עבור לתוכן

מחשב MULTI TASKING ב-5K לא כולל כרטיס מסך וציוד היקפי.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה רבה, עזרת לי מאד ובזכותך נסגרתי על כל הקצוות הלא סגורים שהיו לי בהתחלה ואני חושב שהרכבתי מפרט שייתן תמורה טובה יותר, ואופציות שדרוג רבות יותר.

אז שוב תודתי הרבה =],

כשאסיים עם המחשב אני אעלה תמונות שלו.

יום מקסים =]

פורסם

למה אתה צריך לוח כזה יקר? והספק מוגזם ביותר.

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא בעל מספר חריצי PCI - אחד מהם במהירות של 16 השני של 8 - שומר לי על האופציה להשתמש בעתיד ל SLI או CROSSFIRE.

הספק כוח גם כן בעיקר בשביל זה, אבל בנוסף במארז ORIGEN S21T יש מקום ל-10 כוננים קשיחים, אני לא יודע כמה כוננים באמת יהיו שם אבל אני מעוניין לשמר את האופציה הזו.

בנוסף אני עדיין לא החלטתי איזה כרטיס מסך אני אקנה, אני חושב על GIGABYTE 660 OC אבל יכול להיות שאקח גם משהו אחר - חזק יותר שצורך יותר חשמל ואינני מעוניין להיתפס עם המכנסיים למטה בכל הנוגע לחשמל. לא שאני מזלזל בספקים של 600W-650W אבל אני פשוט מעדיף ללכת על ה'ממש בטוח'.

אשמח לשמוע על עצות אחרות למפרט שכן עדיין לא רכשתי את המחשב מאף חנות.

פורסם

אפילו 620W זה ללכת על ממש בטוח.

גם אם תעשה OC למעבד ולשני GTX660 עם עשרה קשיחים, אתה תגרד את ה-520W מלמטה וגם זה רק בתוכנות מאמץ מלאכותיות.

פורסם

לא ציינת בפירוט מהי הדרישה שלך לוירטואליזציה, אבל אם אתה רוצה להריץ מכונה כבדה או מספר מכונות הייתי ממליץ לך בחום לבדוק את השטח עם מעבד של AMD.

כאשר מדובר בוירטואליזציה AMD מחזיקים בקלף חזק יותר עם תמיכה טובה מבחינת סט פקודות. ויותר מכל בנושא הזה ליבה פיסית עדיפה בכמה מונים מאשר ליבה לוגית.

כך שמעבד AMD עם 8 ליבות פיסיות יתן לך תפוקה הרבה יותר טובה ממעבד אינטל עם 4 ליבות פיסיות ו HT.

ממליץ בחום לעשות קצת digging בנושא לפני הקניה.

פורסם
  • מחבר

שלום,

חשבתי על העצה של מעבדי AMD, ראיתי מבחני BENCH MARK בהשוואה ל I7 3770K ונראה שה- AMD לא נופל בביצועים ממש מאחוריו. שאני חושב על זה ביחס למחיר במיוחד עכשיו לאחר הוצאת המעבדים החדשים של AMD, זה עשויה להיות עיסקה לא רעה.

הרכבתי פה מפרט מבוסס AMD למחשב רב תכליתי ורציתי לקבל בשנית את דעתכם עליו.

מקטקטגוריהפריטכמות22965מעבד AMDAMD FX x8 Eight-Core FX-8150 Socket AM3+ 3.6GHz Box122290מאוורר למעבדקירור למעבד Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B122066לוחות אם למעבדי ‏AMDלוח אם Asus SABERTOOTH 990FX AM3, 990FX, DDR3 1866, CrossFireX, SLI, 1394a, GBL125481זכרונותזיכרון למחשב Corsair XMS3 2x8GB DDR3 1600MHz CL11 Kit124097כרטיסי מסךכרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E123805דיסקים קשיחיםSeagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001123967כונני SSDSamsung 830 Series 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail119655ספקי כוחספק כח SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 Retail\1

תודה מראש, שבוע טוב ושקט לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים