עבור לתוכן

הודעת שגיאה בעת התקנת win 8

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

רכשתי היום מערכת הפעה של win 8 pro 64 bit, והיום סוף-סוף פיניתי זמן כדי להתקין אותה על המחשב שלי (שמותקנת עליו מערכת הפעלה win 7 32 bit). לאחר שתקנתי win 8 (בחרתי באופציה של custum ולא שדרוג), הכל היה טוב ויפה, כלומר, היה לי win 8 על המחשב. מאחר ואני מחובר לאינטרנט באמצעות USB adapter, היה עלי להתקין את הדרייב המתאים כדי שאוכל לגלוש. ולכן הכנסתי את הדיסק של הדרייב למחשב והתקנתי. ואז התחיל כל הבלגאן. המחשב ביקש לאתחל מיד כשהסתיימה ההתקנה, ואני כמובן הסכמתי... העניין הוא שמאותו רגע המחשב לא עלה ונתן לי את השגיאה הבאה: irql_not_less_or_equal

משיטוט קל באינטרנט, הבנתי כי זאת בעיה שמקורה בעובדה כי הדרייבר שהתקנתי לא נתמך ע"י win 8.

לאחר מכן, התקנתי מחדש את win 7, והכל עבד מצוין.

כמובן שלא ויתרתי וניסיתי להתקין את win 8 מחדש, אך לצערי אני מקבל שגיאה מסוג חדש שמחייבת אותי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה.

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין.

תודה מראש,

• תגובות 34
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"שגיאה מסוג חדש"

איזה עזרה אתה רוצה לבעיה כזאת ?

פורסם
  • מחבר

ברור לי שזה לא אומר כלום, אבל אין לי ספק שהמקור לבעיה הוא הדרייב שתקנתי בפעם הראשונה.

אגב, התקנתי עכשיו (בפעם השלישית היום) win 7 והרצתי את התוכנה win 8 upgrade assistant. ישנם שני דברים שהמערכת מתריעה לגביהם כי סביר שלא יתאימו ל win 8, והם:

1.Install an app to play DVDs You may need to install an app to play DVDs in Windows 8

2.Secure Boot isn't compatible with your PC Your PC's firmware doesn't support Secure Boot so you won't be able to use it in Windows 8

האם זה תקין, יש מצב שזה המקור לבעיה?

פורסם

לא קשור.

השאלה היא מה ה"שגיאה מסוג חדש" הזאת?

תעשה התקנה נקייה, לא דרך ה-WIN, אלא תעלה אותה ממדיה חיצונית (DVD/USB), הכוונה לעשות BOOT מהמדיה שבא נמצא ה-WIN8.

פורסם
  • מחבר

זה מה שעשיתי כל הזמן.

פורסם

השאלה היא מה ה"שגיאה מסוג חדש" הזאת?

פורסם
  • מחבר

אני מנסה לעשות מספר דברים לפני שאני מנסה להתקין win 8 בפעם השלישית...רק אז תהיה לי הזדמנות לראות את השגיאה ולעדכן אתכם.

אחד הדברים שאני מנסה לעשות הוא לעדכן את ה BIOS (מתוך אמונה שאולי זה יפתור לי את הבעיה). למען האמת, אף פעם לא עידכנתי BIOS, ולכן אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין. יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם: MA785GMTUD2H.

אני שמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לעדכון ה BIOS עבור win 7 32bit (זאת המערכת שמותכנת לי כעת על המחשב).

פורסם
  • מחבר

זה משנה אם אני אוריד america או europe או asia?

ועוד משהו - אני אמור לשים את העדכון שאני מוריד על דיסקאון קי?

פורסם

זה משנה אם אני אוריד america או europe או asia?

זה משנה את מהירות ההורדה, זה מקום השרת מימנו תוריד.

זה לא העדכון, זה מוצא את העדכונים דרך השרת של גיגבייט, ואם אני זוכר נכון מעדכן ללא צורך בהתערבות שלך (לא עדכנתי מהכלי שלהם אף פעם, אני תמיד מוריד את קובץ הביוס ומתקין מחוץ ל-WIN).

פורסם
  • מחבר

מסתבר שגרסת הביוס שמותקנת אצלי היא המעודכנת ביותר שיש, כך שכנראה שאין בעיה עם הביוס.

הורדתי win 8 pro 32bit מהאתר של מייקרוסופט (אני סטודנט ולכן אני יכול לעשות זאת בחינם...) וניסיתי להתקין את הגירסה הזו, אבל לצערי גם זה לא הצליח. אני אפרט מה קרה:

בשלב הראשון הכל התקדם כרגיל, עד אשר הגיע השלב של ההפעלות מחדש (לפני תחילת ההתקנה, המערכת מודיעה לי שצפויים להיות מספר איתחולים של המערכת). המערכת הפעילה את עצמה פעמיים, ואז פשוט לא עלה שום דבר (משהו כמו 10 דקות שלמות). כל מה שראיתי זה כאילו המסך כבוי.

בגלל ששום דבר לא זז, לחצתי על ריסטארט, ואז המערכת הודיעה לי שההתקנה נכשלה (לא היה פירוט מדוע) ושיחזרה את win 7.

אני ממש נואש, ואשמח לשמוע ממה יכולה לנבוע הבעיה...

עוד פרטים שאולי יעזרו לכם:

יש לי מחשב AMD Athlon x4 2900Mhz, 4GB RAM, כרטיס מסך מובנה 4200 ATI.

פורסם

אתה עושה התקנה נקייה או שדרוג? כי היא לא צריכה לשחזר את 7 אם מחקת אותה לפני זה...

פורסם
  • מחבר

בשתי הפעמים הראשונות - התקנה נקייה.

בפעם האחרונה - שדרוג.

:bash:

פורסם

ללוח שלך יש תאפס ביוס ותנסה שוב.

פורסם
  • מחבר

ללוחח שלי יש מה?

ומה זה אומר לאפס ביוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים