עבור לתוכן

מסך מחשב חדש בגודל 22 אינץ

Featured Replies

פורסם

המלצה למסך מחשב:

1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך):700

חריגה מקסימלית :כמה עשרות שקלים רק אם זה באמת נחוץ..

2. מה השימושים של המסך: משתמש ממוצע ..

3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? gtx650 ti.

אז ככה לפי הדגמים שאני ראיתי שיש בתקציב הם: וכמובן שאם יש עוד דגמים בטווח מחירים הזה תציעו ..

[/]LG E2242TC LED[/]LG E2241T[/e]LG E2251t[/samsung s22b300b

aoc e2243fw

אני צריך שתגידו לי מה המסך הכי טוב שניתן לרכוש בתקציב הזה ?!

]

• תגובות 33
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בגדול אין ביניהם הבדלים משמעותיים, ולא תמצא משהו באמת יותר טוב בתקציב הזה.

לך על זה שנראה לך יותר עיצובית, ובלבד שיש לו כניסת DVI/HDMI (להשתמש בחיבור VGA אנלוגי, הרגיש להפרעות, ברזולוציה גבוהה שכזו לא מומלץ). ממבט חטוף לכל אלה שקישרת אליהם יש.

פורסם
  • מחבר

בגדול אין ביניהם הבדלים משמעותיים, ולא תמצא משהו באמת יותר טוב בתקציב הזה.

לך על זה שנראה לך יותר עיצובית, ובלבד שיש לו כניסת DVI/HDMI (להשתמש בחיבור VGA אנלוגי, הרגיש להפרעות, ברזולוציה גבוהה שכזו לא מומלץ). ממבט חטוף לכל אלה שקישרת אליהם יש.

כן ברור לי שצריך חיבור DVI אבל חוץ מבחינה עיצובית על מה אתה הייתה הולך מבין כל הדגמים שהצגתי פה?

והאם כדאי ללכת על חברה כמו AOC שלפחות אני חושב שיש לה קצת פחות "שם" מאשר LG וסמסונג שאלה חברות יותר מוכרות ומובילות בתחום המסכים?

בקיצור תגידו לי במדויק מי מבין כל הדגמים שרשמתי הייתם לוקחים ברגע הקנייה?

פורסם

אני אישית - לא הייתי הולך על אף אחד מאלה. אני קונה מסכים קצת יותר יקרים ואיכותיים.

בהינתן התקציב - כמו שאמרתי, מבחינתי אין הבדלים מהותיים. לגבי שם - AOC יצרנית מסכים ענקית, והסיבה היחידה שאתה מכיר את השם שלה פחות מאשר של סמסונג וLG היא שהסטורית המוצרים שלהם היו פחות נפוצים בארץ ושווקו בצורה פחות פעילה (מצב שמשתנה בשנים האחרונות).

פורסם
  • מחבר

אני אישית - לא הייתי הולך על אף אחד מאלה. אני קונה מסכים קצת יותר יקרים ואיכותיים.

בהינתן התקציב - כמו שאמרתי, מבחינתי אין הבדלים מהותיים. לגבי שם - AOC יצרנית מסכים ענקית, והסיבה היחידה שאתה מכיר את השם שלה פחות מאשר של סמסונג וLG היא שהסטורית המוצרים שלהם היו פחות נפוצים בארץ ושווקו בצורה פחות פעילה (מצב שמשתנה בשנים האחרונות).

נו ובכל זאת על מי מאלה הייתה הולך בתקציב המדובר?

פורסם

פורסם
  • מחבר

את זה הבנתי אבל אתה שוב הגבתה שוב אותו דבר ..

אני רוצה לדעת איזה מסך הייתה לוקח במקומי מבין כל הדגמים שרשמתי בלבד!

פורסם

אין לו תשובה. זו שאלה היפותטית

פורסם
  • מחבר

אין לו תשובה. זו שאלה היפותטית

אז תגיד לי אתה מישהו שיגיד לי רק מבין הדגמים שרשומים את מה לקחת מביניהם?

פורסם

קח מסך עם DVI, עם שם (קרי, לא מאג אלא LG, סמסונג, AOC) ושמעוצב יפה בעינייך.

פורסם
  • מחבר

קח מסך עם DVI, עם שם (קרי, לא מאג אלא LG, סמסונג, AOC) ושמעוצב יפה בעינייך.

אם לא שמתה לב אני ציינתי למעלה שאלו החברות היחידות שבדקתי והמסכים שרשמתי הם של החברות שציינתה בלבד

ועכשיו אני רק רוצה לדעת מי מבין המסכים שרשמתי למעלה הכי טוב?! את מי לקחת? מה אתם הייתם עושים? וכמובן שכולם עם חיבור DVI

פורסם

אני הייתי מעלה תקציב ל-900 ש"ח וקונה את ה-DELL U2312HM.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי מעלה תקציב ל-900 ש"ח וקונה את ה-DELL U2312HM.

אבל אין לי צורך בכך אני משתמש ממוצע לחלוטין מספיק לי מסך כמו הדגמים שכתבתי וראיתי את זה במציאות לפחות אחד מהם..

פורסם

שאלת מ אנחנו היינו עושים, לא היינו בוחרים אף אחד מהדגמים האלו. מסך קונים להרבה שנים, אז צריך להשקיע.

פורסם

לא תקבל תשובה אחרת מאנשים שהדרישה הראשונה והבסיסית שלהם ממסך זה פאנל IPS. זה כמו שתשאל מישהו שלא אוהב חצילים אם הוא רוצה אותם אפויים או מטוגנים.

ולעניינך: אני לא חושב שיש מישהו שמכיר אישית את כל המסכים האלו, ראה אותם בעיניים ויודע מי באמת עדיף. אם אני הייתי צריך לקנות מסך בתקציב כזה, בהנחה שכולם עומדים בדרישות שלי לרזולוציה ספציפית וחיבור DVI (או דיגיטלי אחר) ומחברות שאני סומך עליהן, אז הייתי לוקח את הכי זול.

לחלופין, אם אתה יכול לראות את כל המסכים במציאות ולהשוות, אל תסמוך על מה שאני או כל מישהו אחר אומר, כי העיניים שלך קובעות. אם אתה לא יכול לראות במציאות ועדיין רוצה חוות דעת של מישהו שבדק את המסך, חפש ביקורות עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים