עבור לתוכן

מחפש פתרון לראוטר שתומך ב SIM סלולרי

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין בפתרון לראוטר שאפשר לגלוש ממנו על בסיס רשת סלולרית, לא חובה רשת רגילה. ראיתי את זה של TP-LINK

http://ksp.co.il/?uin=16639

אבל זה דורש מודם סלולרי שהוא USB סטיק כזה. רציתי לדעת אם יש משהו שפשוט אפשר להכניס לו את הסים ולגלוש.

פורסם

יש נתבים כאלה, אבל הם הרבה יותר יקרים מהשילוב של נתב + סטיק - לכן הם לא זמינים בארץ במחירים. אתה יכול לחפש ב-EBAY כאלה פתרונות. המוצר נקרא MIFI - שילוב של WIFI ו-MOBILE. לפעמים הנתבים הללו באים עם סוללה נטענת לניידות מושלמת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה.

זה מעניין. הסטיקים הם לא יקרים, והראוטרים עם היכולת הזאת יותר יקרים משמעותית.

בכל מקרה, הפתרון הוא לא בשביל ניידות אלא בשביל לחסוך בעלות של תקשורת סלולרית. פשוט עדיף לקנות סים סלולרי היום עם חבילה ללא הגבלה ולגלוש ממנו בבית. מדובר בגלישה ומיילים בלבד, כך שלא אמורה להיות בעיה של נפח.

פורסם

החבילות ללא הגבלה כוללת 3GB במהירות נורמלית. אחרי שאתה עובר את זה המהירות יורדת לאפס כך שה-"לא מוגבך" הוא לא יותר מ-3GB של מידע. בגלישה דרך מחשב (לא SMARTPHONE) אתה תעבור את הנפח הזה תוך ימים ספורים ואז מה שנראה לך זול יצא הרבה יותר יקר. לחיבור אינטרנט בבית לך על חיבור קונבנציונאלי.

פורסם

שלא לדבר על המהירות האיטית. אני די בטוח שב-99 (או 88) שקל לחודש אפשר לסגור גם ספק וגם תשתית.

פורסם

שלא לדבר על המהירות האיטית. אני די בטוח שב-99 (או 88) שקל לחודש אפשר לסגור גם ספק וגם תשתית.

צודק,אפשר לקבל באנדל בבזק בינלאומי ספק + תשתית במהירות של 5 MB במחיר של 75 ש"ח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים