פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים יו זה המשחק הכי נוסטלגי בעולם, מישהו שיחק בו??? אני זוכר שהוא היה לי במחשב עם התקליטורים המרובעים העצומים האלה.
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים הרבה ימים הלכו על המשחק הזה בצעירותי מה גם שהיה אפשר לשחק בו יותר משניים על מקלדת אחת. אחד הדברים. מזל שהיינו קטנים, אני לא חושב ששלושה מבוגרים נכנסים על מקלדת אחת.
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים אני רוצה לציין שהלב שלי נמחץ חזק. מה קורה עם המכונת זמן הזאת, ייצרו אחת כזו או לא?? הימים שבהם המילה "מולטימדיה" ו"compact disk" היו כמו מה ש "HD" ו"Blueray" היום.... אוספי המשחקים האגדיים שלבטוח כולכם היה: http://server10.old-games.org/g/displayimage.php?album=43&pid=398#top_display_media
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים Cha0stAlker- אתה, צעיר אתה... קבל הרבה לפני POWER RANGERS BLONDE EDITION. ואם כבר זה גם בתפריט הסידרה והסרטים היו פסדר אבל המשחק עצמו היה די מעניין Yu-Gi-Oh! Full Original Theme Song וכל סדרת מורטל קומבט החל מהקלפים הראשונים ששיחקתי בהם דרך המשחק ששרף לי מחצית מהיסודי בקונסולת מגה דרייב המכונות של חדרי משחקים בקניונים ושני משחקי מכות שהיו להיט לפחות כמו סדרת MK- killer instinct 2 and primal rage
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.