עבור לתוכן

uTorrent מאטה את האינטרנט בצורה בלתי נסבלת

Featured Replies

פורסם

משום מה, בזמן האחרון (שבוע-שבועיים) הuTorrent החלה להאט מאוד את הגלישה באינטרנט בכל הבית (הגלישה איטית גם במחשבים אחרים ברשת, ואפילו לגשת מהמחשב לראוטר לוקח זמן). הרבה פעמים דפים לא עולים בכלל והדפדפן מקבל timeout.

ניסיתי להוריד את מספר החיבורים הקיים בו זמנית (מ-450 ל-100), את מספר הטורנטים הפעילים ל-3 ואת מהירות ההעלאה המקסימלית מ-90 ל-45, וזה גם לא עזר (יש לי חיבור 12 מגה עם 1 מגה העלאה).

למישהו יש כיוון?

פורסם

יש בהגדרות מתקדמות HALF OPEN TCP CONNECTION או משהו דומה.

זה בדרך כלל מה שחונק את הראוטרים.

נסה להקטין.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להקטין מ-100 ל-50, לא ממש עזר לצערי. אני אנסה גם להוריד את זה דראסטית ל-10, אבל יש אולי עוד דברים שאפשר לנסות?

פורסם

איזה נתב ובן כמה הוא?

בזמן שהתופעה מתרחשת - כמה קבצים בפועל יורדים / מועלים בטורנט? מהי מהירות ההורדה/העלאה הכללית?

כמה חיבורים פעילים מופיעים בNETSTAT (שורת פקודה)?

פורסם

אם מדובר בסדרת 6740 של בזק (G2 והרגיל), זו ככל הנראה התשובה.

פורסם
  • מחבר

איזה נתב ובן כמה הוא?

Edimax BR-6204Wg, בן שלוש שנים למיטב זכרוני. המחשב שעליו רץ היוטורנט מחובר אליו פיזית.

יכול להיות שהבעיה פשוט בראוטר? (גם ככה רציתי להחליף אותו לראוטר שתומך תקן n...)

בזמן שהתופעה מתרחשת - כמה קבצים בפועל יורדים / מועלים בטורנט? מהי מהירות ההורדה/העלאה הכללית?

כל מיני.... בד"כ הורדה של 1-2 והעלאה של 4, אבל גם כשהורדתי ל-3 עדיין נמשכה הבעיה. כרגע הגבלתי את מהירות ההעלאה ל-45 קילובייט לשנייה (מהירות ההעלאה שיש לי הרבה יותר גבוהה מזה).

כמה חיבורים פעילים מופיעים בNETSTAT (שורת פקודה)?

הרצתי netstat -n וקיבלתי בערך 160 חיבורים על הפורט שיוטורנט עובד עליו (הגדרתי לו מקסימום של 100 חיבורים כרגע, כדי לנסות לפתור את הבעיה).

נסה לבטל את הDHT

אצלי זה גרם לניתוקים והאטות וכשבטלתי הכל טס

ניסיתי.... לא נראה שזה עוזר.

תודה על כל העזרה (ומצטער על האיחור בתגובה, לא היה לי זמן טוב לבדוק את זה).

פורסם

Edimax BR-6204Wg, בן שלוש שנים למיטב זכרוני. המחשב שעליו רץ היוטורנט מחובר אליו פיזית.

יכול להיות שהבעיה פשוט בראוטר? (גם ככה רציתי להחליף אותו לראוטר שתומך תקן n...)

בהחלט יכול להיות. מנסיון עם נתבים של אדימקס - כשהם מזדקנים, הם לרוב לא מתים ממש, אלא סובלים מתופעות זקנה מוזרות. היה לי אחד בדיוק כמו שלך שבאיזשהו שלב החיבור החוטי(!) שלו התחיל לקרטע בצורה היסטרית (האלחוטי המשיך לעבוד כרגיל), ועוד דגם דומה שהתחיל בשלב מסוים לאפס את ההגדרות שלו בלי סיבה פעם בכמה חודשים. לכן גם התיאור שלך - של משהו שעבד בסדר - ואז הפסיק - לא יפתיע אותי אם יתברר שזה הנתב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים