פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים יש שתי פונקציות, P(x), L(x), שהידוע עליהם מסתכם בזאת:1. האינטגרל על P מ0 עד 1 נותן 1.2. P מוגדרת בתור L חלקי (האינטגרל של L מ0 עד 1).מכאן יש לחשב את האינטגרל על (L*P) מ0 עד 1.(כל האינטגרציות כמובן לפי X)ניסיתי כל מיני גישות של אינטגרציה בחלקים, אבל אני מגיע למבוא סתום. יש למישהו רעיונות?
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים אלא אם אני לא מבין משהו נכון, אז ככה:קודם כל, האינטגרל של L מ-0 עד 1 זה מספר קבוע (נניח, נקרא לו M), ולכן בעצם P=L/M, ולכן האינטגרל של P מ-0 עד 1 זה בדיוק האינטגרל של L מ-0 עד 1 חלקי M (כי כפל בקבוע פשוט יוצא מחוץ לאינטגרל) שזה פשוט 1. לכן בכלל נתון 1 הוא מיותר.חוץ מזה, האינטגרל של L*P זה בעצם האינטגרל של L*L*M. כאמור M הוא קבוע, ולכן מספיק לחשב את האינטגרל של L*L ולחלק את התוצאה ב-M. אבל בעצם אנחנו לא יודעים כלום על L חוץ מזה שהיא אינטגרבילית על הקטע [0,1] ושהאינטגרל אינו 0 (כי אחרת P לא הייתה מוגדרת היטב). יותר מזה, גם היינו יודעים בדיוק מהו האינטגרל של L מ-0 עד 1, זה לא היה נותן שום מידע על האינטגרל של L*L מ-0 עד 1.אתה בטוח שלא חסר נתון?
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים עפ"י אניטגרציה בחלקים התשובה יצאה לי 0. (מקווה שלא טעיתי)איפה נתקעת?אתה יודע מה התשובה ואתה מחפש את הדרך?או כלום?שניצל, התבלבלת בנתון שם
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים קודם כל, האינטגרל של L מ-0 עד 1 זה מספר קבוע אולי לא הבנתי אותך.איך הגעת לזה?
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים כי מדובר באינטגרל מסוים. אינטגרל מסוים זה מספר קבוע. אלא אם משתרבב שם משתנה כלשהו (לדוגמה, אינטגרל של L מ-0 עד x).אם הנתון היה אומר ש-P היא L חלקי אינטגרל לא מסוים של L (דהיינו, L חלקי פונקציה קדומה שלה) אז זה היה משהו אחר.
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים מחבר אני מבין איך אפשר לקבל שם 0, אבל להבנתי זה קורה רק אם מציבים את הטווח על p כשהוא עדיין בתוך אינטגרל יחד עם הנגזרת של l וזה לא עובד כך מתמטית.
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים אין לי איך להעלות תמונות כרגע...אין לך טלפון? פשוט תצלם ותעלה, יש לי תרגול בפיסיקה ואני אשמח לעשות בו משהו
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים איכשהוא(אם הבנתי בכלל נכון, צריך לראות את זה במקור) יצא לי e..אין לך פתרונות?
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים מחבר תודה למי שניסה לעזור. מסתבר שמספיק לי היחס (האינגרל של L בריבוע) חלקי (האינטגרל של L) שכן מדובר במספר מוגדר היטב לכל L.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.