פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים אתם זורקים פה יותר מדיי רמזים וזה הורס לגמרי. אחרי שתי הגדרות כבר ידעתי מהי מילת הפתרון (1 ו-3), את הגדרה 5 פתרתי לפי אחד הרמזים כאן.סה"כ מתוך 6 אותיות פתרון, 4 אותיות נמצאות על 2 הגדרות, ועל 2 הגדרות אחרות אין בכלל אותיות פתרון מה שקצת מוציא מהן את העוקץ (למרות שהן עוזרות לפתור הגדרות אחרות).
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים איך אתה יודע אם אני בכיוון או לא? העובדה היא שאחרי שהיו לי רק 3 אותיות פתרון כבר ידעתי מהי התשובה לפי הרמזים כאן.עכשיו כשכבר פתרתי בכוחות עצמי את כל התשבץ אני גם יכול להגיד לך שהניחוש שלי היה נכון.
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים אתה צודק לגמרי. לדעתי מנסחי החידון צריכים לדרוש את כל הפתרונות במלואם. הרבה פעמים היה באפשרותי לדלג לתשובה הסופית. אבל בסופו של דבר אני פותר בשביל הכיף...תמיד השלמתי את כל החידות.
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים לפני שידרשו את כל הפתרונות במלואם - שידרשו את הפסקת זריקת הרמזים פה.יוצרי החידון זורקים מספיק רמזים בחידות עצמן (ויותר מדי בבירור, לטעמי), אז אין צורך להוסיף על זה.נ.ב. לאחרונה מילות הפתרון הן פחות קונבנציונאליות, אז לפחות לי הן גורמות לבדוק פעמיים את כל התשובות.
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים יש אנשים חכמולוגים שמגרים שהם יודעים ועל הדרך הם מקטינים משמעותית את הסיכוי שלהם לזכות. בעיה שלהם. זה בלי להתייחס למה שהולך בהודעות פרטיות...
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים דווקא חוץ מהפוסט הראשון, אין פה רמזים משמעותיים. ואני לא רואה בעיה עם קצת לעזור אחד לשני... זה חלק מהכיף. (אפילו שזה פוגע בסיכויים שלך)
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים לא איכפת לי מה קורה בהודעות פרטיות, אני לא שוטר. גם אני עזרתי למישהו שביקש ממני רמז, אני לא רואה בזה משהו פסול.בחידון שעבר נהניתי לפתור הכל ולא היה בדיון על החידון אפילו רמז קל, וכאן הגעתי למילת הפתרון + הגדרה 5 רק בעזרת הרמזים.
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים הבעיה היא יותר רמת הקושי. זה רק עניין של זמן עד שמישהו ימצא את התשובות...החידון הזה נפתר בפחות משעה.
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים מחבר מערכת האתר- איך אני יכל לוודא שהגרלתם את השם שלי? לפי דעתי כדאי שתחזירו מייל לכל אחד שקיבלתם התשובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.