עבור לתוכן

המחשב הישן גוסס וקיבלתי מחשב חדש עם ספק ג'נרי, מעוניין בשדרוג למטרת משחקים. המלצ

Featured Replies

פורסם

קודם כל סליחה על הכותרת באמת שלא ידעתי איך לתאר את זה וגם לא ידעתי לאן לשייך את הנושא כי הוא לא שייך לחלק ספציפי פשוט תקראו ותבינו

היה לי מחשב שאם אני לא טועה תכף תראו בחתימה. כרטיס המסך נשרף, שמתי 8400GS וגם הוא נשרף.. המחשב היה גמור.. כל פעם תקלה אחרת, הרבה בעיות של חום, קריסות, מתח וכו'.

אמא שלי הביאה מחשב חדש מהמשרד בעבודה כי הוא חזר מתיקון (פירמוט) והוא לא בשימוש.

אז ככה:

המחשב רץ על XP ואני עמדיף להתקין ווינדוס 7

מעבד i3 550 שרץ על 3.2GHZ

1.8GB ראם, DDR3

לוח חדש יחסית וכרטיס מסך מובנה בלוח..

הארד דיסק חצי טרה Western digital caviar blue או משהו כזה (עד כמה שאני יודע זה אמור להיות הארד דיסק טוב הקוויאר)

עכשיו יש לי כמה התייעצויות:

אני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך ואני לא בטוח אם הספק יחזיק אותו כי הוא ג'נרי - לכן חשבתי לשים לו את הספק מהמחשב הישן שלי, 450W של HEC, שנקנה לפני כשנתיים אבל אני מתלבט כי בתכלס המחשב היה עמוס בבעיות ובין היתר אני מאמין שחלקן היו קשורות למתח.

המחשב החדש נורא איטי וזה מוזר לי, כי הוא חזר מפירמוט והוא ממש ריק (אגב שמתי לב שההארד דיסק מוגדר כNTFS, אני לא בטוח מה זה אומר אבל אני יודע שזה צורת ההתקנה שלו, יכול להיות שזה גורם לבעיות?)

לא מזמן נהרס לי המסך אבל לא הייתי בטוח אם הבעיה בן או במחשב, כרגע הוא שוכב, ואני עובד עם מסך LCD מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד עתיק של COMPAL , והוא בגודל 15 אינץ". יכול להיות שהוא לא מספיק להתעדכן ובגלל זה אפילו בגלישה בסיסית באינטרנט לוקח לו שעות לעבור בין הלשוניות באקספלורר (אל תצחקו עליי שאני עם אקספלורר, תכף אוריד פיירפוקס).

כדאי לנסות לחבר את הT190P שיש לי?

בנוסף בן דוד שלי התחיל לעבוד כסוכן של BENDA והם משווקים בין היתר כרטיסי מסך של FORSA והוא יוכל להשיג לי אחד במחיר טוב, על איזה אתם ממליצים לי? (אני ממש לא מעודכן בסדרות כרטיסי המסך של היום..)

תודה רבה רבה, ושוב אני מבקש לא למחוק אלא להדריך אותי היכן לפתוח את הנושא ועם איזה כותרת. תודה :)

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יכול לעזור? /:

או לפחות להעביר את הנושא למקום שהוא שייך אליו?

פורסם

כותרת: "דרושה הצעה לשדרוג מחשב".

המפרט הקיים"

i3 550

2גיגה ראם DDR3

לוח אם? דגם?

הארד דיסק 500

ספק כח ? דגם?

אני מעוניין לשדרג מפני שאני רוצה .........לשחק טאקי על ההגדרות הכי גבוהות.

התקציב שלי....

אמא שלי אבא שלי דוד שלי התחיל לעבוד, פעם נשרף לי 8400 אחרי זה קניתי עוד כרטיס שנשרף פעם היו לי תקלות כי לא היה לי מאווררים במארז פירמטתי את המחשב יש לי מסך 15 אולי כדאי לי אולי לא אני פשוט לא יודע לתאר ההארד דיסק שלי טוב

הא הא הא אתה משתמש באקספלורר תוריד מהר פייר אנחנו נקרעים מצחוק

אתה צריך להודות לי שאני היחיד שקרא את הסיפור הארוך והמעפן שלך וטרח לעזור לך

אין בעד מה.

פורסם

אם למחשב הקודם שלך היו כל כך הרבה בעיות כנראה זו בעיה בספק. בעיקרון זה ספק לא רע אבל כנראה משהו נדפק בו. ממליץ לקנות חדש לפני שתחשוב אפילו על החלפת כרטיס מסך

האיטיות במחשב כנראה נובעות בגלל זיכרון נמוך. 2GB זה כבר לא הרבה בסטנדרטים של היום. אתה יכול לשדרג ל4 או אפילו 8 אם הלוח אם שלך תומך. מה הדגם של הלוח? על איזו מערכת הפעלה הוא עובד (32 ביט או 64)?

NTFS זה פורמט סטנדרטי לכוננים קשיחים, אין איתו שום בעיה

תנסה לחבר את המסך.. מה כבר יש לך להפסיד :)

אף פעם לא שמעתי על כרטיסי מסך של Forsa..

להבא תנסה לארגן את ההודעה קצת יותר טוב.. היה קצת קשה להבין הכל

פורסם
  • מחבר

ברוס לי, לא הצחקת אף אחד עם התגובה שלך (אולי רק עם הכינוי הדבילי שלך), אם לא בא לך לעזור אתה מוזמן לעוף מהנושא, ולגבי העקיצה עם המאווררים, היו מאווררים ושמרתי על המחשב נקי מאבק, כנראה הייתה בעיה עם הספק.

ינאי, אתה בעצם אומר שלא כדאי לשים את הספק הקודם, ושהספק הג'נרי הנוכחי לא יחזיק את המחשב לאחר שדרוג ?

הלוח אם הוא של ג'יגהבייט דגם GA-H55M-D2H ויש לו עוד סלוט אחד פנוי. כנראה שאקנה עוד כרטיס אחד של 2GB.

אני לא יודע על כמה ביט פועלת מערכת ההפעלה אבל אני גם ככה רוצה להתקין ווינדוס 7 ונראלי שאתקין 32 ביט .. (אלא אם תמליצו אחרת)

לגבי כרטיס המסך, אני רוצה לקנות אחד לא יקר במיוחד (אני רוצה להריץ סה"כ COD מהחדשים מדי פעם ובהגדרות טובות, ובינינו גם עם המחשב הישן הרצתי את BLACK OPS על אחלה הגדרות, הגרפיקה בCOD לא כבדה מדי)

וFORSA זאת חברה סטנדרטית שמייצרת כרטיסים גם של נבידיה וגם של רדאון.. כמו שאר הקטנות CONNECT3D ואלה.. לא רואה טעם לשלם מחיר גבוה על כרטיס של ASUS או GIGABYTE כשאני יכול לקנות כרטיס מסדרה זהה של FORSA (בתמונות הם נראים כמו כרטיסים עם אחלה קירורים וכו') ועוד במחיר עלות של חנויות. כאן השאלה היא איזה כרטיס כדאי לקנות.

פורסם

אם עדיין יש לך אחריות על הספק של HEC כדאי שתממש אותה ותשלח אותו לתיקון. לגבי הספק הג'נרי יעזור להחליט אם תוכל להעלות תמונה של המדבקה שעליו.

מערכת הפעלה של 64 ביט מומלץ להתקין רק עם מעל 4 ג'יגה זיכרון. לכן אם תוסיף עוד 2 ויהיה לך סך הכל 4 ג'יגה מומלץ להתקין 32 ביט.

זה שלכרטיס נראה שיש קירור טוב זה יופי - השאלה האמיתית זה איך הם בפועל. בכל מקרה אני רואה באתר שלהם שהם מייצרים רק כרטיסים של נווידיה, אז הייתי אומר ש GTX650 יספיק. יכול להיות שהם זולים יותר מהחברות הגדולות אבל לא תמיד זול יותר זה טוב יותר - יכולים להיות בעיות בקירור, בעיות עם מימוש אחריות ותמיכה.. אבל אם יש לך שם קרוב משפחה אולי זה שווה

פורסם

קשה לעזור לך...

נתחיל מההתחלה., בכותרת תתאר את הבעיה, למשל "המחשב הישן גוסס וקיבלתי מחשב חדש עם ספק ג'נרי, מעוניין בשדרוג למטרת נשחקים. המלצות?"

אני הייתי מחליף ספק, אבל אם יש לך דרך למדוד לו (לנוכחי) מתחים, אז מה טוב.

היה לי מחשב שאם אני לא טועה תכף תראו בחתימה. כרטיס המסך נשרף, שמתי 8400GS וגם הוא נשרף.. המחשב היה גמור.. כל פעם תקלה אחרת, הרבה בעיות של חום, קריסות, מתח וכו'.

נשמע כמו ספק בעייתי והמלצתי על דרכי פעולה, אבל במקרה הזה, ניתן להחליף ספק בלי לשלם יותר מידי.

אמא שלי הביאה מחשב חדש מהמשרד בעבודה כי הוא חזר מתיקון (פירמוט) והוא לא בשימוש.

אז ככה:

המחשב רץ על XP ואני עמדיף להתקין ווינדוס 7

מעבד i3 550 שרץ על 3.2GHZ

1.8GB ראם, DDR3

לוח חדש יחסית וכרטיס מסך מובנה בלוח..

הארד דיסק חצי טרה Western digital caviar blue או משהו כזה (עד כמה שאני יודע זה אמור להיות הארד דיסק טוב הקוויאר)

תוסיף עוד סטיק זיכרון, הייתי קונה (במקומך) כבר עוד סטיק של 4GB, אבל זה תלויי בתקציב (שאותו לא ציינת!).

הקשיח לא אומר יותר מידי, זאת סדרה רגילה של WD, לא משהו מיוחד, בטח שלא נחשב טוב יותר משאר הכוננים של 500GB האחרים (כנראה שכולם באותה הרמה, כל עוד הם בעלי מהירות סיבוב של 7200RPM).

המחשב החדש נורא איטי וזה מוזר לי, כי הוא חזר מפירמוט והוא ממש ריק (אגב שמתי לב שההארד דיסק מוגדר כNTFS, אני לא בטוח מה זה אומר אבל אני יודע שזה צורת ההתקנה שלו, יכול להיות שזה גורם לבעיות?)

NTFS, מערכת קבצים, לא קשור לבעיות. עכשיו איטי מאיזו בחינה?

לא מזמן נהרס לי המסך אבל לא הייתי בטוח אם הבעיה בן או במחשב, כרגע הוא שוכב, ואני עובד עם מסך LCD מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד עתיק של COMPAL , והוא בגודל 15 אינץ". יכול להיות שהוא לא מספיק להתעדכן ובגלל זה אפילו בגלישה בסיסית באינטרנט לוקח לו שעות לעבור בין הלשוניות באקספלורר (אל תצחקו עליי שאני עם אקספלורר, תכף אוריד פיירפוקס).

כדאי לנסות לחבר את הT190P שיש לי?

אין לך מה להפסיד.

המסך הנוכחי לא גורם לאטיות במעבר בין הכרטיסיות (ככה זה אקספלורר).

בנוסף בן דוד שלי התחיל לעבוד כסוכן של BENDA והם משווקים בין היתר כרטיסי מסך של FORSA והוא יוכל להשיג לי אחד במחיר טוב, על איזה אתם ממליצים לי? (אני ממש לא מעודכן בסדרות כרטיסי המסך של היום..)

צריך תקציב (לא כתבת) וכמה הנחה (מבחינת אחוזים) הוא יכול לסדר לך.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, ראיתי שהמחירים של הכרטיסים היום ממש זולים .. (פעם היה יקר בטירוף בתקופת הDDR2)

משום מה על הסטיק הנוכחי לא כתוב לי על איזה תדרים (MHZ) הוא פועל, אני תכף אוריד ואבדוק ואתייעץ איתכם איזה סטיק לקנות.

השאלה היא אם 2 או 4.. יש לי עוד סלוט אחד אבל אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף 4GB כי אני זוכר מפעם דברים לא טובים על מערכות הפעלה 64 ביט. מה דעתכם? אגב , אין מצב שהלוח מגביל אותי מבחינת נפח הכרטיסים נכון?

אני תכף אצלם לכם את הספק פשוט כבה לי הפלאפון.. בוא נגיד שאני צריך להחליף ספק (אנסה לממש את האחריות עם סקאיפיסי למרות שאין לי מושג איפה הקבלה), על מה אתם ממליצים? צאו מנקודת הנחה שאין לי תקציב ספציפי אבל גם ככה זה לא יהיה יקר כי אני לא צריך ספק למחשב גיימרים מטורף ב10K שדורש הרבה מתח

התקציב שלי הוא לא ספציפי, קשה לי לנקוב במספר, אבל כמה מאות שקלים, כמה שצריך, ללא הגבלה (כי אני יודע שלא צריך הרבה..)

ההנחה היא לדעתי מעל ל-30% מהמחיר שאתם רואים בחנויות כמו KSP כי הוא בעצם סוכן שמוכר להם, ובאותו מחיר שהוא מוכר לחנויות, הוא יכול לתת לי כרטיסי מסך של FORSA (ובין היתר אלפי מוצרים של לוג'יטק, מסכים, הארד דיסקים חיצוניים וכו'.. המון המון ציוד למחשבים וחומרה)

פורסם

ערוך את הכותרת כפי שכתבתי לך בהודעה הקודמת!

כל עוד יש לך 4GB RAM ומעלה לך רק על 64x, היום אין רע במערכות האלו, רק טוב (מכיוון שיש להם תמיכה מלאה יישומי 32bit/86x). והם יאפשרו לך להשתמש בתכנות בצורה טובה יותר.

הלוח תומך ב-8GB לכל סטיק (16GB כולל), לכן אין הגבלה. הייתי מוסיף סטיק של 4GB וסוגר סיפור (הכי פשוט).

בקשר לספק ממש אחריות.

כמה מאות שקלים יכול להיות 300-400 ויכול להיות 700-800, יש ה בדלים עצומים (מאות אחוזים) בביצועים של חומרה בטווחי המחירים האלו.

גם ספק ב-200 ש"ח יספיק לך (רוב הסיכויים).

כמו שאמרתי חסרים פרטים.

פורסם
  • מחבר

אז בוא נגיד ככה

ראיתי שיש את הHD5670 1GB DDR5 במחיר לא יקר יחסית של 350 ש"ח

ונניח ואוסיף עוד סטיק של 4GB RAM

אקנה ספק שיספיק (בקטע הזה אני אסתדר, נראלי שאפשר להבין מההודעות שפעם הייתי קצת יותר בקיא חח)

אפרמט ואתקים ווינדוס 7 על 64 ביט

והמחשב יריץ COD BO2 ו-MW3 על הגדרות טובות בצורה חלקה (מסך T190P רזולוציה מקסימלית 1680X1050 אם אני זוכר נכון..) לא?

אני מסתכל אחורה ועם המחשב הישן הרצתי MW3 על הגדרות גבוהות וFPS גבוה..

פורסם

כרטיס מסך חלש מידי, הוא לא יצליח להריץ לך MW3 חלק על גבוהה, גם ברזולוציה הנמוכה שלך.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך חלש מידי, הוא לא יצליח להריץ לך MW3 חלק על גבוהה, גם ברזולוציה הנמוכה שלך.

הנה רשימה שמתוכה אני יכול לבחור כרטיס מסך ולקנות אותו במחיר עלות של חנויות מחשבים, ממש ממש בזול, על מה אתה ממליץ, וכמובן לא כרטיס חזק מדי שאני סתם אשלם כסף כשגם ככה שאר המחשב יגביל אותי?

GTX560ti - DDR5 1GB 256bit

GTX550ti - DDR5 1GB 192bit

GT520 - DDR3 2GB 64bit

GTX460 - DDR5 1GB 256bit

GTS450 - DDR5 1GB 128bit

GTS450 - DDR3 2GB 128bit

GT440 - DDR3 1GB 128bit

אגב, באותה דרך אני יכול לקנות גם ספקי כוח של Cooler master , איזה יספיק לי לדעתך? יש בערך את כל הדגמים, גם את אלה מהסדרה הזולה של הנצילות 70% ,extreme power או משהו כזה, נראלי שה460W יספיק לא? בכל זאת זה לא מפלצת גיימינג

פורסם

נתחיל מההתחלה., בכותרת תתאר את הבעיה, למשל "המחשב הישן גוסס וקיבלתי מחשב חדש עם ספק ג'נרי, מעוניין בשדרוג למטרת משחקים. המלצות?".

ערוך את הכותרת כפי שכתבתי לך בהודעה הקודמת!

קודם תעשה את זה. אין סיבה שנעזור לך אם אתה לא עוזר לחברי הפורום.

פורסם
  • מחבר

קודם תעשה את זה. אין סיבה שנעזור לך אם אתה לא עוזר לחברי הפורום.

אתה צודק, אני עורך.

פורסם

עכשיו BF, אז יש סיכויי שתוכל להביא כרטיסים עדיפים.

GTX560ti - DDR5 1GB 256bit

GTX550ti - DDR5 1GB 192bit

GT520 - DDR3 2GB 64bit

GTX460 - DDR5 1GB 256bit

GTS450 - DDR5 1GB 128bit

GTS450 - DDR3 2GB 128bit

GT440 - DDR3 1GB 128bit

אף אחד מהם לא משתלם, כולם ישנים ויש עדיפים עליהם.

אתה יכול לתת תקציב מקסימלי לכרטיס+ספק, אחר זה לא יתקדם.

CoolerMaster חברה טובה, אתה יכול ללכת עד אחד הדגמים האלו, אבל יש לך את ה-SS S12II 430W שעדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים