עבור לתוכן

החידון של הזון #22

Featured Replies

פורסם

לא חשוב, הבנתי.

חשבתי על זה קצת אחרת...

• תגובות 80
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם זורקים פה יותר מדיי רמזים וזה הורס לגמרי. אחרי שתי הגדרות כבר ידעתי מהי מילת הפתרון (1 ו-3), את הגדרה 5 פתרתי לפי אחד הרמזים כאן.

סה"כ מתוך 6 אותיות פתרון, 4 אותיות נמצאות על 2 הגדרות, ועל 2 הגדרות אחרות אין בכלל אותיות פתרון מה שקצת מוציא מהן את העוקץ (למרות שהן עוזרות לפתור הגדרות אחרות).

פורסם
  • מחבר

Belgid- לא נראה לי שאתה בכיוון. מ-4 אותיות יש הרבה אפשרויות.

פורסם

איך אתה יודע אם אני בכיוון או לא? העובדה היא שאחרי שהיו לי רק 3 אותיות פתרון כבר ידעתי מהי התשובה לפי הרמזים כאן.

עכשיו כשכבר פתרתי בכוחות עצמי את כל התשבץ אני גם יכול להגיד לך שהניחוש שלי היה נכון.

פורסם

אתה צודק לגמרי.

לדעתי מנסחי החידון צריכים לדרוש את כל הפתרונות במלואם.

הרבה פעמים היה באפשרותי לדלג לתשובה הסופית.

אבל בסופו של דבר אני פותר בשביל הכיף...

תמיד השלמתי את כל החידות.

פורסם

לפני שידרשו את כל הפתרונות במלואם - שידרשו את הפסקת זריקת הרמזים פה.

יוצרי החידון זורקים מספיק רמזים בחידות עצמן (ויותר מדי בבירור, לטעמי), אז אין צורך להוסיף על זה.

נ.ב. לאחרונה מילות הפתרון הן פחות קונבנציונאליות, אז לפחות לי הן גורמות לבדוק פעמיים את כל התשובות.

פורסם

יש אנשים חכמולוגים שמגרים שהם יודעים ועל הדרך הם מקטינים משמעותית את הסיכוי שלהם לזכות. בעיה שלהם. זה בלי להתייחס למה שהולך בהודעות פרטיות...

פורסם

דווקא חוץ מהפוסט הראשון, אין פה רמזים משמעותיים.

ואני לא רואה בעיה עם קצת לעזור אחד לשני... זה חלק מהכיף. ;)

(אפילו שזה פוגע בסיכויים שלך)

פורסם

לא איכפת לי מה קורה בהודעות פרטיות, אני לא שוטר. גם אני עזרתי למישהו שביקש ממני רמז, אני לא רואה בזה משהו פסול.

בחידון שעבר נהניתי לפתור הכל ולא היה בדיון על החידון אפילו רמז קל, וכאן הגעתי למילת הפתרון + הגדרה 5 רק בעזרת הרמזים.

פורסם

תעשו מה שאתם רוצים, אתם רק מורידים לעצמכם את הסיכוי לזכות...

פורסם
:angryfire: מה קוף עכשיו מההההההה
פורסם

הבעיה היא יותר רמת הקושי. זה רק עניין של זמן עד שמישהו ימצא את התשובות...

החידון הזה נפתר בפחות משעה.

פורסם
  • מחבר

מערכת האתר- איך אני יכל לוודא שהגרלתם את השם שלי? לפי דעתי כדאי שתחזירו מייל לכל אחד שקיבלתם התשובה.

פורסם

באמת יהיה נחמד אם ישלחו פידבק שהתשובה התקבלה

פורסם

איזה בעסה חחח אני לא מצליח לפתור. -__-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים