עבור לתוכן

התלבטות- יונדאי Q17 טוב למשחקים?

Featured Replies

פורסם

מה אני פשוט אשאל את היבואן האם המסכי Q17 שנמכרים בחנות X בעלי שפורפרת סמסונג או HYDIS??

אתה יודע במקרה לאיזה חנות יש את הפאנל של היידיס?

פאנל, פאנל !

בכל אופן, אולי תתקשר תשאל ותגיד לנו ?

פורסם

הייתי יותר ממליץ לבדוק את התאריכים שבהם התחילו לייבא לארץ את המסכים בעלי הפאנל של SAMSUNG ולראות האם לחנות יש מסך מלפני התקופה הזו. קשה לי להאמין כי ניתן עוד למצוא מסכים עם שפופרת ה-HYDIS שכן חנויות רבות לא מחזיקות מלאי של מסכים אלא מזמינות אותם מהיבואן בהתאם להזמנות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אבדוק.

יש למישהו את האתר של היבואן של יונדאי? או מספר?

פורסם

לפי דעתי זה מאוד קריטי להעיר. אין צורך לקחת את זה באופן אישי אבל כשאומרים שפופרת במסך LCD, מייד נדלקות נורות אדומות( או התאים הקריסטלים הנוזליים במקרה של ...LCD) .

פורסם

למה? מה זה משנה אם בבירור ניתן לראות כי הוזכרו שמות הפאנלים וכמו כן ידוע כי תפקידה של השפופרת זהה לתפקידו של הפאנל. בסך הכל צריך להפעיל פה קצת תאים אפורים במוח, לא יותר מדי.

פורסם

אגב, הערה קטנה שרציתי להעיר, שקשורה לגבי כל קנייה של מסך -

לדעתי (ולפי ההיגיון הבריא) לפני קניית מסך חייבים, פשוט חייבים לראות אותו ולבחון אותו.

בד"כ בקניית מסך מושקעת הרבה כסף, ולרוב מסך הוא דבר שנשאר איתך כמה שנים טובות, ומחליף איתך לפעמים גם כמה מחשבים

ולכן יש לעשות את כל הדברים לפני הקנייה על מנת שלא להצטער אחרי זה.

ראשית כל לך תראה אותו, אולי לאחדים שהמליצו על המסך הזה למשחקים הוא נוח לעיניים ומספיק להם, ואולי לאחרים לא.

אולי הוא LCD מצויין, השאלה אם לא תעדיף CRT ?

במסך לא קיים המונח ביצועים, קיים המונח איכות, הנוחות וההתאמה לעיניים שלך, לטעם שלך, ולרצון שלך ולכן אני בקניית

מסך הייתי כמה שיותר מנסה להסתמך על הדעה של עצמי.

פורסם

לך תסביר את זה לאנשים שקונים מסך ב-700 ש"ח... :-\

פורסם
  • מחבר

אגב, הערה קטנה שרציתי להעיר, שקשורה לגבי כל קנייה של מסך -

לדעתי (ולפי ההיגיון הבריא) לפני קניית מסך חייבים, פשוט חייבים לראות אותו ולבחון אותו.

בד"כ בקניית מסך מושקעת הרבה כסף, ולרוב מסך הוא דבר שנשאר איתך כמה שנים טובות, ומחליף איתך לפעמים גם כמה מחשבים

ולכן יש לעשות את כל הדברים לפני הקנייה על מנת שלא להצטער אחרי זה.

ראשית כל לך תראה אותו, אולי לאחדים שהמליצו על המסך הזה למשחקים הוא נוח לעיניים ומספיק להם, ואולי לאחרים לא.

אולי הוא LCD מצויין, השאלה אם לא תעדיף CRT ?

במסך לא קיים המונח ביצועים, קיים המונח איכות, הנוחות וההתאמה לעיניים שלך, לטעם שלך, ולרצון שלך ולכן אני בקניית

מסך הייתי כמה שיותר מנסה להסתמך על הדעה של עצמי.

גם אני הייתי רוצה לראות אותו בעינים שלי, אבל בחנויות שהייתי בהן בקושי יש לסידים בתצוגה וגם אם כן זה של חברות קקה כמו פרוויו.

פורסם

אם אתה רוצה להתרשם מהמסך, אתה מוזמן להתרשם ממנו בביתי (בתאום מראש איתי כמובן).

פורסם

יישר כח Nemesis !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים