עבור לתוכן

לימוד PHP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני רוצה להתחיל ללמוד לבד PHP יש לי ידע בסיסי בשפת C++ ז"א שאלגוריתמיקה לא הבעיה שלי

מישהו יכול להציע לי ספר טוב מהבסיס של PHP ללמוד לבד ממש מאלף של ה PHP?

פורסם

יש ביוטיוב בחור בשם thenewboston הוא מלמד PHP(בין היתר)חשבת על עוד אפשרויות חוץ מPHP?

פורסם

הייתי בודק פייטון, למרות שPHP זה חשוב

פורסם

אני מסכים לגבי פייתון אני בעצמי משתמש בפייתון

לפייתון יש יתרון עצום שהיא שפת תכנות שנועדה לתכנות כללי ויש לה מודולים שמסוגלים לעשות הכל ואז היא למעשה מסוגל להגיע להרבה יותר דברים מPHP שנועדה בעיקר לסביבת אינטרנט

הרווח העיקרי שלך בפייתון זה שאם תצטרך משהו מחוץ לסביבת האינטרנט תוכל לבנות אותו בלי להחליף שפה פשוט ללמוד חבילת gui כלשהי(תבחר איזה שמתאימה לך בבוא הזמן) וגם בתוך סביבת האינטרנט אתה מקבל כלים נוספים וחזקים מאוד.

אגב אני אישית מעדיף את סגנון הכתיבה של פייתון על php הוא הרבה הרבה הרבה יותר נקי

רק הכי חשוב לא משנה מה אתה לומד תלמד ממקורות רציניים אם צריך לקרוא ספר תקרא ספר(מלא אנשים נרתעים מספרים אבל זה מקור ידע מעולה!) והכי חשוב זה לתרגל תלכלך את הידיים ותכתוב קוד גם אם אתה קורא מספר תכתוב את התרגילים ותפתור אותם אתה תלמד לתכנת הרבה יותר טוב ככה כי יש הרבה דברים שלומדים תוך כדי עבודה אפילו אם הקוד בספר נראה לך מאוד פשוט להבנה כשכותבים הדברים נראים שונה.

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים