עבור לתוכן

עזרה בהתקנת DOTA 2

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להתקין ולשחק בDOTA 2, אבל זה נותן לי רק לצפות במשחקים (spectator mode)..

זה מה שעשיתי:

התקנתי steam, נכנסתי לדף של dota 2 ובחרתי להתקין.

זה הוריד 4 גיגה בערך והתקין את המשחק. כשאני מפעיל אותו, מופיעה הודעה שאני יכול רק לצפות במשחקים ואם אני רוצה לשחק יש שתי אפשרויות: לקנות הזמנה מוקדמת ולשחק או לשלוח בקשה להזמנה. כשאני בוחר לקנות הזמנה נפתח הדף של dota 2 בsteam ומראה שכבר קניתי את המשחק (למרות שלא קניתי).

מישהו יודע מה לכל הרוחות קורה כאן? ואיך אני יכול לשחק ולא רק לצפות?

תודה

פורסם

לי יש עוד הזמנה אחת לDOTA2 מתוך ה2 שקיבלתי (נתתי כבר אחת). אין לי ממש מה לעשות איתה. אני לא חושב שאני אסבך את האחינים שלי מעבר לLOL .

פשוט תוסיף אותי בsteam הכינוי שלי הוא Niseg גם שם. אם הבנתי נכון אפשר להרשם לקבל invite בחינם אבל זה יכול לקחת זמן. אם הבנתי נכון המשחק יהיה גם ככה free to play . אני מכיר אנשים שקיבלו 3 invites . אני בנתיים קיבלתי רק 2 .

אני אגב כבר לא משחק בגלל שהמשחק דורש הרבה זמן. עברתי ל LOL אבל לא שיחתי בזמן האחרון מאותה סיבה. גם בLOL המשחקים יכולים להיות ארוכים אבל לפחות יש אופציה לעשות surrender . יש גם אופציה לשחק משחקים קצרים יותר.

פורסם

אם יש עוד אנשים שרוצים, יש לי 2 הזמנות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אני אוסיף אותך מאוחר יותר. הכינוי שלי הוא elliptic

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להוסיף אותך בsteam ומקבל את ההודעה הבאה: could not invite this friend. your friends limit is exceeded.

אני חושב שזה בגלל שלא קניתי שום משחק בנתיים או שלך יש יותר מדיי חברים.

התוכנה הזאת כל כך לא ברורה: כשהתקנתי DOTA 2 זה לא כתב שזה רק לצפייה במשחקים אלא אם מקבלים הזמנה, ועכשיו זה לא כתב שום הסבר לזה שאני לא יכול להוסיף אותך כחבר.

אתה יכול לנסות להוסיף אותי כחבר בsteam? או לשלוח לי את הinvite בדרך אחרת? אם זה קוד תוכל לשלוח לי אותו בהודעה פרטית כאן..

תודה :)

פורסם

עכשיו צפיתי במשחק מתנהל

האמת, הוא ממש מזכיר לי את warcraft 3 בכל פרמטר: גרפיקה, משחקיות, יחידות

לא עושה לי חשק לשחק בחיקוי של משחק אחר

פורסם
  • מחבר

זה משחק שמבוסס על מפה מסויימת בwarcraft 3 שנקראת dota , כך שזה דיי ברור שזה נראה מאוד דומה.

אין לזה שום כוונה להתחרות במשחקי אסטרטגיה כמו warcraft..

invite מישהו??

פורסם

שלחתי.

נגמרו ההזמנות שלי, לפחות עד שנקבל חדשות :)

פורסם

קיבלתי, תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה אילן!! :yelclap:

פורסם

מי שמעוניין לשחק והוא לא נוב מוחלט מוזמן להוסיף da_antichrist

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי עוד 2 הזמנות, מי שרוצה שישאיר לי כתובת אימייל

פורסם

גם לי יש 3 הזמנות עם מישהו רוצה.

פורסם

2 הזמנות מחכות רק לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים