פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים יש לי וינדוס חוקי ישן וגרסת שדרוג חוקית לוינדוס 7.אין לי סבלנות להתקין את הוינדוס הישן ואח"כ את העדכון.האם יש דרך להתקין את גרסת השדרוג ישירות על כונן נקי בלי להסתבך עם האקטיביזציה אח"כ?תודה רבה!
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים עובד. מנסיון. אבל לא הצלחתי לאקטב את הוינדוס עדיין. ראיתי פתרון בתרד של הוינדוס ב15 דולר. אני ינסה בקרוב
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים מחבר אני מדבר על האקטיביזציה....להתקין לא אמור להיות בעיה.הבעיה היא איך באיקטוב.
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים כן מניסיון, אתה יכול להתקין את גרסת השדרוג על כל מחשב אין בעיה. את האקטיבציה אתה מבצע כרגיל עם הSN שאתה מקבל מהם.אין שום צורך בwindows 7 או בקוד שלו. כמו התקנה של windows חדש.
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים כן מניסיון, אתה יכול להתקין את גרסת השדרוג על כל מחשב אין בעיה. את האקטיבציה אתה מבצע כרגיל עם הSN שאתה מקבל מהם.אין שום צורך בwindows 7 או בקוד שלו. כמו התקנה של windows חדש.מניסיון עם חלונות 8 ?שלא כמו 7 ב 8 אי אפשר להמשיך התקנה בלי המפתח כשהיא מבקשת אותו.
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים מחבר דווקא הסריאל לא עובד כל עוד גרסת שדרוג הותקנה על כונן ריק ולא על מערכת קודמת. מנסיון....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.