פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים תודה על התשובה כמו שכתבתי אני מעוניין בעותק אחד של חבילת המבצע ואגיע לקחת אותו מהחנות תודה
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים אין כבר מה לרשום פה, מי שמעוניין בעותקים שימלא את הטופס שמופיע בעמוד הראשי
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים מחבר חברים, מתקרבים ל 30קחו בחשבון שממשתתף 31 ומעלה אין חולצה!דבר נוסף, מי שרצה משלוח אז דואר רשום מאובטח יעלה 10 ש"ח ודואר שליחים אקספרס יעלה 40 ש"ח
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים מחבר אין צורך באישור כרגע. אתה בפנים.כשנגיע ל 30 משתתפים (אוטוטו) אשלח את הרשימה הראשונה לארקדיה שיצרו קשר איתכם.ההרשמה תימשך גם אחרי המכסה של ה 30 יחידות.
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים אני מעדיף שצרו איתי קשר במיילייתכן ושהטלפון הנייד שלי שמעודכן בטופס לא נכון...האם אפשר לבקש שידברו איתי במייל או שאני אתקשר אליהם שצריך ?
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים מחבר ביטולים/עדכונים ושאר ירקות,פנו אלי בהודעה פרטית ואטפל בענין.לילה טוב
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים מחבר עדכון: הגענו ל 30 משתתפים (ויותר)האחרון שהזמין 3 עותקים (ברק)עותק אחד הצליח להכנס לרשימת ה 30 הראשונים.2 העותקים האחרים, ללא חולצה.מכאן ואילך, כל מי שיכנס לרשימה יהיה זכאי למשחק + בונוס המפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.