של הדיסק החדש של מקסטור עם בקר ATA133 הם יותר מהירים מביצועים של לוח אם עם תמיכה מובנית בATA133 ?

אולי שווה לקנות בקר כדי לקבל עוד קצת מהירות.

מישהו יודע מה פשר הדבר ?

פורסם

אין להשיג כרגע בקר ATA133, לא יודע למה. אולי בגלל שהשביתות עיכבו את ההזמנות של היבואנים בארץ :AR15:

בכל מקרה יש דיסקים קשיחים מהסדרה החדשה של מקסטור בכל הנפחים בחנות של למיר. ראיתי שם לפחות 60 ג'יגה.

www.lamir.co.il

פורסם

דיסקים של מקסטור הם ללא ספק דיסקים מצויינים!

אבל אני חושב שעל אמינות רק הזמן יכול להגיד.....

יש לי שני דיסקים של IBM (גדולי נפח) והם עובדים פיצוץ ולעומתם יש לי שלושה או ארבעה דיסקים של Seagate ואני ממש לא מרוצה מהם!!!

דרך אגב בנוגע לטקדאטה(גלובל ישראל) אני לא יודע מה קורה היום עם השירות (יכול להיות שהוא השתפר?!)אבל

היה לי איתם פעם סיפור על צורב ה Philips x6x2 שלי, ממש לא כייף!!

פורסם

אז בקיצור כל ההארד דיסקים החדשים של MAXTOR כבר בארץ וניתן לקנות אותם ?

ולפי מה שראיתי בלמיר

רק 20 ו 40 גי'גה הם מהחדשים

או שתתקנו אותי אם אני טועה.....

פורסם

guy94 אתה צודק...

"בכל מקרה יש דיסקים קשיחים מהסדרה החדשה של מקסטור בכל הנפחים בחנות של למיר. ראיתי שם לפחות 60 ג'יגה."

זה לא מהסידרה החדשה.

פורסם

אבל אני יכול ללחוש לך באוזן ולהגיד לך שגם המקסטורים הישנים מהירים יותר מהאי בי אמ !!!

ששש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים