עבור לתוכן

מה עושים כשהאחריות שמספקים לך שווה לת**?

Featured Replies

פורסם

קניתי בבאג קונטרולר אלחוטי של Xbox למחשב. אחרי כמה חודשים מהקנייה המקלט הפסיק לעבוד.

הלכתי עם השלט חזרה לבאג ושלחתי אותו לבדיקה תחת מסגרת האחריות (שעדיין יש לי כמובן). כעבור שבוע השלט חזר, חזרתי הביתה מאושר ולהפתעתי, השלט (או המקלט יותר נכון) עדיין לא עובד!

למחרת בבוקר שלחתי שוב את השלט לתיקון, וכעבור שבוע, שוב, אני בודק את השלט והוא נשאר עם אותה התקלה שאיתה שלחתי אותו! בטופס שקיבלתי בחזרה כתוב שהשלט "נבדק ונמצא תקין" תקין איך? בזה שהלדים נדלקים כשמכניסים סוללות? :pissed:

כמובן לפני ששלחתי אותו בשנית אחד המוכרים בחנות בדק את השלט וראה שהשלט שהבאתי לא עובד (אין לי תלונות על המוכרים - הם אחלה)

אני מצפה לקצת רצינות מרשת גדולה, כשאני שולח מוצר לתיקון תחת אחריות, אני מצפה שהמוצר יחזור תקין.

הדבר הבא שאני עושה הוא לדבר ישירות עם מיקרוסופט ואם יש צורך אני שולח את השלט לחו"ל לבדיקה ותיקון. במידה והם גם לא יעזרו אני כבר יזמין מקלט חדש מאיביי ולא אתעסק יותר עם אחריות כי היא שווה לאפס - זה כבר יהיה הרבה יותר זול מכל הביזבוז זמן והנסיעות אל באג וחזרה.

אני את הלקח שלי למדתי ואני לא מתכוון לקנות יותר שום דבר מבאג שצריך ליהיות לו אחריות ליותר מיום.

פורסם

לא נראה לי שיש נציג של באג בפורום ( אבל מה אני יודע כבר ..)

מי קונה בבאג ?

אם יש מעבדת שירות נסה ללכת אליה פיזית ולהביא להם את השלט .

נראה לי מגוחך שתזמין מאיביי ..

פורסם

הייתה לי בעיה דומה לשלך רק עם סט של מקלדת ועכבר שהפסיק לתפקד,דיווחתי למיקרוסופט ושלחו לי מוצר חדש בלי לבדוק או לשלוח את הישן!

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק דיווחת להם? בינתיים אני מנסה בצ'אט תמיכה שלהם והם פשוט שולחים אותי ממחלקה למחלקה.

פורסם

תכתוב הודעת תלונה בעמוד פייסבוק שלהם.

אולי יעזור

פורסם

אני יצרתי איתם קשר ישירות לטלפון שלהם:

09-7625400

פורסם
  • מחבר

תודה אני אתקשר אליהם מחר על הבוקר

פורסם
  • מחבר

התקשרתי למיקרוסופט, זאת התשובה שקיבלתי:

"אין לי מה לעשות חוץ מלהפנות אותך חזרה לבאג, אין עדיין תמיכה רשמית של Xbox בארץ"

(╯ ಥ益ಥ )╯ ︵ ┻━┻

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קיבלתי את השלט בחזרה אחרי ששלחתי אותו בפעם השלישית לבדיקה.

הפעם הודעתי למוכר שיעביר בטופס למעבדה שיבדקו הפעם גם את המקלט (שבפעמיים הקודמות הם כנראה שלא בדקו (!)) ואיזה פלא? המקלט יצא לא תקין והחליפו לי אותו...

עכשיו השלט מתחבר למקלט בשניה שאני מדליק אותו, ובינתיים לא חוויתי סתם התנתקויות :)

מתברר שכדי שמשהו באמת יתבצע צריך להצביע על זה בפנים של החבר'ה במעבדה, אחרת הם פשוט לא עושים את העבודה שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים