פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים היי.. לפני הרבה מאוד זמן שהייתי בתחילת ההתעסקות שלי עם מודינג חשבתי על רעיון יצירתי לעשות לדים בשביל כדור מראה לחדר בשביל היופי.. בכל זאת, מה כבר אפשר לעשות עם לדים ונגדים? ככה זה היה נראה אז: לאחרונה חשבתי לשדרג את הפרויקט הקטן והנחמד הזה. הרעיון: עלה לי לראש רעיון לקנות פלורסנט עגולה, לקחת את הכדור הדיסקו \ מראה ותלות אותו בדיוק במרכז המנורה. ולהוציא מהמנורה עצמה את הלדים בשביל הכדור. הנה הפלורסנט העגולה שאני מדבר עליה: כמו שאתם יכולים לראות בתמונה, הסטייל של הפלורסנט בנוי כך שכבר יש לי חור בדיוק במרכז (יש איזה כיף) ו 12 (הייתי קורא לזה סימני קריאה) פסים \ חריצים עם חור בסופו,מהחור אני מתכוון להוציא את הלדים החוצה. בחור המרכזי אני מתכוון להוציא מעין וו ולנעול אותה עם אומים, דבר כזה בערך: עליו כמובן לתלות את הכדור המראה. הבעיה: מהנסיון שלי מהפרויט הקודם היה קושי רב בלכוון את הלדים בדיוק למקום שצריך או למקום שאתה רוצה, לכן רכשתי 8 (לפי מספר הלדים שאני עושה בהם שימוש (בסה"כ 2 צהובים ירוקים כחולים ואדומים.)) יחידות של פנס לד בשביל הזרוע הגמישה שלו, בעזרתה יהיה מאוד קל לכוון את הלדים לכל נקודה שארצה עך הכדור אז אחרי "שהציוד" הגיע: הדבר הראשון שעשיתי זה לדאוג שהזרוע הגמישה מברזל לא תקבל חלודה אחרי כחצי שנה מנסיון שיש לי עם הפנס הנחמד הזה, זה שהוא מקבל חלודה ונהרס לאחר זמן מה לכן סמתי על כל זרוע בידוד מתכווץ בגודל המתאים בשלב הבא היה צורך להוציא את הכבלים (אפשר לומר יותר חוטים) של החשמל (האדום שחור) שהגיעו כברירת מחדל עם הפנס. כן כן, אני מדבר על אלו שבפנים הזרוע עצמו, משימה לא קלה אבל נתנה לי את התוצאות הבאות: 1) הכבלים הדקים הוחלפו לכבלים של בזק (אני לא מדבר על הכבלים הרגילים אלה על אלו שעוברים בקירות), הכבלים מסיבים יותר וגמישים שמעבירים יותר אמפר (לא שממש צריך אבל בכל זאת) עם בידוד יותר חזק מאלו הקודמים. 2) החוטים יותר ארוכים עכשיו ונותנים לי גישה יותר טובה וקלה להמשיך את העבודה. 3) שמרתי על הזרוע על ידי כך שלא חתחתי ממנו יותר מידי תמונות: אחרי עבודה קשה: הלחמה של הלדים והרכבה של הראש הזרוע: במהלך העבודה: סיום יום עבודה א' מה נותר לעשות ובעיות: א': אני לא יודע איך לנעול את הזרוע של הלדים לחור של הנקודה של הסימן הקריאה הזה ב' יש 12 סימני קריאה אני לא יכול להוציא משם 8 כי זה לא אסתטי חשבתי להוסיף עוד שני לדים לבנים אבל גם אז זה לא מתחלק שווה בשווה אשמח לשמוע רעיונות אשמח לתגובות End Day 1 נערך 2013 ביוני 1312 שנים על-ידי Moty_p
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים חשבת על סטריפ לדים rgb על הפלורוסנט?הייתי מכין עוד כמה טבעות קשיחות מכל חומר שתבחר ומדביק עליהם את הסטריפים, שאותם היותי ממקם בגבהים שונים ביחס לנורה עצמהעם בקר חביב ואל חוטי יש לך מספיק תוכניות למעבר בין הצבעים, קשה לי להגיד שזה לא יצא יפה.
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים מחבר סרט לדים כזה זה לא רעיון כל כך טוב והוא גם עולה די הרבהואני מתבאס שאני שומע "סרט לדים RGB" כי הזמנתי מאיבי כזה חודש לפני סוכות והוא לא הגיע עד היום (סתם הלך לי 120 ש"ח)באורך של 5 מטר עם שלט רחוק
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים ואני מתבאס שאני שומע "סרט לדים RGB" כי הזמנתי מאיבי כזה חודש לפני סוכות והוא לא הגיע עד היום (סתם הלך לי 120 ש"ח)אתה יכול לדרוש את כספך בחזרה...
פורסם 2012 בנובמבר 1013 שנים מחבר תודה אני יעבור על זה.. עדכון: יש לי מספר מטענים של פאלפונים שאני לא עושה בהם שימוש חשבתי לקחת אחד מהם כדי להשתמש בו כספק הכוח בשביל הלדים אז פתחתי מטען ישן של פאלפון נוקיה שנותן 5V 350mA כך זה נראה: לאחר מכן הלחמתי את כל הנגדים ללוח הלחמה שורות ויצרתי למעשה את ה PCB שלי נתתי לעצמי אופציה להשתמש ב 12V במקרה הצורך (המתח הזה יגיע מה DC PLUG) אפשר לשלוף את הכבלים הבדיקה לראות אם הכל עובד: עד עכשיו הכל זורם, חוץ מזה שחסרים לי מספר נגדים, ואני צריך לבצע עוד מספר בדיקות ה PCB עם הנגדים והכל היו בפנים המנורה ויקבלו חשמל מאותו מקור של המנורה עצמה אני צריך לראות איך אני מחבר שני מפסקים, אחד לפלורסנט עצמה ואחד לממיר מתח של הלדים
פורסם 2012 בנובמבר 1113 שנים יש לי פליקר שבניתי מפלורסצנט - המעגל בגדול הוא ממסר שנשלט על ידיי 555 לגל מרובע קבוע ומחובר במקום הסטרטרניתן לשלב כזה לתוך הגוף תאורה הזה (אם הפלורסצנט העגול)
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים מחבר אני מאוד מאוכזב מחוסר התגובות שלכם עדכון: אחרי שהמבצע בצה"ל סוף סוף הסתיים אפשר להמשיך בפרויקט הקטן, הזמנתי עוד 4 פנסי לד בשביל הזרוע שלו עם הנגדים שהיו לי חסרים ומטען של איפון בגלל שהמטען של הנוקיה לא יציב ובבדיקה אני מקבל 8V ולא 5 יציב.. הרעיון על הפליקר נחמד, אבל זה יותר מידי לפרויקט כזה..
פורסם 2012 בנובמבר 2413 שנים מחבר אני לא יכול לעשות את זה כי כבר הכנתי PCB עם נגדים מתאימים ועכשיו לשנות הכל זה סיוטמה גם שכבר הזמנתי הכל מאיבי וזה צריך להגיע אלי בשבוע שבועיים הקרובים...
פורסם 2012 בנובמבר 2413 שנים מחבר אין לי נגד מתאים, צריך להיות שני נגדים, אחד בשביל ה 5V והשני בשביל 12Vשאני יצלם את המעגל אתה תבין למה זה לא אפשרי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.