עבור לתוכן

יש ממה לעשות היום עם אינציקלופדיה?

Featured Replies

פורסם

יש לי פה ארבעה כרכים של מילון אבן שושן. אשכרה לא נגעתי בהם ב 15 שנים האחרונות. נראה לי שאשים אותם באתר אגורה למה הלכתי לספרייה שנמצאת ממש מול הבית שלי ולא רצו את זה (אמרו לי לדבר עם הספרייה הגדולה בחיבת ציון, רמת גן *ואולי* הם ירצו את זה).

פורסם

איזה חפירה על אינציקלופדיה עלובה, כאילו שהוא מוסר זהב. זה פסה מהעולם כבר לפני עשור

זרוק את זה בפח הקרוב ביותר אליך ותעשה טובה גדולה לך ולכל העולם.

או לתוך תנור חורף אם יש לך כזה...

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחח האיש שהכי מקדש ספרים כאן חושב שזה דבר של מה בכך לזרוק ספרים לפח.

תנחומי.

תודה רבה למי שעזר

את מכלול ותרבות אני אזרוק, יש לי גם אינציקלופידה של הגוף ואני אבדוק אם הספריה תרצה אותם.

פורסם

יש ספרים ויש ספרים....

אני כורך ספרים גם אם אתה רוצה...

נעשה לך מחיר טוב...

תוכל גם לעשות להם אלמינציה ולקנות להם כספת או איזה ארון מיוחד לנעול אותם טוב שישמרו...

מצחיק לראות איך לאנשים קשה להפרד מזבל... מזכיר לי שעזרתי לסבתא שלי לעשות סדר בבוייד'ם.... איזה דברים ראיתי שם.... וסבתא שלי פשוט לא יכלה לזרוק אותם למרות שהם בבויידם כבר מאה שנה ומסריחים ואין בהם שום שימוש... וסבתא שלי היא דוגמא קטנה... אני מוכן להתערב שרוב האנשים בעולם הם כאלו... פשוט אוהבים לאגור שמעט'ס לכל מצב שיהיה... הרי אי אפשר לדעת מה יהיה נכון??..."אולי יהיה בזה שימוש פעם"... ועד שהבן אדם מת זה נשאר באותו מצב וסתם אנדרטה...

:lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אני מת לזרוק אותם.

אבל חשבתי, שבמקום ללכת בדרך הקלה ולזרוק אותם, אני אתן אותם למישהו שישתמש בהם.

תחשוב קצת על אחרים.

פורסם

יותר נכון תתן אותם לאחרים והם יזרקו אותם...

פורסם

אם אתה באמת חושב על טובת האחרים, תן לאחרים דברים טובים, לא זבל ודברים לא שימושיים

פורסם
  • מחבר

טוב, אני הגעתי למסקנות הרצויות.

פורסם

שווה לבדוק מול סיפריות - 10 לא ירצו ואחת אוליי כן.

שווה להציע ב אתרים כמו אגורה או יד2 אפילו בשקל.

ספרים לא זורקים, וזה מה שחשוב.

פורסם

למה?

אולי ככה חונכת (גם אני) אבל בפועל זה לא פרקטי וספרים ישנים אפשר וצריך לזרוק. להחזיק ספר שלא יפתח לעולם וסתם יצבור אבק רק מוריד מכבוש הספרים כי הוא תופס מקום של ספר חדש ואקטואלי יותר (יכול להיות גם ספר בן מאה ועדיין יהיה רלוונטי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים