פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים נכון.וכן, עוד 50 שקל זה כלום בשביל מה שאתה מקבל מהמארז הזה. מארז מעולה וממש זול יחסית למה שהוא מציעוגם ל-410 אין פילטר אבק מקדימה, שזה רע הייתי אומר.ה410 בכבודו ובעצמו די גדול הייתי אומר, אז זה אני לא חושב שיש על מה לדבר בכלל כרגע.פילטר אפשר תמיד להוסיף אחד זול וטוב שיעשה את העבודה מצויין, עם ניקיון טוב של פעם בחודש אפילו על זה אפשר לוותר.גם צבע שחור לא הלהיב אותי יותר מידי כמו שה410 הלהיב אותי.בכל מקרה זה רק דעה אישית וטעם אישי שלי.
פורסם 2013 בספטמבר 2812 שנים נרענן קצת את הפוסט עם מערכת ה-HTPC המשעממת שלי:מדהים! המארז.. לא רואים כבלים.. תענוגרק משהו מוזר לי פה, על המעבד זה קירור מים? שמתחבר למאוורר? איך זה עובד?
פורסם 2013 בספטמבר 2812 שנים הוא לא מתחבר ל"מאורר" , הוא מחובר לרדיאטור של 120/140 מ"מ, שעליו יש מאורר . זה קירור Closed loop של Antec ...בהחלט Setup יפה ,מינימלסטי מאוד עם הספק הזה והכבלים השטוחים שלו .אבל לא ממש ברור לי למה דווקא המפרט הזה.. לוח Z77 בגודל ATX עם i3 ,מארז Tower ולא HTPC , לדעתי כשבונים HTPC אפשר בכלל ללכת בדרך הMini ITX , חלק מהמארזים גם יצליחו לאכלס כ.מסך Mid-high end ... נערך 2013 בספטמבר 2812 שנים על-ידי David_K
פורסם 2013 בספטמבר 2812 שנים זה לא סתם Z77 זה Gigabyte Z77X-D3H שנועד לCrossFire/SLI אז בכלל לא ברור למה לוח כזה יקר... נערך 2013 בספטמבר 2812 שנים על-ידי ABL
פורסם 2013 בספטמבר 2812 שנים מערכות HTPC וזה? מגניב i5 760 @ 3.6Ghz P55-USB3 H80i GTX-Whatever-i-want-to-put-there Seagate 7200.14 3TB Samsung 830 128GB
פורסם 2013 בספטמבר 2812 שנים אל תחפשו היגיון במפרט הזה כי אין כזה.זה לא כ"כ המקום להתחיל ולהסביר אבל אלו שאריות מהמערכת הראשית שלי שהוחלפו, לא היה טעם למכור בחצי מחיר בערך ולקנות במקום רכיבים נחותים יותר עם הכסף אז השארתי אותם בצירוף שאר חלקי המערכת.לא חיפשתי במקרה הזה מערכת בגודל מיני ITX, אלא אחת בגדול מלא ושתתאים לערכת צבעים מסויימת שנבחרה (למקרה שפיספסתם), נישאר לעשות איזה מוד קל לספק שיתאים לצבעי המערכת, ואולי להוסיף איזה כרטיס די פשוט בתוספת backplate בצבעי המערכתבשביל "למלא" את העסק.
פורסם 2013 בספטמבר 2812 שנים מחבר ^ ערכת צבעים של אדום-שחור נכון? אם זו המערכת המשעממת שלך, חייך טובים.
פורסם 2013 בספטמבר 3012 שנים נרענן קצת את הפוסט עם מערכת ה-HTPC המשעממת שלי: סוף סוף מישהו מישראל עם מארז כמו שלי
פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים רק שתדע המגדל מאווררים שם למטה לא אפקטיבי הוא מפריע אפילו לזרימת אויר. אבל אחלה תמונות יופי של איכות גם נערך 2013 באוקטובר 112 שנים על-ידי ABL
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.