עבור לתוכן

האם לקנות את ה Dell U2410?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אופס....באמת התבלבלתי במחיר של ה27, עדיין ההפרש שלו קטן לעומת ההפרשים בארה"ב. בכל אופן ירדתי ממנו.

הדילמה הגדולה היא אם אני אבחין במרחב הצבעים (ואת זה אני לא יודע..זו הסיבה לשאלה) עכשיו נוסף גם שיקול של יחידות עם בעיות :(

נשארתי מבולבל ???

אגב. אני מצלם במצלמת DSLR עם מבחר עדשות ועזרי צילום, הצילומים נשארים לרוב במחשב או באינטרנט ולעיתים רחוקות מודפסות.

פורסם

יש זליגות גם בפלורסנט והן יכולות להיות מאוד מורגשות. גם שם בסופו של דבר יש נורה (או שתיים) ומפזר אור, ויכולה להיות השפעה רבה על איך התקינו / כיוונו את הכל.

פשוט מנסיון בLEDים הזולים (שזה הרוב) זה מורגש יותר. FULL LED אכן אמור לשפר את המצב (ולהיות יותר טוב מפלורסנט כי יש לך יותר נורות). עוד לא יצא לי לראות כזה מסך בפועל.

אוקיי, אז המסכים של dell נמצאים במקום טוב בכל מה שקשור לבעיה הזאת? כלומר, הם לא מה-LEDים ה"זולים"?

אגב, Full LED קיימים בעיקר בשוק ה-TV (וזו כנראה הסיבה שבגללה לא יצא לך לראות כזה מסך). גם שם המחירים שלהם גבוהים בהרבה מה-Edge LED.

אם כבר בטכנולוגיות עסקינן, מה מייחד את ה-OLED מול ה-LED? הבנתי שזו הטכנולוגיה הבאה בתור...

פורסם

גם הם Edge LED זולים כמו כל השאר.

הOLED זה בכלל משהו אחר ולא קשור. אלה חלקיקים אורגניים שפולטים אור בעצמם (להבדיל ממסכי LCD שצריכים תאורה אחורית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים