פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים אם באמת פתרת הכל חוץ מ2, וגם ניחשת את הפיתרון הסופי, אמורות להיות לך 4 אותיות מתוך התשובה ל2, וזו גם לא הגדרה קשה במיחד.
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים הוא הרגע הסביר לך שאין לך צורך לנחש. יש לך מספיק אותיות עכשיו למצוא את 2 בקלות יחסית.
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים אה.. קראתי שוב עכשיו והבנתי.. חשבתי שהוא התכוון לנחש את התשובה הסופית. אם אני משתמש בניחוש של המילה הסופית יש לי 4 אותיות, אבל אני לא כל כך מצליח למצוא משהו.. אם אני לא משתמש, יש לי 2 וזה לא מאוד עוזר. מה גם שאין לי כל כך רעיון ל2. לפחות יש עוד כמה שעות לנסות
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים יש לי כיוון די ברור למילה הכללית (שתואם את ההודעה הראשונה בשרשור) אבל לא הצלחתי לעלות על 2..
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים 2 זו מסוג החידות שאפשר לפעמים להתקע בהן מלא זמן, אבל כשאתה מגלה את התשובה אתה רוצה לבעוט בעצמך שלקח לך כל כך הרבה זמן, והבעיטה בהחלט מגיעה לך.בפועל פתרתי אותה כמעט מיד, אבל זה היה רק בגלל שאשתי זרקה איזו מילה שעזרה לפיתרון, לא יודע כמה זמן היה לוקח לי בלי הרמז.
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים אני לא בטוח אם המילה שיצאה לי קשורה לרמז שניתן בהודעה הראשונה, ואני רוצה לפתור את 2 בשביל להיות בטוח מה התשובה שיצאה (לי לפחות..). אין לי מושג מה הולך ב2
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים 2 זו מסוג החידות שאפשר לפעמים להתקע בהן מלא זמן, אבל כשאתה מגלה את התשובה אתה רוצה לבעוט בעצמך שלקח לך כל כך הרבה זמן, והבעיטה בהחלט מגיעה לך.בפועל פתרתי אותה כמעט מיד, אבל זה היה רק בגלל שאשתי זרקה איזו מילה שעזרה לפיתרון, לא יודע כמה זמן היה לוקח לי בלי הרמז.אופס התכוונתי ל4. הערבוב הזה לא מסתדר לי.ההגדרה של שתיים אכן מתאימה לתיאור שלך..
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים הייתי מציע עזרה.. אבל הנטייה שלי לסייע פוחתת משמעותית ככל שהפרס המוצע שווה יותר.
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים אני לא מצליח את2..אני בספק אם יש לי טעות ב4 או ב6,אני ממש בטוח בהם.בכל מקרה גם אין לי רעיון לתשובה ל2,למרות שיש לי ניחושים שלא מתחברים לי למילה בת 7 אותיות.
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים פרוקסי, אולי פעם הבאה שתרצה לשפר את סיכוייך לזכות תפתח את הטראד רק בשעתיים האחרונות לקראת סיומו.... בהצלחה גם לך ^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.