עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

ממתין בשקיקה לראות איך הכל יראה בתוך המארז.

• תגובות 738
  • צפיות 846.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• לא זוכר אם פרסמתי כבר או לא, אז שיהיה.

• תריץ בנצ'מארק על ארון החשמל...

• לא יצא לי לצלם את המארז עם הלד כמו שצריך...מצלמה לא להיט.     https://hwzone.co.il/community/topic/561444-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-define-s-%D7%A6%D7%A

תמונות מצורפות

פורסם

טוב, זה יפהפה, מושלם!!

אם אשדרג כרטיסי מסך,,זה יהיה לכזה.

כמה עלה התענוג של המארז? המאווררים הגיעו איתו?

פורסם

לקחת לי את המילים...

יאללה להרכיב!

פורסם

בתור התחלה אני מעביר את המערכת המיושנת שלי (מפרט בצד) לשם כי אין לי ממש תקציב לשילוש חדש (סטונדט), אבל בהמשך השנה מקווה לשדרג והמערכת תהיה מושלמת.

השאלה לא כמה עלה המארז, אלא כמה הממתקים שבתוכו עלו (תראה כמה עמודים אחורה), בזמן האחרון דיוטי פרי הפך להיות יקר כמו לא יודע מה. המאווררים נקנו בנפרד (SP ו-AF של קורסאייר).

פורסם
טוב, זה יפהפה, מושלם!!

אם אשדרג כרטיסי מסך,,זה יהיה לכזה.

כמה עלה התענוג של המארז? המאווררים הגיעו איתו?

אני בספק אם NZXT תמכור מארז עם מאוררים של Corsair ..

בכל מקרה , תמונות קצת יותר טובות מהשידרוג האחרון שכן הקודמות צולמו בפלאפון ..

פורסם

כבר זמן רב שאני תוהה אם הפאנל הקדמי הזה מתאים גם ל-750D. ניתן לרכוש חלקים שונים למארזים של קורסייר, ואם כן, הדבר הזה הוא פורטה מטורף למחלה הקשה של ה-750D.

פורסם

אהבתי את התמונה האחרונה ... יפה מאד :)

אגב בדקתי את עניין הפאנל של 450 והוא לא מתאים ל750 ... אבל כן שמעתי שמועות שקורסייר תוציא פאנל חדש ל 750

פורסם

היי,

זו החומרה :Intel Core i7 5820K

Corsair Hydro H100i

MSI X99S SLI Plus

G.Skill Ripjaws-4 4x4GB

NVIDIA GeForce GV-N970G1

Seagate 1TB Desktop Sata

Samsung 840 EVO 256gb

Seasonic 750W 80 Gold X-750

NZXT S340

Dell P2314H 23'' LED IPS

התמונות באיכות נמוכה מצטער.

פורסם

יפה מאוד

פורסם

תודה רבה.

פורסם

תפסיקו לחרמן אותי עם מערכות הX99 שלכם, בסוף עוד אני אחליט להעיף את ה3770K שלי :rolleye0018:

פורסם

תעיף.

ואז אני יראה שכולם עוברים לX99 ולא תהיה לי ברירה :P

פורסם
תפסיקו לחרמן אותי עם מערכות הX99 שלכם, בסוף עוד אני אחליט להעיף את ה3770K שלי :rolleye0018:

אז בוא תראה את הq9550 שלי :-)

מצטער על איכות התמונות, בהמשך אעלה באיכות טובה יותר.

זה עם השילוש שהיה לי במארז הקודם, בהמשך אחליף אותו. ה-NZXT HUE הופך את המארז למצועצע, לכן החלטתי להוציא אותו החוצא ולשים את סטריפ הלדים מתחת לשולחן.

בגלל שלמארז אין בקר מאווררים, קניתי את הגריד פלוס של NZXT, שאליו מחובר ששת מאווררי המארז וכולם נשלטים אוטומטית ע"י תוכנת ה-CAM של החברה לפי ההגדרות שקבעתי, פשוט תענוג.

5xu8XsX.jpg

D2AuKXm.jpg

vtsQReE.jpg

פורסם

ותתחדש על האווטר החדש..

פורסם

יאיר מארז מדהים , יש לי ספרייה דומה לזו , הייתי ממליץ לך להעביר את הכבלים מאחורי הרגל של השולחן , יוצא יותר אסטתי [ וטיפה פחות פרקטי חח ] .

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים